820 505
inzerátov
Pridať inzerát

VW Golf IV , 1.9 tdi , 85 kw ajm - výmena riadiacej jednotky

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Volkswagen fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Golff7
Založený: 09 február 2017
Príspevky: 31
Nabehané: 7 hod 47 min
Predmet: VW Golf IV , 1.9 tdi , 85 kw ajm - výmena riadiacej jednotky PríspevokZaslal: 10.07.2019 13:39   
Čaute, chcem sa opýtať, chcel by som vymeniť riadiacu jednotku na aute... Druhá RJ ma rovnaké číslo ale koncové dve písmená sú iné... Ja mam AM a druha ma CJ... Je z rovnakého auta, vw golf 4 1.9tdi 85kw ajm... Pasovalo by to? Samozrejme ze treba potom upraviť immo, ale chcem vedieť ze ci by nebol inde problém.. Vďaka
Citovať
astrak
Nová tvár - Trabanto (7)
Založený: 31 august 2007
Príspevky: 112
Nabehané: 9 hod 46 min
PríspevokZaslal: 10.07.2019 19:53   
Vieš koľko RJ je na aute? Aspoň napíš že ktorú.
Citovať
avelmak
Obľúbený člen - Bawo (94)
moderátor fóra
Založený: 25 december 2008
Príspevky: 2090
Nabehané: 1 mes 14 dní 15 hod
Bydlisko: Rimavska Sobota
PríspevokZaslal: 10.07.2019 20:26   
V niektorych pripadoch je to mozne,ale hardverove cislo musi sediet.Softverove nemusi,softver sa da pehrat.
Citovať
Golff7
Založený: 09 február 2017
Príspevky: 31
Nabehané: 7 hod 47 min
PríspevokZaslal: 10.07.2019 20:28   
A ktoré je hardvérové číslo?
Citovať
mastik29
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (106)
Založený: 07 apríl 2010
Príspevky: 2294
Nabehané: 14 dní 0 hod 14 min
PríspevokZaslal: 10.07.2019 20:31   
No, mysli tym RJ motora, kedze sa dotazuje na koncove pismena AM a CJ (038 906 019).
Pasovat tam nejako bude, ale tak, ci onak ju musis nechat naklonovat.
Bud si zozenies presne aku mas ty, alebo si nechas urobit klon svojej.
Preco? Lebo bolo milion verzii... Koli odlisnostiam trhu, vybave atd.
Ak si este dobre spominam, tak Ackove sa nedaju flashovat.
Citovať
avelmak
Obľúbený člen - Bawo (94)
moderátor fóra
Založený: 25 december 2008
Príspevky: 2090
Nabehané: 1 mes 14 dní 15 hod
Bydlisko: Rimavska Sobota
PríspevokZaslal: 10.07.2019 20:37   
Flashovat sa da vsetko,ale nie cez kabel,ale priamo na stole s vybavenim.Hardverove cislo sa zacina na HW.......pod OE cislom.Je to velmi jednoducha rj.
Citovať
mastik29
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (106)
Založený: 07 apríl 2010
Príspevky: 2294
Nabehané: 14 dní 0 hod 14 min
PríspevokZaslal: 10.07.2019 20:42   
Ja som reagoval na astraka, no medzitym tu pribudli prispevky, tak som to uz odklepol bez zmeny...
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Volkswagen fórum