Mazda 626

Diskusia ohľadne vozidiel značky Mazda

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

koloman79
Dátum registrácie: 01.01.1970 01:00
Zdieľať na Facebook

Mazda 626

Príspevok od používateľa koloman79 »

Dobry den kupil som mazdu 626 r.v.99 motor 2,0 benzin 85 kw a chcel by som sa poradit aky olej do toho , kolko tam ide litrov a ake sviecky, co je podla vas najaktualnejsie dakujem za rady
FERO 321
Dátum registrácie: 27.01.2011 16:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa FERO 321 »

Pri oleji ti treba splniť hlavne špecifikáciu, a sviečky odporúčam NGK.
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

je obrovska hanba ze mam doma presne tento isty motor v presne tomto voze, ale totalne netusim aky tam ide olej. Viem ze ked sa tam nalievalo nieco s viskozitou -30 alebo -40 tak zacali cvrnkotat ventily, riesenie bolo jednoduche : zmenit olej. Motoru neublizis, to je superkonstrukcia megapoctive zelezo ktore sa dnes uz nevidi.

Moc velku vedu z toho netreba robit, neboj. Toto nie je tintlavy 2.0tdi ktory sa rozsype na atomy ked mu dvakrat nasypes iny olej ako tam musi byt.
Sliedic
Sir
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Pokiaľ si dáš pozor na hrdzu, tak ešte Tvoje vnúčatá budú na tom aute jazdiť ;-) Súhlasím s mp3turbo.

K oleju: napíš do google - mazací plán a prostredníctvom neho nájdeš vhodný olej pre svoje vozidlo.
matiisek
Dátum registrácie: 23.03.2011 18:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa matiisek »

Ja som daval Valvoline Maxlife 10w40 ale Mobil 10w40 zozenies lahsie a asi aj lacnejsie, ten tam moze ist v pohode. Kup 4 litre, pojde tam tak 3,5l a zvysok mas na dolievanie, pokial zerie. Moja zrala. A sviecky tam daj bud NGK alebo Denso, ine nie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Mazda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní