Renault Megane 1,4 tce - zhasnutie motora
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 10.07.2024 14:50 Zdieľať na Facebook
Renault Megane 1,4 tce - zhasnutie motora
Dobry den.stala sa mi taka vec ze auto proste zhasne akonahle ho drzim v otackach s plynom ide , pustim plyn a zhasne..A v kabine bol citit dym.Ale dosiel som po asi 7km domov a za motorom pri turbe, zvodoch velke teplo a konec vyfuku vobec nebol dost teply.Co to moze asi byt?Auto Renault megane grandtour 1.4 TCe 2012
-
- Dátum registrácie: 03.06.2012 13:07
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: Zhasnutie motora
Popis ako keby prdol flexi spletenec. Pozrieť vyfuk
Diagnostika,elektronika,geometria,pneu servis,klimatizácie
-
A este jeden dotaz lahol som dozadu za auto zena nastartovala samozrejme musela drzat plyt a z vyfuku ziadny dym. A hovorim za motorom ozaj horko jak svina.Takze pletenec?ja som mal podozrenie aj na katalyzator.To nemoze byt?Lebo sila ze nemam ani ziadnu poruchu na palubovke
-
- Dátum registrácie: 12.01.2025 09:24 Zdieľať na Facebook
Sila, že z výfuku ti nič nejde a ty namiesto toho, aby si hľadal kde ti to fučí, založíš tému na fóre, aby ti niekto cudzí povedal, kde ti to fučí! 

-
To ze zvyfuku nic nejde som zistil az teraz.Hlavne ma zaujalo to velke teplo zozadu.A vyfuk vzadu malo horuci
-
Ale tym ze motor zhasina nemoze to byt praveze tym ze je nieco zapchate ako to ze nieco fuci?
-
A keď ho držíš v otáčkach a nezhasne tak tie plyny sa kam strácajú? 

-
Dobre skusim to nejako odpozorovat.A teda dovod preco zhasne?
-
Prepánajána, hovno tomu rozumieš, sám to aj tak neopravíš, tak načo tu márniš čas?! Daj to do servisu! 

-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ak je deravy s-pletenec alebo vyfuk tak to snad by bolo pocut ze je to auto hlucne.motor bude bezat bez problemu.uwa0915585247 napísal: ↑28.04.2025 21:32 Ale tym ze motor zhasina nemoze to byt praveze tym ze je nieco zapchate ako to ze nieco fuci?
mozno ze tam mas nieco ucpate.napr aj ten katalyzator.ale to by uz musela byt nejaka porucha aby ho zacpalo.alebo sa uvolnil pootocil a ucpal vyfuk.niekedy staci ze dostane katalyzator ranu a uz je v haji.
na renoltoch boli odjakziva problemy z katalyzatormi.uz z cias renolt 19 potom megane atd atd.
ma auto tah?
-
Ma tah ale je tam citit ze mu to cosi trva ze nema odpich hned po zaslapnuti pedalu.
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Treba to dať pozrieť dobrému mechanikovi.
Nik tu nemá vešteckú guľu ani rentgenové oči.
Nik tu nemá vešteckú guľu ani rentgenové oči.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
Dobre dakujem vsetkym za odpovede.Vsetko som pozrel teda ten vyfuk a nic.Tak som sa rozhodol tomu poriadne v kopci vyturovat a pomohlo.Zena chodi stale po dedinach tak asi sa nausadzal bordel
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
"Vymiesť komín" a "talianska údržba" prosievajú mnohým autám, nie len talianskym. A ak sa jazdí pod otáčky a poriadne aspo občas motor nevytočí, zahnusí sa kadečo.
Dôchodca.
-
- Dátum registrácie: 09.05.2024 03:38 Zdieľať na Facebook
Re: Renault Megane 1,4 tce - zhasnutie motora
V blízkosti turbodúchadla cítite veľké teplo, ale výfuk nie je dostatočne horúci → turbo môže byť zaseknuté, má zlomené lopatky alebo unikajú výfukové plyny pred turbom, čo spôsobuje, že teplo nie Geometry Dash Wave je správne vytlačené.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní