Vectra C xenony
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: Vectra C xenony
ved kupim tam halogenku aka ma byt nahodim ju tam a vybavene.uwa0944987077 napísal: ↑26.10.2025 16:15 Zdravím,kúpil som Vectra C 2007 s xenonmi,na svetlách je ale značka,že tam majú byť halogény,nemám ani ostrek svetiel.Prejde to cez STK?Ďakujem
ked si tam o dva dni das zase nejaku xenon prestavbu je to potom uz len tvoja vec a pripadne tvoja pokuta.
tak sa to kedysi za mojich mladych cias riesilo.aj kolesa v TP 185 R14R na aute obute falcove borbety 225 R18.par krat mi zobrali tp a raz aj spz odobrali a aj pokuty boli po 50 euro.ale tak,tak to bolo.folie bez karticky sportove vyfuky remus powerfull cely vyfukovy system iny,stelovatelne podvozky,upravy rejdov natocenia kolies a niekedy aj motor sa daval povodny neupravovany neturbeny nevytahany.aby presiel emisnou.jajajaj.to boli casy.a nikdy som nic originalne nevyhadzoval pretoze na stk vzdy muselo vsetko sediet poctivo.o 2 - 3dni po stk sa vsetko prehadzovalo.
na stk ek sa treba pripravit.autu treba venovat cas a sem tam nieco investovat.minimalizovat zavady koli ktorym auto neprejde.
dnes uz mam na autach vsetko legalne.uz som z toho vytriezvel.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 0 neregistrovaných