Auto 1 rok po STK EK !! Skusenosti ?

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

Napísať odpoveď
stefanhudak
Dátum registrácie: 27.06.2013 20:41
Zdieľať na Facebook

Auto 1 rok po STK EK !! Skusenosti ?

Príspevok od používateľa stefanhudak »

Čavte chcel by som sa spýtať či ma niekto skuseností s tým že napr. ako ja mam už auto 1 rok po stk, ek,. Chcel by som sa spýtať ako je to stou pokutou keď mi ešte žiadna neprišla :)
Či ta pokuta nepríde až keď spravim tu stkačku? Alebo ako to je mate stym skusenosti ?
Ďakujem :)
bajo777
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

3,5 roka som nebol na STK, EK a pokuta nikde, su to len take povedacky pre male deti na dobru noc...
bajo777
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

zeby ? myslel som, ze sa ma len boja pokutovat...
kaskaderTN
Dátum registrácie: 10.12.2008 07:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kaskaderTN »

Tiež som akosi pozabudol s jedným neveľmi využívaným autom absolvovať tk a ek, rok po lehote som to napravil a neprišlo nič
doki-s40
Dátum registrácie: 20.01.2014 00:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa doki-s40 »

STK motorky mam teraz v Marci, hovorite že nič by sa nestalo keby som tu kontrolu odložil o mesiac alebo o dva?

Najbližšia STK stanica je 80km daleko .. a ja ešte nie som pripraveny tu motorku "zobudit" zo zimneho spanku.
pidizvi
Dátum registrácie: 20.09.2011 12:42
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pidizvi »

nic sa ti nestane a keby ti aj prisiel pozdrav s pokutou o par rokov, tak nam to moze byt jedno. :3035:
milok
Dátum registrácie: 20.04.2012 22:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa milok »

No velmi by som sa nespoliehal na to, ze pokuta nepride.

Ja som kupoval auto (r.v. 03/2009 - dovoz z Nemecka) v septembri 2012 cize tri a pol rocne. Znamy co mi ho doniesol dal spravit STK/EK (ani nemusel, ale tak co uz) pri dovoze, ale nedal spravit administrativnu STK/EK (cize v podstate nalepky). A niekedy vo februari 2013 sa mi zda, mi dosiel pozdrav z Uradu, ze kedze som si nedal spravit administrativnu STK/EK do 15 dni, tak mi uklada pokutu 66€ + 66€.

Nakoniec to zamietli ale az na odvolanie (odvolaval som sa na to, ze vozidlo este nemalo 4 roky v case STK/EK).

Cize podla mna to urad sleduje.
skajfon
Dátum registrácie: 07.02.2012 20:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa skajfon »

No, ja mam tiez auto uz viac nez pol rok bez STK, lebo sa pomalicky opravuje. Ale v minulosti sa na nom jazdilo bez STK kludne aj viac nez pol roka...nic nepride podla mna.
A mna osobne za posledne 3 roky ani raz nezastavila ziadna hliadka, a to jazdim kazdy den.
milok
Dátum registrácie: 20.04.2012 22:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa milok »

Nasiel som clanok kde pisu o tom, ze urad to kontroluje online cez databazu, ci vozidlo ma platnu STK/EK.

http://kosice.korzar.sme.sk/c/6705514/u ... zdite.html

Takze tak.
Sliedic
Sir
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

To je síce pekné, že Ťa nezastavili, ale čo ak by si spôsobil nehodu, alebo by niekto do Teba nabúral - poisťovňa a aj naši pomáhaj a chráň by si na Tebe zgustli. Aj na to treba prizerať ;-)
trucker694
Dátum registrácie: 03.12.2005 20:23
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa trucker694 »

Môžeš byť aj päť rokov pozadu, vozdilo je nepojazdné a nejazdím s ním po cestných komunikáciách.
Zákon má tuším definíciu:
,,Vozdilo jazdiace po verejných komunikáciách musí spĺňať..., a mať platnú STK A EK´´ a to moje nejazdí, lebo ho renovujem, PZP platím.
Avšak ak pôjdem s vozdilom na STK+ EK, tak iba na prepravníku, NIE PO SVOJICH! tu je reálna hrozba pokuty, a zadržania EVC.
Inak môj názor som popísal vyššie
kuras
Alfík
Dátum registrácie: 21.12.2009 21:41
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kuras »

trucker, neoplati sa ti radsej docasne odhlasit vozidlo z evidencie ako kazdy rok platit poistku?
tomasmil
Dátum registrácie: 25.05.2009 08:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tomasmil »

ja pridam len pre zaujimavost...minuly rok mi skoncila STK, bol som "objednany" o dva dni po skonceni...a zrovna v jediny den neplatnej STK ma zastavila hliadka...60€
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných