Seat Leon 1.9 tdi 110 kw cupra 4x4
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
vladimir665
- Dátum registrácie: 27.10.2012 13:24 Zdieľať na Facebook
Seat Leon 1.9 tdi 110 kw cupra 4x4
Takže rád by som sa informoval o tomto vozidle aké znim máte skúsenosti rád by som ho kúpyl spotrebu neriešim konkrétne mám záujem o tohto krásavca
za odpovede dakujem 
Naposledy upravil/-a vladimir665 v 27.10.2012 15:00, upravené celkom 1 krát.
-
ivko1
- Dátum registrácie: 02.08.2006 15:31 Zdieľať na Facebook
1. vložením konkrétneho linku si porušil pravidlá...
2. neriešim spotrebu, no tu by už bolo keby niekto riešil spotrebu u 1.9TDI ale aj to býva
Podla mna slabý "sporťák" za dosť vysoký peniaz. A ked že ti vlastne nejde o spotrebu vyriešil by som to verziou s 1.8T , a to čo ušetríš pri kúpe voči TDI to neprevoziš na vyššej spotrebe za 2 roky
EDIT: na bazosi.sk ho máš aj s fotkou kde je vidieť detail oboch prevalených dverí na vodičovej strane, za dalšie neverím že TO kraj je tak velký aby mal koncové písmená EČ CX dlho
2. neriešim spotrebu, no tu by už bolo keby niekto riešil spotrebu u 1.9TDI ale aj to býva
Podla mna slabý "sporťák" za dosť vysoký peniaz. A ked že ti vlastne nejde o spotrebu vyriešil by som to verziou s 1.8T , a to čo ušetríš pri kúpe voči TDI to neprevoziš na vyššej spotrebe za 2 roky
EDIT: na bazosi.sk ho máš aj s fotkou kde je vidieť detail oboch prevalených dverí na vodičovej strane, za dalšie neverím že TO kraj je tak velký aby mal koncové písmená EČ CX dlho
Naposledy upravil/-a ivko1 v 27.10.2012 15:05, upravené celkom 1 krát.
-
jonathan104
- Dátum registrácie: 22.02.2011 20:54 Zdieľať na Facebook
Re: SEat leon 1.9 tdi 110 kw cupra 4x4
kuaaa, prečo sú všetci športovo založený v autách a nie v telocvičniach!?!?!?vladimir665 napísal: aké znim máte skúsenosti rád by som ho kúpyl - nemám znim skúsenosti,iba s motorom a to je pre teba málo
spotrebu neriešim - ani ja neriešim spotrebu
konkrétne mám záujem o tohto krásavca- predpokladám, že to chceš na "dievčatká"
-
jozzo71
- Dátum registrácie: 27.12.2009 07:21 Zdieľať na Facebook
a čo tak ísť na seat club sk,cz,máš tam kopec majitelov týchto áut.Ale to by trebalo trocha času,venovať sa čítaniu,hľadaniu,ale tebe sa asi nechce že? Lepšie tu založiť tému,ktorých tu je ešte podobných kopa a čakať,že o pár dní len raz klikneš a už vieš odtiaľ všetko.Ale tunajších ľudí to už nebaví dookola vypisovať jedno a to isté podobným ako si ty. 
-
camry
- Dátum registrácie: 27.04.2007 20:16 Zdieľať na Facebook
Škoda, že tie linky na konkrétne inzeráty nejdú dávať, pretože ono asi všetky takéto silné 110 Kw leony sú havarované na dvojicu dverí na šoférovej strane..aj tu u nás na severozápade slovenska je jeden taký....pekné auto, až na tú spotrebu..to musí potiahnuť aj tak 6,5 litra keď sa to nedá udržať na ceste 
-
Nick21212
- Dátum registrácie: 14.07.2009 00:22
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný