1 012 628
inzerátov
Pridať inzerát

VW Passat b6, r.v 2008, 2.0tdi , 103kW - centralne zamykanie

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Volkswagen fórum
Odpovedať Nová téma
12>
Autor Správa
looky24
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 13 máj 2017
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 40 min
Predmet: VW Passat b6, r.v 2008, 2.0tdi , 103kW - centralne zamykanie PríspevokZaslal: 13.05.2017 22:31   
Zdravim potreboval by som radu alebo pomoc. Kupil som pred tyzdnom Passat b6, r.v 2008, 2.0tdi CR, 103kW a pred dvoma dnami som zistil vadu na aute ak odomknem auto nedaju sa otvorit ziadne dvere z vonku iba dvere vodica. Ostatne dvere sa daju otvorit az ked ich otvorim z vnutra. Potom ak sa zatvoria a nanovo sa chcu otvorit je vsetko v poriadku. Poprosil by som od niekoho radu ci to tak ma byt proti kradezi alebo je problem niekde inde pretoze som sa s tym este nestretol aby sa nedali otvorit ostatne dvere iba dvere vodica a na to sa musia otvorit z vnutra aby sa dali z vonku dakujem za kazdu rada vopred.
Citovať
cviro123
Legenda - Ford T (606)
Založený: 03 december 2009
Príspevky: 9396
Nabehané: 4 mes 0 dní 19 hod
Bydlisko: Košice
PríspevokZaslal: 13.05.2017 22:37   
Skus dvakrat po sebe stlacit otvorenie na ovladaci, mozno to je nastavene na jedno stlacenie aby otvorilo iba dvere vodica a nadrz popipade.
Citovať
looky24
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 13 máj 2017
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 40 min
PríspevokZaslal: 13.05.2017 22:47   
jaj tak to som neskusal skusal som iba to ze som otvoril auto a siel som so strany spolujazdca otvorit dvere a nesli tak som zamkol a zase otvoril ale zase nesli ale toto som neskusal ze 2x otvorit dvere a ked ani to nepojde tak kde by mohol byt problem?? toho som sa bal tej elektroniky a popripade kolko by to stalo a kde moze byt chyba
Citovať
cviro123
Legenda - Ford T (606)
Založený: 03 december 2009
Príspevky: 9396
Nabehané: 4 mes 0 dní 19 hod
Bydlisko: Košice
PríspevokZaslal: 13.05.2017 23:06   
Zvyknu to tak mat niektore auta taketo nastavenie, ze na jedno stlacenie otvori iba dvere vodica a nadrza a na druhe hned po sebe zbytok. Nie som odbornik na vw funkcie tak nie som si isty 100 percent ci to tak ma albo moze mat aj vw. Ak je chyba tak potom nemusi dostat signal zbytok zamkov od otvorenia hlavneho od rj a podobne.
Citovať
looky24
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 13 máj 2017
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 40 min
PríspevokZaslal: 13.05.2017 23:10   
dobre dakujem zajtra to vyskúšam uvidím či je v tom problem ale ak nie tak potom neviem
Citovať
cviro123
Legenda - Ford T (606)
Založený: 03 december 2009
Príspevky: 9396
Nabehané: 4 mes 0 dní 19 hod
Bydlisko: Košice
PríspevokZaslal: 13.05.2017 23:26   
Skus hned po sebe dvakrat stlacit odomknutie a myslim, ze by to malo ist a malo by to byt ako nastavenie niekde v palubaku alebo podobne kde su nastavenia by sa to malo dat zmenit na odomknutie vsetkych dveri jednym stlacenim odomknutia ak len v tomto bude problem. A ak sa to neda zmenit v pripade, ze to funguje tymto stylom, ze sa musi dvakrat stlacit odomknutie niekde v nastaveniach tak potom v kodovani cez diag.
Citovať
looky24
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 13 máj 2017
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 40 min
PríspevokZaslal: 13.05.2017 23:39   
dobre dakujem ti velmi pekne za radu lebo ak sa dobre pamätam den na to som chcel ukazat kamosovi auto a jak som odomkol nastupil dopredu a jeho caja do zadu ale neviem ci som to nahodou nestlacil dva krat lebo som nevedel v tej chvili ci som ich otvoril. Preto sa cudujem ked sa nad tym zamyslim ale aj tak diki za radu vyskusam a dam vediet :)
Citovať
leonNL
Povedomá tvár - Favorito (33)
Založený: 16 september 2009
Príspevky: 721
Nabehané: 1 dní 17 hod 25 min
PríspevokZaslal: 14.05.2017 13:43   
Moja polovička ma Suzuki SX4 a na jedno stlačenie odomknutia odomkne len šoférove dvere, na druhé stlačenie tlačidla odomkne všetky ostatne. Možno je to aj tvoj prípad...
_________________
Jazdim na:

W211 E55AMG
Citovať
looky24
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 13 máj 2017
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 40 min
PríspevokZaslal: 14.05.2017 14:42   
uz som to skusal ide to takto takze vdaka za kazdu radu :)
Citovať
seven549
Vážený člen - Gallardo (193)
Ľudový rozprávač
Založený: 03 február 2010
Príspevky: 5607
Nabehané: 2 mes 28 dní 4 hod
PríspevokZaslal: 14.05.2017 20:06   
je to tak zapnute v rj komfortu.majitel si to dal prestavit normalne z vyroby to ide jeden tuk odomkne vsetko.ja som si to tak zapol na ibize mestska skatula tam sa mi to hodi.odomkne to len soferove dvere zvysok dveri kufor tankovanie ostava zamknute.je to jednoduche prehodit spat a dufam ze to spravi kazdy zadarmo.ziadne ze 20 euro.je to na pockanie na cigaretku.u mondea je to jednoduhsie.staci drzat zamkutie odomknutie naraz po dobu kym nebliknu smerovky a hotovo.tak isto sa to navrati spat.
Citovať
cviro123
Legenda - Ford T (606)
Založený: 03 december 2009
Príspevky: 9396
Nabehané: 4 mes 0 dní 19 hod
Bydlisko: Košice
PríspevokZaslal: 14.05.2017 20:14   
Vsak napis ako to ma spravit a bude to zadarmo.
Citovať
looky24
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 13 máj 2017
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 40 min
PríspevokZaslal: 15.05.2017 01:34   
vsetko funguje hosi len este taka vec ma trapi bol som si vybavit Velky technicky a povedala mi ze cakacia lehota je 30 dni ok to chapem moze mi prist aj skor ale teraz ked mi pride ten velkych technicky a budem si chciet hned vybavit maly technicky zase je tam cakacia lehota 30 dni a az potom jak dostanem maly technicky dostanem aj znacky?? Neda sa nejako uz vybavit pri velkom technickom preukaze ak ho dostanem aby som mohol jazdit pripadne kolko stoji prednostne vybavenie maleho technicaku?? v Poprade mi zahlasila ze za prednostne vyvavenie velkeho technicaku sa plati 306e a daju mi ho do 5 dni.... ako na hlavu spadnute. Ako je to s tymto dakujem :)
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (540)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 18317
Nabehané: 2 mes 0 dní 4 hod
PríspevokZaslal: 15.05.2017 05:21   
Bez maleho technicaka jazdit mozes.
_________________
Moderátor na dôchodku.
Citovať
toopp
Založený: 04 júl 2016
Príspevky: 20
Nabehané: 1 hod 19 min
PríspevokZaslal: 15.05.2017 06:35   
v tomto smere si nepomozes, maly technicky potrebujes. Ale nezda sa mi, ze taka suma by sa tam mala platit mne sa vidi nieco okolo 30 eur, ze sa plati v takomto pripade, ale to uz som si nie moc isty.
Citovať
66QUATTRO
Známa tvár - Feldo (61)
Založený: 19 január 2010
Príspevky: 569
Nabehané: 2 dní 12 hod 36 min
PríspevokZaslal: 15.05.2017 07:08   
Malo by sa to dať nastaviť priamo v menu na displeji medzi budíkmi - treba podržať gombík na rolovaniena volante alebo na páčke palubáku a vyhodí tam menu, v ňom je to myslím v komfortných funkciách, dá sa tam vybrať odomknutie všetkých naraz, jedna strana, alebo len vodičove dvere... potvrdíš ok, a s5 z menu a je to.... píše sa to v návode a tie kto už číta že? A potom sa majitelia dozvedajú po rokoch používania a nevyužijú ani to málo dobrého čo to kvantum elektriky prinieslo...
Citovať
Odpovedať Nová téma
12>

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Volkswagen fórum