Kodiaq RS - mam ist do toho?
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
mejmoo
- Dátum registrácie: 06.08.2025 23:47 Zdieľať na Facebook
Kodiaq RS - mam ist do toho?
Doteraz som pouzival Toyotu, rozmyslam nad niecim inym. Skoda auta som vobec nemal, ani VW. Rozmyslam nad novym Kodiaqom RS. Auto chcem pre manzelku, hlavne mesto a dovolenky. GPT hovori nejake nedostatky:
- pomalsie radenie DSG pri nizsich otazkach
- trvdsi podvozok - citit nerovnosti na vozovke
- vrzganie plastov
- nestabilita infotainmentu
Ti co mate RS, ste spokojni? Dakujem.
- pomalsie radenie DSG pri nizsich otazkach
- trvdsi podvozok - citit nerovnosti na vozovke
- vrzganie plastov
- nestabilita infotainmentu
Ti co mate RS, ste spokojni? Dakujem.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Re: Kodiaq RS - mam ist do toho?
Do mesta pre manželku by som nad ničím iným ako RS ani nerozmýšľal! 
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Aj velkostne je kodiaq je uplne idealny pre zenu do mesta.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
No a vážne - do mesta žene kabelku na kolesách, nie obludu. Vídavam, čo s takými dorábajú a až na výnimky je to tragikomédia.
-
mejmoo
Doteraz mala RAV4, nebol problem s velkostou auta. Ja jej nedam jazdit s detmi na Yarise. A na dovolenku bacsie auto treba. Ci mam si kupit 1x male auto pre zenu 1x stredne auto pre mna a 1x velke auto na dovolenky? Sanozrejme, ze to je vacsie auto, ale treba tu dan zaplatit vymenou za to, ze nepotrebujem dalsie auto na dovolenky (casto niekam chodime, lyzovacky atd.).
A preco RS? No lebo sa nerad obmedzujem, budem na tom jazdit aj ja.
A teraz mozete k veciam aj technickym a nie pocitovym.
A preco RS? No lebo sa nerad obmedzujem, budem na tom jazdit aj ja.
A teraz mozete k veciam aj technickym a nie pocitovym.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
No ja mám jedno malé pre ženu, jedno malé pre mňa, jedno stredné pre nevestu, jedno stredné pre syna, jeden pickup na dedinu, jedneho veterana pre radosť.
A z technického pohladu - ak by mi SUV od gruppy ponúkali zadarmo tak na nich pustím psa - ja som tie sr...ky vyrábal, stačilo.
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
Renault rafale. Sedadlá vo výbave alpine sport sú fantastické. Podvozok - tlmenie a pruženie fantastické. Odhlučnenie interiéru na vysokej úrovni.
Na trh prišiel modernizovaný qashqai s pohonom e-power. V kopcoch to ide lepšie ako er-esko od škody. Odhlučnenie výborné. Ak Ti je qashqai malý, pozri x-trail.
Ja som si vyberal medzi medzi australom a qasqaiom. Vybral som australa - bol pripravený do 60 min od zaplatenia. Na qashqai som musel čakať.
Na trh prišiel modernizovaný qashqai s pohonom e-power. V kopcoch to ide lepšie ako er-esko od škody. Odhlučnenie výborné. Ak Ti je qashqai malý, pozri x-trail.
Ja som si vyberal medzi medzi australom a qasqaiom. Vybral som australa - bol pripravený do 60 min od zaplatenia. Na qashqai som musel čakať.
-
mejmoo
Nechcem sa dotknut vyberu Vasho vozidla, ale mal som francuzske auta a nemal som velmi stastie na kvalitu. Jedno z toho ma nechalo na dovolenke v stichu. Rozumiem, ze dnes uz sa ta vyroba miesa, ale ked pocujem Renault/Nissan, citim problem z minulosti. Novy Qashkai vyzera velmi dobre aj ked, musim uznat.martincichy napísal: ↑15.09.2025 20:42 Renault rafale. Sedadlá vo výbave alpine sport sú fantastické. Podvozok - tlmenie a pruženie fantastické. Odhlučnenie interiéru na vysokej úrovni.
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
Od roku 2017 jazdíme na firme celú alianciu renaultu od osobákov cez suv až po dodávky. Bez problémov. Len oleje a filtre a klasika - podvozok a brzdy. Predtým vw group - problémy. Renault veľmi zapracoval na kvalite.
-
mejmoo
Toto je validny argument. Mozno nad tym opat porozmyslam.martincichy napísal: ↑15.09.2025 21:27 Od roku 2017 jazdíme na firme celú alianciu renaultu od osobákov cez suv až po dodávky. Bez problémov. Len oleje a filtre a klasika - podvozok a brzdy. Predtým vw group - problémy. Renault veľmi zapracoval na kvalite.
-
speedmann
- Dátum registrácie: 26.05.2007 09:01 Zdieľať na Facebook
Keď, tak kúp už kvalitku Range Rover Discovery,Velar, Maserati Levante, Alfu Stelvio a nie pi...ny.
-
dodik13
- Dátum registrácie: 27.01.2013 23:40 Zdieľať na Facebook
Range rover a kvalitka? . Polovica ludi co to ma chodia s tym do servisu ako na klavir a zvysna polovica sa raduje ,ze mala stastie na lepsi kus . Ze tuto znacku ani zadarmo 
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
A preco nie BMW X7, Mercedes GL, Toyotu Lancruiser, ci Hilux??
Ved mame siroke cesty, vela miesta na parkovanie, ani Hummer 2 nie je uplne marne...
Ved mame siroke cesty, vela miesta na parkovanie, ani Hummer 2 nie je uplne marne...
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Alfa je Alfa. No nevyhli sa jej nezmyselné chyby. Taká korózia nad predným oknom naozaj nepoteší...
-
herin
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Že maserati levante
) si pozri diel na youtube od autopoliklinika..ako tam chalan mechanik zháňal na to diely a aké sú čakacie lehoty..a ceny nezmyselné..kadejaké posraté gumičky tesnenia stáli ako keby boli zo zlata..
A zadávateľ..auto do mesta RS..tak to je nepochopiteľné,ale ked píšeš, že na tom budeš jazdiť aj ty, tak kolko na tom budeš jazdiť?na tých výletoch?to máš využitie ako sa patrí...
či sám na tom budeš občas jazdiť a potrebuješ, aby ti to šlapalo?ak áno tak neviem či ťa chytila kríza stredného veku, alebo puberta..ako máš deti a potrebuješ sa ísť vyblázniť a skončiť v niekom,alebo v jarku..píšeš že máš deti, tak radšej sa zamysli aj nad tým...
A zadávateľ..auto do mesta RS..tak to je nepochopiteľné,ale ked píšeš, že na tom budeš jazdiť aj ty, tak kolko na tom budeš jazdiť?na tých výletoch?to máš využitie ako sa patrí...
či sám na tom budeš občas jazdiť a potrebuješ, aby ti to šlapalo?ak áno tak neviem či ťa chytila kríza stredného veku, alebo puberta..ako máš deti a potrebuješ sa ísť vyblázniť a skončiť v niekom,alebo v jarku..píšeš že máš deti, tak radšej sa zamysli aj nad tým...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní