VW T-roc - vrzgajuci plast

Diskusia ohľadne vozidiel značky Volkswagen

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

Hajkoooo
Dátum registrácie: 27.04.2020 19:27
Zdieľať na Facebook

VW T-roc - vrzgajuci plast

Príspevok od používateľa Hajkoooo »

Zdravim viem niako ovplyvnit vrzganie dverovich madli ? vrzga to iba ked sa toho dotknem pri zatvarani a otvarani dvier... pocul som o carbafle neviem ci funguje a ani si neviem predstavit ako to aplikovat alebo co mozem urobit aby to nevrzgalo

Video : https://youtu.be/LH43NWK6Y2M
cicmanec
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec »

Uberwagen už nie je v záruke?
cobo77
Dátum registrácie: 27.05.2007 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cobo77 »

Zaujimala by ma hrubka plastu na tom madle ...a smeju sa z japoncov ze su hrkalky :300f:
bajo777
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

strekol by som nejake mazivo na baze teflonu, samozrejme necakaj ze z toho bude smahom premiove tiche auto, to len v ramci kolko si take cosi zasluzi pozornosti :-\ , lebo nechces cele plasty rozobrat a podlepit, ze ne ? ;-)
wilz
Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa wilz »

Podľa toho zvuku vo videjku to je zrejme poddimenzovaná hrúbka plastu, v kombinácii s nevhodne tvarovaným spojom tých dielov.
Myslím že žiadne mazivo tomu zásadne nepomôže, možno krátkodobo.
Ja osobne keby to tak bolo na mojom aute, by som najprv skúsil vo VW reklamovať, hoci aj po záruke a ak by to nebolo úspešné, tak vy som to rozobral (ku skrutkám sa možno dá dostať po vylúpnutí nejakých krytiek) a do spoja tých dvoch dielov by som na obidva diely zvnútra naniesol lepiaci silikónový tmel a hneď to zložil, aby sa tie vrstvy tmelu spojili.
Pri prípadnom neskoršom rozoberaní by s tým samozrejme bolo treba počítať, ale žiaden z dostupných tmelov nie je taký superpevný, že by sa to nedalo rozobrať.
mastik29
Dátum registrácie: 07.04.2010 20:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mastik29 »

Preco to neriesit zarucnou opravou???
Aha, oni to vyhlasuju za vlastnost ktora nema vplyv na bezpecnost, uzivanie atd?
Zaujimave, ako hlboko moze koncern klesnut a novinari pri testoch sa o takych vlastnostiach akosi pozabudnu zmienit…
U inych znaciek a take veci smelo upozornuju.

Inak, poctivo olepit calunenie a na tie vrzgajuce miesta aplikovat olej s teflonovou primesou. Potom pockat hodinku a poutierat zvysok. Na dlhuuuu dobu pokoj.
Tie teflonove oleje mavaju aj aplikacnu trubicku, takze celkom pohodlne .
Toto mam overene, odskusane, spolahlive. Jedna aplikacia mi pomohla na cca 4 roky.
Hajkoooo
Zdieľať na Facebook

Vw t-roc vrzgajuci plast

Auto je v zaruke ma iba rok ale ked som tam isiel sa na to spytat chytil dvere zatriasol snimi povedal ze to je seriova vyroba ze to je plast o plast a povedal ze stym nic nemozu robit pokial to je seriove

Poslali ma do riti neviem ci to je rusivy element ci to vobec mozem teda reklamovat alebo ako podlepovat a vsetko ostatne roxoberat asi nie lebo by mi padla zaruka jedine co ma napadlo niecim nastriekat alebo nieco .. vazne neviem

S autom niesu niake ziadne problemy akoze ani pri nerovnostiach to nehrka iba ked si zatvorim dvere alebo ich chcem otvorit a hrubka co ja viem 2 cm 3 cm
cicmanec
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec »

Dali ti to aj na papieri? Ak nie tak si pýtaj písomné vyjadrenie k reklamácii. A potom ho pripoj k tomu videu a daj na Facebook aj s menom servisu, nech všetci vidia akú kvalitu vyrábajú a predávajú a považujú za normálnu. Možno to s nimi pohne. A ak nie možno to pohne s inými, potecionálnymi záujemcami o najlepšie autá pod slnkom...
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Cico preboha to by všetci tí otroci v automobilkách nerobili nič iné len dávali videá na YT.Vieš kolko sa v globále ušetrí na každej desatine mm hrúbky plechu? A to my robíme deformačné zony. To nie je absolutne o gruppe, to je o všetkých automobilkách. :40bd: :40bd: :40bd: :40bd:
Absolutne o všetkom čo sa dnes vyrába - keď si spomeniem ako majitel oknárskej firmy básnil ako ušetrí na lepšie tvarovaných výstuhách. A u zákazníkov o tri roky balkonové dvere ohnuté ako luk.
Hajkoooo
Zdieľať na Facebook

Vw t-roc vrzgajuci plast

Takze moje jedine riesenie sa ist hadat o reklamacii o tom nech to opravia niakym sposobom hej a ak ma poslu do riti mozem sa snimi hadat alebo si to nastriekam tym tf olejom

A nie nedali na papieri

Pricina toho vrzgania nemoze byt ozivovac plastov ? Zacalo to vrzgat az po niakej dobe pol roka ... ze nech mi to vycistia aspon doprdele ale co mi to budu rozoberat potom skladat uz nebude taky passung podla mna vzdy ked skladas nieco 2 x nemas to jak 1 x..
Hajkoooo
Zdieľať na Facebook

oco13 napísal:Cico preboha to by všetci tí otroci v automobilkách nerobili nič iné len dávali videá na YT.Vieš kolko sa v globále ušetrí na každej desatine mm hrúbky plechu? A to my robíme deformačné zony. To nie je absolutne o gruppe, to je o všetkých automobilkách. :40bd: :40bd: :40bd: :40bd:
Absolutne o všetkom čo sa dnes vyrába - keď si spomeniem ako majitel oknárskej firmy básnil ako ušetrí na lepšie tvarovaných výstuhách. A u zákazníkov o tri roky balkonové dvere ohnuté ako luk.
vies co mas pravdu dnes kazda automobilka setri kamaratka rocne auto znacky suzuki zacina jej hrdzaviet lebo kamienky na kapote na streche pri zadnom kolese ako keby auto ani neponarali do zakladnej farby mercedes kamarat 2017 palubovka cela rachoti, bmw maju problemy z lakovanim dielov odlisne farby tienov proste ci japonec ci nemec..
mastik29
Dátum registrácie: 07.04.2010 20:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mastik29 »

Toto je drobnucka blbotinka, to ich nijak nerozhodi.
Autorizovany servis robi iba to, co zaplati zakaznik a neni v rozpore s nariadeniami, schvalenymi postupmi alebo co schvali centrala, teda, co im preplatia.
Hadzat vinu na autorizak je mimo, kedze v ramci svojej rezie nebudu robit dobrocinnost.
Oni su iba prostrednik, medzi vyrobcom a zakaznikom.
Riesit vlastnost vyrobku, ktora nijako nebrani riadnemu pouzivaniu?
Urobili podstatne vacsie faily.

https://www.vw-club.cz/golf7-zavady-ser ... 47905.html
Velka skoda, ze to video uz neni, tocila to ceska CT, boli tam urobene aj nezavisle znalecke posudky, kde urcili ako chybu uz problem vo vyrobe.
Nic z toho, ze sa toho ujala CT, ze bol urobeny posudok pre VW nic neznamenalo.
Proste, oni povedali, ze je chyba u zakaznika a hotovo. Navyse, mu tam koli mriezkovemu testu (ktory podla znaleckeho posudku bol vykonany nespravne) poskodili dalsiu cast auta a este si za to (opravu laku, kedze mriezkovy test je vlastne destruktivny test) chceli nechat zaplatit
:40bd:
Video zrejma stiahli, kedze majitel vo video trval na tom, ze to pozenie k sudu. Ak doslo az k sudu, tak ho nepochybne vyhral, no skor si myslim, ze sa s nim napokon dohodli.
A vy chcete, aby mu riesili vrzgajuci plast?
Ohladom reklamacii VW, teda skor neuznanych Ceska CT (cerna ovce) natocila viacero dielov.
Je zarazajuce, ze co vsetko neuznaju aj ked za tym stoji televizia, pravnici, znalecke posudky.

Vyskusaj ten teflonovy sprej. Lacne, ucinne.
Hajkoooo
Zdieľať na Facebook

Vw t-roc vrzgajuci plast

Takze normalne ten teflonovy sprey nastriekat tu sparu na tom madle alebo cely ten plast ? A nastriekat aj tam kde je tlacitko stahovania okien ? Medzi tie spary ? Viete mi hodit aj link presne aky ten sprey ? Ktory funguje a aplikovanie je jednoduche
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

ja sa len filozoficky spytam - co na aute v zaruke, do ktoreho majitel samozrejme nesahal PRAVE KVOLI ZARUKE, nie je v seriovom stave ?

Tam je predsa uplne uplne vsetko v seriovom stave, takze s takou kravinou ako zahlasil henten ujo by mna osobne z firmy nedostali keby som zaplatil 30 litrov za hentaku plasticku sra...cku.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Lubo - ale ty nemôžeš chcieť riešiť na záruku, alebo inú opravu "zvuky" Ak ten plast bude zlomený, poškriabaný ok je to vada ale vrzganie ako zvuk nemôže byť ako samostatné predmetom požiadavky na opravu.
Sice to nemám z automobilového priemyslu, ale vrzgajúce dve re poznáme asi každý. Bol som v pár situáciach , keď zákazníci dávali firmu na rozhodcovské konanie a vždy to dopadlo v ich neprospech. Výsledok bol - na svoje náklady musia preukázať fyzické poškodenie a potom firma zase zaplatí všetky náklady.
A toto sa stalo aj u obrovských posuvných HS portáloch -(velké dvere) vydávali proste zvuky.
Lenže zvuk je príliš individuálny pojem, každý ho vnímame inak. Ak by to madlo chytil niekto iný tak možno nepočuje nič, alebo mu ten zvuk tam sedí k tomu pohybu.

Návrat na "Volkswagen fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný