Žena za volantom - skoro som odpadol.

odkazy, linky, videá na tému auto-moto

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

VinicP
Príspevky: 910
Dátum registrácie: 03.04.2010 19:04
Zdieľať na Facebook

Žena za volantom - skoro som odpadol.

Príspevok od používateľa VinicP »

Ahojte.. No aký som mal nevšedný zážitok.. Prídem si tak s autom do križovatky (ako prvý) a stojím na červenej. Vedľa mna (dva jazdné pruhy jeden smer) v aute blondína. Pozerám čo robí a to teľa si počas státia na červenej, s údivom prezerala vzorkovník s farbami. Ale normálne ju nič nezaujímalo len ten vzorkovník. Tak som zo srandy potiahol do križovatky, aby som ju pomýlil, že už je zelená.. a tá Puča ani nepozrela a vystrelila cez križovatku na červenú.. Kua normálne zima po mne prešla, ale chvala bohu nič neišlo.. No nechápal som.. :d :D
matiisek
Príspevky: 966
Dátum registrácie: 23.03.2011 18:44
Bydlisko: Oldenburg/Levice
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa matiisek »

Skocila po navnade :d :D
Ked uz je rec o tom... nedavno som siel s kamaratom do roboty (on soferoval). Isli sme po hlavnej, Tcko krizovatka a z lava pred nas vletela daka blondinka tak, ze kamarat musel aj usami brzdit aby sme jej nevpalili do boku. Rychlo pridala a na najblizsej krizovatke isla rovno, my dolava. Tlak 300 na 200. Ako sme isli dalej po hlavnej, blizili sme sa k dalsiemu Tcku tentoraz s pravou vedlajsou a zase pred nas vletela ta bloncka rovnakym stylom takze zase zapiskali gumy. Nasledovala cesta hore kopcom, kde pri pravej krajnici parkovali auta. Ona sa bez rozmyslania vrhla vsetkych predbiehat a skoro ju zroloval autobus, ktory siel oproti. My sme normalne vsetkych pustili a ked nikto nesiel pokracovali sme v jazde. Hore na kopci sme ju zas stretli ako sa plazila za Liazkou tak sme isli za nou. O chvilu sa blizila krizovatka a rozdelili sa pruhy jeden rovno a druhy do lava. My sme presli do laveho pruhu, isli sme odbocit a boli sme na urovni tej blondiny a ona rychlo supla smerovku a vplalila pred nas, ze nam skoro spatak otrhla. Tak to sa uz kamarat nasral, nalepil sa jej na zadok a ju to tak rozhodilo ze pri odbacani dolava vbehla do protismeru a len len, ze netrafila deliaci ostrovcek. Este dobre, ze tam nikto nestal. Ale taketo pripady by trebalo eliminovat z ciest kym nie je neskoro.
seven549
Príspevky: 7880
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

napomahate k nehode.staci zatrubit ne.ja som raz siel bolo to asi 3 roky do zadu zenska na dvojprudovej ceste kde bola povolena 100 sla v lavom pruhu 80tkou.taham to za nou vybocim pozeram co sa deje ze neradim piaty prevod no telefonuje v plnej nalade.hned truba a ona tak spanikarila ze sa rozkyval cely sharan :40bd: .radsej som pribrzdil kym vychytala to balancovanie.potom ked som bol vedla nej ukazal som jej fuck a ona od nervov dobre nepokusala volant :40bd: :40bd: ale v poslednom case trubim,blikam na kohokolvek nech sa hybe ked nejde aspon 85km/h.
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

to sa môže stať komukoľvek, nie len blondíne. Aj Tebe. Nikdy nevieš čo Ťa počas státia na križovatke zaujme, napr nejaká dlhonohá blondína a niekto Ti toto spraví, tak čo? Nechceš zdržovať, si presvedčený, že už idete na zelenú... Sorry, al ev tomto prípade si za vola Ty. Neviem ako by si sa cítil keby ju, alebo ona niekoho zoťala, prípadne by tam niekto zahučal. Dobrý vtip, čo? Sranda na akú človek nezabudne.
Naposledy upravil/-a Acon v 26.10.2012 20:58, upravené celkom 1 krát.
jurigad
Príspevky: 669
Dátum registrácie: 15.03.2006 19:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jurigad »

Si ukazkovy debil a este sa tym chval, mohol si dopomoct k nestastiu, co je na tom take strasne ked niekto stoji na cervenu a nevenuje sa uplne doprave.
Sliedic
Sir
Príspevky: 7394
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Bydlisko: Slovak Banana Republic
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Jurigad - strašné na tom nie je nič, ale smutné je to dosť.
66QUATTRO
Príspevky: 668
Dátum registrácie: 19.01.2010 19:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa 66QUATTRO »

No ešte sa doňho navážajte! A cica mica nemá kedy pozerať na cestu? do šľak trafenia s týmto rozmýšľaním... napomôcť k nehode? krava sprostá to je ... keď robila vodičák tak si tiež pozerala vzorkovník... vyslovene ma už se..te s Vašimi obranárskymi postojmi voči každému kto je excelentný debil/krava... silno sa už uvedomte...
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

keby tvoja zena s dietatom v kociku zrovna vtedy isla po prechode v jazdnej drahe tej fifleny, este stale by si mal taky jednoznacny nazor na akciu ktoru Vinic vyviedol ???


Jasne ze ta pitcha je na vine, ze je sprosta a vsetko - ale este stale by si mal dobry dojem z Vinicovej rozbusky ???

Taketo veci sa proste nerobia, to je ZBYTOCNA kravina pre vsetkych. Co sa tymto dokazalo ? Ze pitcha je pitcha ? Ano, isteze, to sme ale vedeli aj bez toho. Ze mohla niekoho zmrzacit, zabit, nevadi ????

Ked ti niekto zabije dieta a zomrie ti na rukach tak ako Sliedicovi, ked ti niekto zabije frajerku tak ako mne pred 19 rokmi, budes na svet pozerat daleko inymi ocami ako teraz, šuhaj. Chlapce ja osobne sklanam najhlbsiu poklonu pred PANOM Sliedicom, ktoreho som nikdy osobne nestretol ale na rozdiel od teba si zrejme dokazem trosicku predstavit peklo cez ktore presiel.
66QUATTRO
Príspevky: 668
Dátum registrácie: 19.01.2010 19:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa 66QUATTRO »

Ja sa nezastávam nikoho, no nepáči sa mi že kydáte len na jednu stranu...
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

mp3turbo napísal:keby tvoja zena s dietatom v kociku zrovna vtedy isla po prechode v jazdnej drahe tej fifleny, este stale by si mal taky jednoznacny nazor na akciu ktoru Vinic vyviedol ???


Jasne ze ta pitcha je na vine, ....
Ty keď stojíš na červenej, máš nonstop oči zapichnuté do semaforu? Dám krk na to, že nie. Ako je to v biblii? Nech hodí kameňom ten, čo je bez viny!
Jasné, že ak by došlo k nehode, bola by na vide ona. No ak by som bol na Vinicovom mieste, dlho by som zle spával.
oco13
Príspevky: 17840
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Bydlisko: okr.nové zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Malovanie sa je ešte celkom v pohode , ja zvyknem za jazdy na volante písať papiere , a v poslednej dobe sa mi už stalo že som na križovatke alebo v kolone jednoducho zadriemal.
Pre Sevena , ak na mňa niekto zo zadu zatrúbi tak dávam plné brzdy. Je mi jedno na akom voze som a kto je okolo mňa , proste z princípu , rovnako reagujem aj na blikanie zozadu. (ano mal som už rozbitý zadný kufor, mne to nevadí)
Niekto nado mnou tu popisoval štýl jazdy blondinky , ale to nemuselo byť tým že to bola žena. Aj ja jazdím ako dement , jednoducho pretože chcem tak jazdiť.
Už sa nedá jazdiť rýchlo - všade merajú , už sa nedá chlastať - stále sa fúka , preto ak chcem porušovať predpisy musím hladať iné spôsoby ako to robiť. Nebezpečný spôsob jazdy , je dosť ťažko dokázatelný a preto volím tento spôsob.
Takže páni ak vás nabudúce niekto obehne cez chodník , možno to nebolo z nepozornosti ale zámerne.

P.S.: Lubo argumentácia mrtvými rodinnými príslušníkmi na mňa nezaberá , postihlo ma to a skôr posunulo k horšiemu na ceste ako k lepšiemu.
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
camry
Príspevky: 604
Dátum registrácie: 27.04.2007 20:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa camry »

mne sa zas dnes stal opačný prípad..ženská nie, že by stála na červenej, ale vliekla sa cez mesto asi 35 a na zelenej na semafore ešte brzdila. Chcelo by to tlačítka v aute ako Knight Rider mal...KIT skáč! ale vcelku stačí aj auto s prebytkom výkonu a krútiaceho momentu a týmto ľuďom jednoducho utiecť..slováci sú banda jednoducho...jeden spí na križovatke..ďalší popudzuje ľudí aby sa vrhli hlavou oproti múru..na ďalšieho sa nalepíte a chcete obehnúť, tak vám drbne plnú brzdu ..Fakt len pridať a obiehať ..a najlepšie až poza krajnicu a dávať pozor až tam nesejmem chodca...OMG..na nešikovnú peknú babu sa dá tak maximálne usmiať na križovatke a poslať jej pusu cez okno...To je celé. :-\
Sliedic
Sir
Príspevky: 7394
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Bydlisko: Slovak Banana Republic
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Oco13, ty si neliečený prípad a to myslím v dobrom. Teba niekde na záchytku by bolo treba a už nepustiť k ničomu, čo má kolesá.

Lubo, ďakujem.
oco13
Príspevky: 17840
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Bydlisko: okr.nové zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Sliedič - nepijem a fajčiť som tiež prestal , no a za hypersexualitu sa na záchytku nezatvára. :40bd: :40bd: :40bd:

Ja som len proste tak obyčajne mrchavý.
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Ja som asi vadný....ak som prvý na svetlách, tak poslednú tretinu-štvrtinu červenej na semafóre ju uprene sledujem a nohe aj ruke nachystané a samozrejme ak vchádzam do križovatky či som na hlavnej alebo mám zelenú tak kuk všade aby som mal istotu že ma dakto nezepáli z boku...
Neznášam šuchtošov... jaj zelná.... jaj kde mám tú šaltpáku.... kde je to tá jednotka... aha plynu mi treba asi viac a potom prejde na miesto 10 áut možno polovica....jeden pozerá po babách iný zas vyťahuje slimáky z ňufáka...kultúra za 500. Minule baba v pickupe papiere na volante, mobil pri uchu a v paprči bageta...skoro ma mrdlo. a celá cesta bola jej. Al zas na šoférovanie mala obe kolená a pravú ruku...tak čo! :2f93:

Návrat na "Na pobavenie ;-)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní