Zvolávačka OPEL!

Diskusia ohľadne vozidiel značky Opel

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Zvolávačka OPEL!

Príspevok od používateľa Atlas »

Neviem nakoľko sa to dá nazvať zvolávacou akciou alebo len verejno-prospešnou správou zo strany OPEL, no zdieľam pre informáciu všetkých majiteľov.

http://www.opel.sk/recall.html
YxoYpsilono
Príspevky: 3391
Dátum registrácie: 14.08.2008 16:55
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa YxoYpsilono »

OPEL = SOPEL



Spoločnosť Opel oslovuje majiteľov vozidiel ADAM a súčasného modelu Corsa, ktoré boli dodané od februára 2014. Približne 9 000 kusov týchto dodaných vozidiel bolo vyrobených s použitím súčiastky systému riadenia, ktorá nespĺňa potrebné špecifikácie. V záujme predchádzania rizikám by sa na týchto vozidlách nemalo jazdiť, pokým sa neuskutoční príslušná kontrola.

preco to nezverejnia v novinach? N inzerciu s obstaroznou tetou prach su, ale URGENTNA akcia im za to nestoji???



Spoločnosť Opel vždy kladie zákazníkov na prvé miesto a keďže súčasný stav ovplyvňuje ich bezpečnosť, automobilka začala okamžite konať. Spoločnosť Opel kontaktuje zákazníkov prostredníctvom viacerých komunikačných kanálov. V prípade, že ide o vaše vozidlo, spoločnosť Opel sa s vami automaticky spojí.

Ano, to je ako prosim? Je problem napisat, co PRESNE robia preto, aby nasli VSETKYCH majitelov??



Automobilka odhalila túto skutočnosť počas bežnej kontroly kvality vo výrobnom závode a nemá informácie o tom, že by daný stav spôsobil nejakú nehodu alebo zranenie.

Skutocne? A ako na to prisli, ked 9000 aut je v obehu? Co su to za zvasty?



Podľa nižšie uvedeného postupu môžu zákazníci zistiť, či sa táto skutočnosť týka aj ich vozidla. V prípade ďalších otázok sa môžete bezprostredne obrátiť na našu zákaznícku linku. Nižšie nájdete informácie o tom, či je pre váš región dostupné číslo call centra.

Ak chcete zistiť, či sa akcia týka vášho vozidla ADAM alebo Corsa, musíte skontrolovať identifikačné číslo vozidla (VIN) a výrobné číslo na spojovacom hriadeli riadenia.


PRECO nenapisu, co PRESNE dojebali? Je to take tazke?



Tento pristup povazujem za vysoko neseriozny,
Flammer
Príspevky: 127
Dátum registrácie: 30.12.2011 14:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Flammer »

Nikoho z Vas nenapadlo ze vsetky autorizovane servisy Opel momentalne obvolavaju majitelov konkretnych vozidiel, ktorych sa to tyka?

Myslite ze im importer nezaslal zoznam vozidiel?

Robil som pre Opel a viem ako to tam chodi....tak nesirte blbe poplasne spravy ..........
Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Čo je na tej správe poplašné..? :40bd:

Pokiaľ mám OPEL a táto vec sa ma týka, poteším sa, že to niekto zavesil na net a ďalej riešim vo vlastnej réžii namiesto toho, aby som čakal až mi niekto zavolá..

Pokiaľ OPEL nemám, prehliadam a nepostujem FLAME do tém, ktoré sa ma netýkajú..................
mhlavaty
opravy & diag
Príspevky: 24918
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Bydlisko: Nové Zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Yxo...neseriózne je zamlčať možné problémy.Na konkrétny spôsob vykonania akcie môže na SVK byť jedine 5 miliónov rôznych názorov,ale všetky by sa okamžite menili a prepisovali,keby sa vec postavila do roviny...ty si výrobca,vysporiadaj sa z vecou.Tu 5 milionov super fachmanov ktorý všetci brutálne ovládajú svoje profesie dáva lekcie čo má ako kto robiť.No je to smiešne,lebo ja tu stretám,mantáctvo,neprofesionálnosť,hlúposť,mantáctvo,mantáctvo,mantáctvo,nesúhlas zo všetkým čomu nerozumieme ani mm,no ešte raz mantáctvo
Z Atlasom zdielam jeden názor,netreba si obliecť košele ktoré nám nepatria
hjundai
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: 21.03.2010 07:39
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa hjundai »

skôr je podozrivá automobilka čo zvolávačky nerobí.... niektoré len pekne v tichúčku čakajú či jednotlivci reklamujú alebo nie...
VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Bežne sa zvolávačky riešia že normálne pošlú list na adresu ktorú má predajca alebo importér evidovanú v systéme, kde človeka upozornia a navrhnú mu návštevu servisu . Zas netreba robiť z komára somára.
Mňa tak informovali o potrebe výmeny planžety kľúčov v Pežote pred cca 11 rokmi. Takže ak je dačo zavesené na internete neznamená že to je jediná korešpondencia s postihnutým zákazníkom.
elauato
Príspevky: 254
Dátum registrácie: 26.09.2013 13:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa elauato »

presne tak, je predsa normálne, že niečo zavesím na net, pošlem list a prípadne zavolám. Niekedy mám pocit, že kopec ľudí si tu lieči komplexy.
Osobne som bol vlastníkom vozidiel takmer všetkých prémiových značiek počnúc mercedesom a končiac lexusom a povedzme si to rovno, že importéri všetkých značiek na slovensku sú kvalitou služieb na tom biedne. Takže vypichovať nejako zvlášť opel mi príde trochu odveci, je to tu "prašť jako uhoď" naprieč celým spektrom značiek.
Osobne som už rezignoval na neustále hľadanie servisu/značky s ktorou by mohol byť človek spokojný, pritom neočakávam žiadny nadštandard, len to, že keď dám auto do servisu, tak servis vykoná predpísané úkony poctivo, že aspoň zbežne mrknú na auto či niečo nepotrebuje starostlivosť nad rámec prehliadky, že nezašpinia interiér, nepoškodia lak vozidla a podobne.
raven85
Príspevky: 1583
Dátum registrácie: 10.10.2011 08:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa raven85 »

hjundai napísal:skôr je podozrivá automobilka čo zvolávačky nerobí.... niektoré len pekne v tichúčku čakajú či jednotlivci reklamujú alebo nie...
Asi si nemyslel "najlepší" koncern na svete s turbohrnčekmi? :40bd:
marko2
Príspevky: 1380
Dátum registrácie: 28.11.2014 22:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa marko2 »

H A L O ALE KLAUDIA V REKLAME TVRDILA ZE OPELE SA NEKAZIA opravte ma ak sa mylim. vsetko sa pokazi otazka je kedy lebo je to len stroj a ten sa opotrebuva.ci?
autokomplet
Príspevky: 1669
Dátum registrácie: 16.08.2006 14:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autokomplet »

mhlavaty - slovo mantak je je oznacenie pre cloveka prapovodom Nemca co mi pride ako vtipne vzhladom k teme na NEMECKY Sopel a zaroven si zelam aby vsetci Slovaci boli Mantaci, lebo by sme boli na urovni Nemecka. Neviem kde vzniklo (v akej krcme) pomenovanie Mantak na niekoho kto je osprostely, ale vysledne sa jedna o mensinu na Slovensku - tolko jazykove okienko.
MMCHDM jedneho Mantaka sme mali za prezidenta - teda ak dobre viem - Rudolf Schuster - povodom z Medzeva (Mantaci).
K Oplu - lutujem kazdeho co si tej Smejd kupi len preto, lebo je Ovca a nedokaze napriek internetu rozmyslat, studovat, poradit sa.
BTW sused v r. 2005 kupil novu Corsu a lietal po servise (ako to na SK byva zvykom na 3x) okolo riadenia jeho novej Corsy (dnes ak to auto existuje tak ma 9 rokov). Neviem kde je to vylepsenie ktore slubovali manazeri, ale ok, aj majster sa utne a vraj su niektore modely fakt lepsie / dobre ci ake. Ja mam radsej najlepsie a ostavam pri Toyote :-)
lance0xc
Príspevky: 143
Dátum registrácie: 14.02.2009 16:07
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lance0xc »

YxoYpsilono napísal:OPEL = SOPEL



Spoločnosť Opel oslovuje majiteľov vozidiel ADAM a súčasného modelu Corsa, ktoré boli dodané od februára 2014. Približne 9 000 kusov týchto dodaných vozidiel bolo vyrobených s použitím súčiastky systému riadenia, k,...........


booze ty si kk0K0t....... tvojich rodicov nej3b3 ze ťa porodili???? jeeemiinee

červená farba je super. laki.
mirostar
Príspevky: 1650
Dátum registrácie: 20.01.2009 12:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mirostar »

Bolo by namieste dať TÉMU : ktoré autá už mali zvolávačku , prípadne ktoré asi nie.
Dá sa niekto na to?!
A
PS: a bolo by to bez kartovania,či nie? :zg282:
Rifter 1,2 v benzíne,110 koníkové.
Hyundai1
Príspevky: 719
Dátum registrácie: 27.04.2007 13:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Hyundai1 »

napr. Lada nemala zvolávačku . :3035:

Toyota/Lexus ich ma pravidelne .

VW a spol. sa ich snaží ignorovať :4090:
pepegi
Príspevky: 44
Dátum registrácie: 17.06.2009 22:49
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pepegi »

autokomplet napísal: K Oplu - lutujem kazdeho co si tej Smejd kupi len preto, lebo je Ovca a nedokaze napriek internetu rozmyslat, studovat, poradit sa.
BTW sused v r. 2005 kupil novu Corsu a lietal po servise (ako to na SK byva zvykom na 3x) okolo riadenia jeho novej Corsy (dnes ak to auto existuje tak ma 9 rokov). Neviem kde je to vylepsenie ktore slubovali manazeri, ale ok, aj majster sa utne a vraj su niektore modely fakt lepsie / dobre ci ake. Ja mam radsej najlepsie a ostavam pri Toyote :-)
Chudáčik , leští si svoje ego a IQ Toyotou. Koľko už mala zvolávačiek Toyota? A mimochodom, len nedávno zaplatila pokutu v USA za plynový pedál, o ktorom vedeli a nezvolávali, len čakali. Až doplatila na to rodina. Tak neobhajuj Toyotu ako firmu.

Návrat na "Opel fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní