Spotreba XC 60
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
zajicek.l
- Dátum registrácie: 21.11.2007 17:52 Zdieľať na Facebook
Spotreba XC 60
Zdravím páni. mám XC 60 2,4 2010. Dva roky mám priemerku 7,5 -8 a teraz mi skočila na 10-11,2. Nevykazuje žiadnu chybu, iba raz bola zapísaná širokopásmova lambda. Žiadna kontrólka. Diagnostika ukazuje napájanie sondy 0,000V. Poistky som preventívne skontroloval a ok. Stretli ste sa stým niekto? Ďakujem za postrehy.
-
mp3turbo
- expert: TDI
- Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26 Zdieľať na Facebook
taketo zvysenie spotreby kludne moze spravit lambda - je to svina, zlodej benzinu. Netvrdim ze je to nabeton v tomto pripade, ale jednoducho je to mozne... tri litre horedole len tak zahucia. Rovnaku skusenost ma aj nas hlavny elektromobilista tutok na fore, jeho Almera 1.5i zrala 9 litrov a to na kludnych dedinskych jazdach ziadne dvojkolesove driftovacky, po vymene lamby padla spotreba na ocakavanych sest.
Daj preverit. Pozor, ked diagnostika nepise chybu lambdy, nezmamena to ze lambda je v poriadku - moze sa pokazit asi siedmymi sposobmi ktore chyti osciloskop, ale riadiaca jednotka v aute nie. Dovod ? Prilis mala samplovacia frekvencia.
Daj preverit. Pozor, ked diagnostika nepise chybu lambdy, nezmamena to ze lambda je v poriadku - moze sa pokazit asi siedmymi sposobmi ktore chyti osciloskop, ale riadiaca jednotka v aute nie. Dovod ? Prilis mala samplovacia frekvencia.
-
zajicek.l
- Dátum registrácie: 21.11.2007 17:52 Zdieľať na Facebook
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
-
akimoto
- Dátum registrácie: 25.05.2007 15:38 Zdieľať na Facebook
Re: Spotreba XC 60
Som tu dobre na fóre pre Volvo? Admin. takýchto treba vymazať hneď v zárodku. V mojom dotaze opravujem: je to Volvo XC90 2.5diesel
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Nech pozerám ako pozerám - nevidím, že by si bol autor prvej otázky 
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ako vyhrajem skutocne peniaze ak je --online -- a na druhej strane sedi niekto kto to otoci v prospech kasina alebo web stranky. slovenske online kasina zamerne neukazuju max vklad dojde na sumu 35 euro ktoru treba nasobit 70 eckami ale zrazu to nejde.vyskusal som to v kosiciach v auparku.
skutocne peniaze zarobim pracou este stale to funguje.viac ako 200 rocny system prijmu penazi.
skusal som realne rulety v bregenz kde je clovek ktory rukou hodi gulicku.limit od 1 euro do nekonecna aj milion euro ale akonahle pridu na to ze clovek je pripraveny na tu hru psychicky aj financne vie peniazmi nasobit aj 20x dostane zakaz vstupu.denne za 2 hodky sedenia pred stolom som daval 300euro.otacal som 8000 eurove sumy aby bol zisk 300 euro
online kasina a automaty su len podvod
pod hrat do svicarska.kasina su statne ak vyhras jackpot domov ta vezie americka limuzina.vsetke hazardne hry kasina alebo ako u nas tipsport fortuna su vo svicarksu len statne.
skutocne peniaze zarobim pracou este stale to funguje.viac ako 200 rocny system prijmu penazi.
skusal som realne rulety v bregenz kde je clovek ktory rukou hodi gulicku.limit od 1 euro do nekonecna aj milion euro ale akonahle pridu na to ze clovek je pripraveny na tu hru psychicky aj financne vie peniazmi nasobit aj 20x dostane zakaz vstupu.denne za 2 hodky sedenia pred stolom som daval 300euro.otacal som 8000 eurove sumy aby bol zisk 300 euro
online kasina a automaty su len podvod
pod hrat do svicarska.kasina su statne ak vyhras jackpot domov ta vezie americka limuzina.vsetke hazardne hry kasina alebo ako u nas tipsport fortuna su vo svicarksu len statne.
-
tatkotom
Toľko písmen...
Ani SMS do rádií NIKDY. Dačo málo pustia medzi ľudí, o zvyšok sa delia.
Ani SMS do rádií NIKDY. Dačo málo pustia medzi ľudí, o zvyšok sa delia.
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Ako úkaz stačia tie pseudovýhry v rádiach na zavolanú…
Podvod jak vyšitý.
Ale už to je debata na iné vlákno, tuna len zvyšujeme sledovanosť toho podvodu vyššie…
Podvod jak vyšitý.
Ale už to je debata na iné vlákno, tuna len zvyšujeme sledovanosť toho podvodu vyššie…
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Sused v radiu vyhral celkom slusnu sumu.
-
tatkotom
Aj kolega vyskočil, že jeden v dedine u nich vyhral. Lenže mám iné info od inakiaľ a preto si dovolím hoci všeobecne napísať, že niečo občas pustia medzi ľudí aby sa rozšírilo, že niekto naozaj vyhral...
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Presne toto, všetko to je nejakým spôsobom ovládané komu pustia a komu nie…
Čiže je to podvod…
Čiže je to podvod…
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
každý jeden výherný automat má v sebe počítač a program, kde sa nastavuje percentuálna šanca na výhru, každý jeden výherný automat je nastavený tak, aby bol rentabilný, čo znamená, že musí zarobiť. Samozrejme že sa stane, že niekto vyhrá, ale vyhrá iba peniaze čo iný prehral, ale iba toľko percent, na koľko je automat nastavený.... je to podvod? Nie je, je to biznis.... každý biznis funguje na tom princípe, že musí dlhodobo generovať zisk, ak negeneruje, tak skrachuje. Čo myslíš, že automaty sa sami objavili? Niekto ich musel kúpiť, tak isto aj otvoriť herňu, čo stojí peniaze, obsluha, ostraha, všetko sa musí zaplatiť a ešte musí byť zisk, ktorý ti štát potom zdaní. Čiže podvod to nie je, je to forma podnikania a každý kto tam ide hrať by si mal byť toho vedomý.
-
tatkotom
Automaty na SMS?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných