GOLF V 1.6 nechce akcelerovat

Sekcia slúžiaca na odbornú analýzu problémov

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

razix356
Dátum registrácie: 18.11.2025 20:42
Zdieľať na Facebook

GOLF V 1.6 nechce akcelerovat

Príspevok od používateľa razix356 »

Dobry den, potreboval by som poradit s problemom. Mam VW Golf V 2008 1.6 benzin/LPG a prvych cca 15 minut po nastartovani ma auto problemy s akceleraciou.

Prejavuje sa to tak, ze ked sa rozbieham alebo stlacim silnejsie plynovy pedal, tak motor sa zacne akoby drhnut (neviem to lepsie popisat), otacky stoja, cele auto drnci a bud musim pustit pedal alebo sa z toho niekedy vykokce a zacne zrychlovat. Ked mam plynovy pedal len jemne stlaceny, tak ide ok. Najprv to spravilo raz a potom asi 2 tyzdne nic, tak som myslel, ze ma len "zly den". Potom to spravil zase a mesiac nic, no a teraz sa to zacalo zhorsovat a uz to robi skoro po kazdom starte. Zvlastne je, ze po cca 15 minutach jazdy ide zrazu ok akoby sa nic nestalo. Vsimol som si, ze niekedy cukne aj na volnobehu.

Robi to aj pri studenom starte, aj pri starte ked, je motor zohriaty. Tak isto na benzin aj na LPG. Diagnostika nic nevypisuje. Sviecky, cievka, filtre boli menene, skrtiaca klapka je cista.
Nevyzera to na problem so zapalovanim, ale skor mi to pride ako problem so spalovanim.

Som z toho uz frustrovany, lebo nemam potuchy co by to mohlo sposobovat. Za kazdu radu, napad budem velmi vdacny.

Dakujem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Diagnostika"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných