Kúpa novšieho jazdeného auta
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
tvlenasl11
- Dátum registrácie: 24.12.2025 17:54 Zdieľať na Facebook
Kúpa novšieho jazdeného auta
Prosím o radu lebo už som zúfalý.
Momentálne vlastním Fabia 2 combi facelift 1.6tdi 66kw a hľadám novšie väčšie auto, ideálne komfortnejšie s väčším výkonom, som otvorený všetkým možnostiam, ale musí to byť combi/MPV/SUV , 6.rychlostny manuál jedno či benzín nafta alebo hybrid ročný nájazd mám cca 22 tisíc km diaľnice okresky aj mesto
Cena ideálne do 10 tisíc eur s čo najnižším nájazdom a objemom minimálne 1.4 litra
-
outcollect
- Dátum registrácie: 29.01.2026 07:41 Zdieľať na Facebook
Re: Kúpa novšieho jazdeného auta
Ahoj!
Tiež som riešil výmenu z menšieho auta na komfortnejšie a viac praktické — výsledok často nie je o tom „najväčší motor“, ale o kompromise výkon / náklady / spoľahlivosť.
Tiež som riešil výmenu z menšieho auta na komfortnejšie a viac praktické — výsledok často nie je o tom „najväčší motor“, ale o kompromise výkon / náklady / spoľahlivosť.
-
outcollect
- Dátum registrácie: 29.01.2026 07:41 Zdieľať na Facebook
Tipy na modely, ktoré sa často dajú zohnať do ~10 000 € (aj v SK/AU trhu):outcollect napísal: ↑29.01.2026 07:48 Ahoj!
Tiež som riešil výmenu z menšieho auta na komfortnejšie a viac praktické — výsledok často nie je o tom „najväčší motor“, ale o kompromise výkon / náklady / spoľahlivosť. dashmetry
• Škoda Octavia Combi – veľmi praktická, veľký kufor a spoľahlivá platforma; dostupné 1.6–2.0 TDI/TSI verzie v tomto rozpočte.
• Citroën C4 Grand Picasso / Peugeot 5008 (prvá generácia) – veľké MPV s dobrou vnútornou kapacitou, pohodlnejšie na dialnice, ak nájdeš v dobrom stave.
• Dacia Lodgy / Dacia Dokker – veľmi veľa miesta za málo peňazí, ideálne ak preferuješ priestor/komfort.
• Volkswagen Golf Variant / Ford Focus kombi – spoľahlivý kompromis medzi jazdnou pohodou, spotrebou a úžitkovosťou.
• Starší kompakt SUV ako Škoda Yeti – praktický a odolný model postavený na VW platforme, často pod 10 000 €.
-
snake_srb
- Dátum registrácie: 26.01.2026 16:04 Zdieľať na Facebook
Ktore motorizacie su najspolahlivejsie pri Dacia Lodgy / Dacia Dokker?
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
Všetky. Akurát tá najslabšia 1.6 benzín s 59 kw je lenivá. 1.6 sce je živá. Radsej lodgy ako dokker. Lodgy je vnútri lepšie spravená.
-
volvic
- Dátum registrácie: 14.07.2016 12:05 Zdieľať na Facebook
Poslal som súkromnú správu 

-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Ako pozerám, tak tento web umrel.
RIP
RIP
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Tipovačka funguje. Neviem načo popravde...
-
autolaik
- Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16 Zdieľať na Facebook
Kirams ...už davno
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní