VW T5.1 multivan - pripojenie usb nabijacky do palubovky
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 06.02.2025 23:48 Zdieľať na Facebook
VW T5.1 multivan - pripojenie usb nabijacky do palubovky
Ahojte, nemate niekto skusenost ako pripojit USB nabijacku do palubovky namiesto zaslepenych nevyuzitych tlacitok? USB mam kupene, avsak stroskotal som na zapojeni, lebo:
- neviem/neprisiel som na to, ako rozobrat palubovku - konkretne vysuvaciu zasuvku so zapalovacom a otvaraci drziak flasky. Vsetky mozne navody su na T5, avsak na facelift T5.1 som nenasiel.
- usb nabka je vratane kabla, ktory by sa mal zasunut medzi(do) poistky.
Pripadne niekto sikovny, kto to uz robil niekde na zapade slovenska?
- neviem/neprisiel som na to, ako rozobrat palubovku - konkretne vysuvaciu zasuvku so zapalovacom a otvaraci drziak flasky. Vsetky mozne navody su na T5, avsak na facelift T5.1 som nenasiel.
- usb nabka je vratane kabla, ktory by sa mal zasunut medzi(do) poistky.
Pripadne niekto sikovny, kto to uz robil niekde na zapade slovenska?
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17 Zdieľať na Facebook
Re: VW T5.1 multivan - pripojenie usb nabijacky do palubovky
tak napíš aj presne čo máš kúpené, máš kúpený asi len USB port do ktorého ide bežne 5V, auto má bežne 12V, tak by k tomu tvojmu USB mala byť aj nejaká schéma a parametre, aké to dosahuje, či to má priamo menič z 12V na 5V v sebe, alebo nie.
- db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
všetky tieto USB nabíjačky napájaš 12-24V .
A z vystupu USB ti ide 5V
A z vystupu USB ti ide 5V
-
- Dátum registrácie: 06.02.2025 23:48 Zdieľať na Facebook
USB skatulka je samozrejme na 12V a presne pasuje namiesto nevyuziteho tlacitka na palubovke. Je to robene pre multaka, toto netreba riesit.
Problem je, ze neviem ako rozobrat tu palubovku (drziak flase/popolnik) za ktorymi by mala byt poistkova skrinka. Co je vsak otazne, lebo prave v mojom su poistky pod sedadlom vodica, ale mozno su aj v tej palubovke. Tak keby nahodou to niekto niekedy rozoberal, dajte pls info.
Problem je, ze neviem ako rozobrat tu palubovku (drziak flase/popolnik) za ktorymi by mala byt poistkova skrinka. Co je vsak otazne, lebo prave v mojom su poistky pod sedadlom vodica, ale mozno su aj v tej palubovke. Tak keby nahodou to niekto niekedy rozoberal, dajte pls info.
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Ja keď neviem, použijem youtube.com
- db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní