840 773
inzerátov
Pridať inzerát

Zly rozmer ramik pre 2din

   Obsah fóra Auto-moto fórum Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy...
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Smirec1
Založený: 03 august 2017
Príspevky: 6
Nabehané: 45 min
Predmet: Zly rozmer ramik pre 2din PríspevokZaslal: 08.09.2019 17:43   
Chcem sa informovat ohladom 2din radii. Kupil som na ahifi.cz 2din ramik do kia rio III....aproblem bol, ked som do neho zhanal radio. Myslel som si, ze 2din ma jeden rozmer....ale mylil som sa. Otvor ramika je 178x95....pricom stanfard je 180x100 a nepasuje mi tam ziadne radio. Pisal som aj predajcovi www.ahifi.cz ale ziadnu odpoved som nevedel od nich dostat. Viete poradit, kde zozeniem radio s rozmermy 178x95 prip. ako dostat do toho otvoru nornalne 2din rafio?
Citovať
flyte
Povedomá tvár - Favorito (21)
Založený: 29 január 2011
Príspevky: 571
Nabehané: 4 dní 0 hod 18 min
PríspevokZaslal: 09.09.2019 06:38   
Vsak ked nepasuje a kupoval si cez internet, mozes to do 14 dni vratit bez udania dovodu.
Takze vratit a kupit poriadny ramik inde. A nie rozmyslat kde zohnat nejake ine radio.
_________________
Citroen C5 II
Citroen Xsara
Ford Focus II
Citovať
Smirec1
Založený: 03 august 2017
Príspevky: 6
Nabehané: 45 min
PríspevokZaslal: 09.09.2019 06:50   
To je sice pekne ale najprv som hladal poriadne autoradio....a zatial preslo 14 dni. Nechapem naco vyrabaju ramiky ktore su mensie ako stndard
Citovať
bajo777
Legenda - Ford T (684)
Vrchný konštruktér
Založený: 03 august 2010
Príspevky: 11736
Nabehané: 4 mes 19 dní 14 hod
Bydlisko: BH - bratislavske humno
PríspevokZaslal: 09.09.2019 07:01   
dopilujes
_________________
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)


Citovať
ivko1
Legenda - Ford T (556)
Založený: 02 august 2006
Príspevky: 13461
Nabehané: 2 mes 2 dní 23 hod
PríspevokZaslal: 09.09.2019 07:32   
Druhý rámik bude tak isto problém, lebo väčšinou sa rámik predáva na konkrétny model auta a môžeš si vybrať či chceš 1 DIN, alebo 2 DIN, prípadne ešte farbu

Rozmery nie je dôvod uvádzať
Citovať
Smirec1
Založený: 03 august 2017
Príspevky: 6
Nabehané: 45 min
PríspevokZaslal: 09.09.2019 10:33   
Ale neviem zohnat radio s rozmermi 178x95 ...tak naco robia take ramiky?
Citovať
pidizvi
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (142)
Založený: 20 september 2011
Príspevky: 2851
Nabehané: 25 dní 11 hod 8 min
Bydlisko: SC
PríspevokZaslal: 09.09.2019 11:53   
kasli na ramik, kup radio, napchaj ho do diery a zaistis to pokrcenymi novinami. Pripadne medzery su vetracie prieduchy.
Citovať
ivko1
Legenda - Ford T (556)
Založený: 02 august 2006
Príspevky: 13461
Nabehané: 2 mes 2 dní 23 hod
PríspevokZaslal: 09.09.2019 12:53   
Smirec1 napísal:
Ale neviem zohnat radio s rozmermi 178x95 ...tak naco robia take ramiky?
rádio má štandardný rozmer si myslím, neštandardné rozmery má rámik pre tvoje auto (asi), lebo možno niečo zavadzia a nič s tým asi nevymysliš
Citovať
magnetique
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 07 december 2007
Príspevky: 64
Nabehané: 10 hod 1 min
PríspevokZaslal: 13.09.2019 14:18   
na kia rio potrebujes asi radio uz aj s celym prednym panelom, jelikoz to standardny din2 nebude, nieco ako toto, ne?

http://www.satelit-tv.sk/obcho.....5784.xhtml
_________________
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy...