oktavia I buchanie pri otacanĂ volantom
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
Pilotek
- Dátum registrácie: 05.06.2008 12:09 Zdieľať na Facebook
-
maculik78
- Dátum registrácie: 05.08.2009 12:59
Re: oktavia I buchanie pri otacaní volantom
homokinetický kĺbmartin Ma napísal:ahojte,vie mi niekto poradiť čo môže búchať na riadení. keď stojím na mieste a točim volantom tak počuť také divne buchnutie. čo to môže byt? ďakujem za odpovede.
-
mjz
- Dátum registrácie: 06.09.2007 07:56 Zdieľať na Facebook
Co je u teba buchnutie a zo spodu,,alebo vrchu?? ide tazsie volant ?? musis ho potiahnut v niekt. faze aj na silu?? netaha ta do strany?? nemas dojem ze ti struna na tlmici zasekava a potom skoci ????? OTOC TLMICA,,,,, spodok --- pri toceni plneho rajdu nepuka,,nechrume??? KLB,,,a kludne to moze byt aj ina zavada- suciastka na naprave,,,, POPIS BLIZSIE KDE TO POCUT ,,,,,,,,,
-
john.gregy
- Dátum registrácie: 25.12.2009 10:16 Zdieľať na Facebook
-
cicmanec
- Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04 Zdieľať na Facebook
_
Kĺb PUKÁ (nie raz) pri vytočení a pod záťažou. Toto je skôr ložisko tlmiča v hornom uložení - tlmič sa neotáča v ložisku, ale aj so strunou, ktorú do určitej polohy drží guma, potom ale povolí a otočí sa a to je to buchnutie...
-
autolamp
- Dátum registrácie: 06.01.2009 12:44 Zdieľať na Facebook
niekto tu riešil niečo na Fabii, aj ja som to mal ako take pukanie to nemože byť ked otačaš a len v jednom bodemartin Ma napísal:ahojte,vie mi niekto poradiť čo môže búchať na riadení. keď stojím na mieste a točim volantom tak počuť také divne buchnutie. čo to môže byt? ďakujem za odpovede.
ževraj to može byť tyč riadenia ked ma volu to som sa len dočital
neni to ako pukanie až take buchnutie ?
-
jozzo71
- Dátum registrácie: 27.12.2009 07:21 Zdieľať na Facebook
píše ,že stojí na miestemaculik78 napísal:homokinetický kĺbmartin Ma napísal:ahojte,vie mi niekto poradiť čo môže búchať na riadení. keď stojím na mieste a točim volantom tak počuť také divne buchnutie. čo to môže byt? ďakujem za odpovede.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný