VW passat b8 chyba P205B 00[96]

Diskusia ohľadne vozidiel značky Volkswagen

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

herin
Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33
Zdieľať na Facebook

Re: VW passat b8 chyba P205B 00[96]

Príspevok od používateľa herin »

bjbbobek napísal: 27.06.2025 13:56 Takže sa bude jednať o snímač G685. Treba pozrieť aktuálne hodnoty a plus odsledovať pri zmene teploty. Bohužiaľ to nie je samostatne čidlo aspoň nie v schéme. Bude nejako zakomponované v jednotke. To chce skúseného asi
Ahoj, no dík za pomoc, ale bude to softverom..treba ho prehrať na iný..
V pitok som vymenil celú nádrž adblue za novú a chyba pretrvavala..po napojená na vcds mi to už neukazovalo chybu snimáča teploty v nadrži adblue..ale zas že tlak adblue-príliš nízky..
vymazal som túto chybu a niečo som pojazdil...na diagnostike už nehlasilo žiadnu chybu, ale na displeji stálo oznamovalo že závada adblue a dojazd 350 km..
opäť som pojazdil , nahodil na diagnostiku a chyba žiadna..len stále vypisuje tú istú hlášku..
takže jedine prehratie softu mi pomôže a plus mám nadrž plne funkčnu na adblue v garáži :)
herin
Zdieľať na Facebook

Objednal som sa do BOATu..
a prehratie softu sa týka ževraj len senzoru NOx a niečím s tým suvisiacim..takže to bude iba vymazanie chyby v ODISE
bjbbobek
Dátum registrácie: 03.06.2012 13:07
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bjbbobek »

Vcds v základnom nastavení nie je reset hladiny ad blue?
herin
Zdieľať na Facebook

VCDS nedokáže spraviť to čo s tým dokáže spraviť ODIS...
Dočítal som sa to aj na nete...u jedného s touregom...tá istá chyba a vcdsko bolo prikrátke..v ODISE to dokázali vymazať..
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Môže to tak byť a zároveň nemusí.VCDS (orig) vydáva nové generácie a tak je kľudne možné že posledná generácia to urobí.Sú veci ktoré nepomôže ani vlastníctvo Odisa,pokiaľ nie je prihlásenie (geko) .Dokonca ani to nie je absolutná záležitosť a to sa reálne stalo že nejaká funkcionalita proste akoby neexistovala.Kopec km za fachmanom a ten to urobil z diagnostikou za 200 e.- dobre nie jedným klikom.V týchto veciach sa jeden dlho musí učiť a nikdy sa vlastne nedostane na konečnú.Továrenská diagnostika nič,značková univerzála nič,KTS nič,ešte nejaké dve tiež nič.A napokon to urobí pos....ELM za dva šušne z nosa.Jediná záchrana...veľa ľudí (priateľov) veľa vie,nakoniec to niekto predsa len niekto vie.Idem občas do kolien keď sledujem čo študujú priateľia dlhé dni aby prišli na kĺb veci,neuveriteľné hodiny idú von komínom bez zárobku.No ak sa zadarí...príchádza aj z úrokmi.Naozaj je kopec vecí kde musíte skrze celú republiku za tým kto vie.Niekto ide,niekto do bludu nechá zarobiť všetkých trpákov v okrese.

Návrat na "Volkswagen fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných