VW passat b8 chyba P205B 00[96]
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: VW passat b8 chyba P205B 00[96]
jajaj uz si to mohol mat vcera opravene.autorizaky bezne riesia take adblue.herin napísal: ↑17.06.2025 08:40 Seven ano som tu už roky a prepokladám, že nie som slepý..lebo asi by som v garáži videl cca 12 litrovú mláku niečoho vytečeného..a ako by to prosím ťa mohlo tiecť? to ako z ničoho nič by si to začalo vytekať..
Na B8 je tá nádrž sakra dobre ukrytá a nie je možné ju zachytiť ničím..aj keby auto nemalo kolesá tak tá nádrž sa nedotýka zeme...
o.k. takže mám navštíviť značkový servis či poradíte niekoho, kto by vedel prehrať ten soft ak to bude v tom?
ten ad blude pri unikoch skrystalizuje pod autom nikdy nic nenajdes.ziadny mokry flak.
mozno tebe len skrystalizovalo v nadrzke pri ultrazvukovom senzore ktory meria hladinu.su aj prisady do ad blue proti krystalizacii.
alebo ti skrystalizoval vstrek adblue na vyfuku.
ale taku vec by mal zvladnut ako vsetko prezriet ved si nedavno na audi menil tlmice.nejaka temu tu bola.
tak passata tiez vies pozriet nieco oddeklovat atd.
nechapem ze doteraz ten retardnuty premudrely kirams nenapisal presne kde co pozriet.ved je to pan mechanik od vw.
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Tomas je fajn v benzinovych veciach.
DPF zachytava sadze.
Mocovina je vstrekovana az za dpf do oxidacneho katalyzatora, kde redukuje dusik.
Dusik a sadze su dve rozdielne veci, dva. rozdielne systemy. Jedine co maju spolocne je, ze su “namontovane” na vyfuku.
-
kirams
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
kirams.
to bolo myslené ako ironia,že kolko ludí aj z odboru si to pletie.
to bolo myslené ako ironia,že kolko ludí aj z odboru si to pletie.
-
herin
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Seven samozrejme nie je to problém kuknúť..kedže som porobil iné veci, tak ma predsa nemože zastaviť nejaký spodný kryt auta a zadný nárazník
V piatok alebo v sobotu to začnem rozoberať..
V piatok alebo v sobotu to začnem rozoberať..
-
kirams
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
-
herin
Chalani ahojte,
Pisem sem opat do temy,lebo som dost zufaly a nepomohli mi ani hodiny hladania na nete.
Vedel by mi niekto z vas poradit,kde sz nachadza ten pokaslany ohrev ad blue na passatoch b8??
Dnes som vymontoval nadrz..samozrejme som z nej vypustil vsetku mocovinu-okolo 14 litrov,aby bola prazdna a na spodku nadrze boli 3 srouby..tie som vymontoval a vybral podla obrazkov a cisla dielu cerpadlo adblue..len pod nim uz nic dalsie na demontaz nebolo..tak som to namontoval spat.
A odvtedy hladam a hladam a hladam kde sa ten šulec s dvomi kablami a konektormi na konci nachadza..
Slak ma ide trafit,lebo som vypustil cele adblue a este vymontoval hrdlo s hadicami,podblatnik dolu,koleso..a nakoniec to bude neviem kde na aute..
Moc vam dakujem keby mi niekto poradil..
Nemam schemu auta..
Pisem sem opat do temy,lebo som dost zufaly a nepomohli mi ani hodiny hladania na nete.
Vedel by mi niekto z vas poradit,kde sz nachadza ten pokaslany ohrev ad blue na passatoch b8??
Dnes som vymontoval nadrz..samozrejme som z nej vypustil vsetku mocovinu-okolo 14 litrov,aby bola prazdna a na spodku nadrze boli 3 srouby..tie som vymontoval a vybral podla obrazkov a cisla dielu cerpadlo adblue..len pod nim uz nic dalsie na demontaz nebolo..tak som to namontoval spat.
A odvtedy hladam a hladam a hladam kde sa ten šulec s dvomi kablami a konektormi na konci nachadza..
Slak ma ide trafit,lebo som vypustil cele adblue a este vymontoval hrdlo s hadicami,podblatnik dolu,koleso..a nakoniec to bude neviem kde na aute..
Moc vam dakujem keby mi niekto poradil..
Nemam schemu auta..
-
herin
Umela inteligencia mi napisala ze v tom cerpadle co som mal vymontovane,tak je implementovany aj ohrev..je to pravda?to mi poslal svagor co mi to pomahal zistovat..len neviem ci tej AI verit..
-
bjbbobek
- Dátum registrácie: 03.06.2012 13:07
Ak chces fundovanu odpoved , musis dat vsetky informacie !
AI by som sa moc nespoliehal , dost casto klame!
Vprvom rade vypis chyb nie je diagnostika! Ano vie pomoct kam sa zamerat ked nieco nefunguje spravne, pripadne sporadicky. AD blue riesim poslednom case dost a hlavne dodavky ktore to mali vyradene.
Doplnit info o aute !
Vprvom rade vypis chyb nie je diagnostika! Ano vie pomoct kam sa zamerat ked nieco nefunguje spravne, pripadne sporadicky. AD blue riesim poslednom case dost a hlavne dodavky ktore to mali vyradene.
Doplnit info o aute !
-
herin
Nechapem celkom co chces povedat.
-
herin
Auto je v popise..bjbbobek napísal: ↑24.06.2025 20:52 Ak chces fundovanu odpoved , musis dat vsetky informacie !
Doplnit info o aute !
Co potrebujes vediet o aute?
Aj nazov temy je ta chyba-vyhrev adblue...
-
bjbbobek
Iba tak som nahliadol do manuálu cca12 motorov Diesel a teraz ktorý?
-
herin
Ospravedlňujem sa..Passat B8 kod motora DCZA 1,6 tdi 88kW
-
bjbbobek
Takže sa bude jednať o snímač G685. Treba pozrieť aktuálne hodnoty a plus odsledovať pri zmene teploty. Bohužiaľ to nie je samostatne čidlo aspoň nie v schéme. Bude nejako zakomponované v jednotke. To chce skúseného asi
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní