Volkswagen Golf IV 1,9 TDI - oplatí sa kúpiť?

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

Napísať odpoveď
lucker72
Dátum registrácie: 23.10.2012 21:20
Zdieľať na Facebook

Volkswagen Golf IV 1,9 TDI - oplatí sa kúpiť?

Príspevok od používateľa lucker72 »

Zdravím chcel by som poradiť či sa ešte oplatí kupovať Wv golf 4..je to rok 99, v dobrom stave..cena je okolo 3,5K, poprípade nejake chyby auta..dakujem za odpoved motor 1,9 tdi

upraveny nazov, lukas.bubo
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

podla mojho nazoru sa uz neoplati, ta cenovka je strasne vysoka - je to vela penazi za take auto takto stare.

Mimochodom musis sa naucit ako sa pise Volcncwaggen - napisal si to uplne zle.
original
Dátum registrácie: 03.03.2008 13:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa original »

tak stary srot ma hodnotu max 350€..nechapem jak to moze aj niekto kupit a doviest domov
stanox1
Dátum registrácie: 25.10.2008 13:09
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa stanox1 »

dufam ,ze to myslite ironicky.Milujem stare dobre auta (vsetci vieme ktore su to a ktore maju dusu), a nie nove akoze auta typu new rapid.
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

nuz ja IV radu nemusim,z Golfov len jednotťku GTI...Neviem,jak vyzera to na predaj ale fakt zostava,ze v tej sume a roku mas 4 auta...jedine,ze ma v specialnej vybave masinku na analne bukkake,to by som bral aj ja...
miso250
Dátum registrácie: 15.02.2012 09:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa miso250 »

znamy si ho kupil tiez,ale variant...stalo to slabych 2800e.r.v 2000.turbo po repase s dokladom.Smiesne ceny nahradnych dielov a to doslova :4090: uz rok sa na tom vozi 17km do prace a 17 km s prace + kazdy vikend dakde s babou...spotreba do 5.5.Pokial to chces na pracovne ucely a nie na frajerinu preco nie...je to velmi lacne na udrzbu,rozvody + vod.pumpa cca115e a napravy su tam velmo jednoduche...len ta cena je dost vysoka ale to je len moj nazor
xaxa
Dátum registrácie: 09.08.2012 23:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xaxa »

len aby som bol v obraze, co je to "analne bukkake"?
mjz
Dátum registrácie: 06.09.2007 07:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mjz »

je to stara,predrazena hrca,, podla mna si ,,,, za take peniaze ,,,, robis srandu,, tieto auta to uz maju za sebou,je ich velmi malo, co su,,, dobry stav,,, aj ked to kazdy napise,vacsina su znicene kostitrasy a aj doba ked sa kupovali, je uz hadam za vami - moja nikdy nebola,ani nebude, na tento predrazeny vo vnutry sedy-plany-lacny serbel,traslavy,,
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

xaxa..,skus zozrat plny hrniec fazulovky..a uvidis...
andy.gee
Dátum registrácie: 10.06.2009 21:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa andy.gee »

podla mna je to velmi prestrelena cena

za tie peniaze sa da vybrat aj nieco novsie a lepsie, tiez si treba preratat ci sa ti oplati mat naftak, kolko km najazdis rocne atd .. mala spotreba nie je vsetko
lucker72
Zdieľať na Facebook

no uvidím..pojdem to pozrieť oklamať sa nedám..mne s ten 4kový golf pači :-)
audis
Dátum registrácie: 08.06.2009 20:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa audis »

pre slovakov, trocharov je vsetko drahe...
da sa najst aj dobry stav, len treba cakat,hladat. dobry golf hladat len u sukr. predajcu. pod 3500 nekupis nic na znackach. hladaj 81kw a 5dv. highline kde je uz klimatronik, lebo tie kolesa vyzeraju chudobne. inak na golfy chod do vwklub, toto tu je skor o azii
lucker72
Zdieľať na Facebook

diky za rady
stopro100
Dátum registrácie: 20.08.2009 19:09
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa stopro100 »

presne tak, g4 sa oplati ale len v dobrom stave, tie motora 66 a 81 kw preziju vsetko... sam som pred rokom a pol hladal a nasiel som kombik v slusnej vybave po prvom majitelovi aj so serviskou a komplet fakturami po kazdom servisnom ukone, dokonca aj s umyvarky, stierace atd...overene vo vw, nikdy burane, pravidelny servis atd... pokial natrafis na fajn kus ber, lacne diely, suciastok na vrakaci, kazdy skusenejsi mechanik vie tieto auta servisovat...
andy.gee
Dátum registrácie: 10.06.2009 21:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa andy.gee »

audis -> to nie je len o trocharstve, o VW si pol naroda mysli, ze je to uberauto a potom si aj za vydojene vraky pytaju neskutocne peniaze, ked si pozriem aktualnu ponuku na vw fore tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat

samozrejme, za dobry kusok si musis priplatit u kazdej znacky a budes ho hladat dlho ale treba vediet co je este v sulade so zdravym rozumom
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Amazon [Bot] a 1 neregistrovaný