zadna naprava na peugeot 306
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
13pionier7
- Dátum registrácie: 17.09.2009 10:55 Zdieľať na Facebook
zadna naprava na peugeot 306
Zdravim:chcem sa poradit zadna naprava peugeot tip:306 su rovnake ?sedan,break,hatchback,benzin.diezel ci pasuje z jedneho na druhe alebo su rozdielne dik.poradi mi niekto ?
-
peto78
- Dátum registrácie: 20.11.2007 18:11 Zdieľať na Facebook
-
mjato
- Dátum registrácie: 17.11.2008 17:46 Zdieľať na Facebook
Najviac sa dozvies na ceskom citroenackom a peugeotackom fore.Kdesi som cital,ze u breaku su masivnejsie torzne tyce voci hatchbacku.Nezabudni ze tie napravy byvaju s kotuc. aj bubnovymi brzdami.
Naposledy upravil/-a mjato v 18.09.2009 20:51, upravené celkom 1 krát.
-
peto78
- Dátum registrácie: 20.11.2007 18:11 Zdieľať na Facebook
-
kapado
- Dátum registrácie: 12.03.2009 10:32 Zdieľať na Facebook
e
ty osol a kde asi je na adolfe nemeckom jebnutom alebo comjato napísal:Najviac sa dozvies na citroenackom a peugeotackom fore.Kdesi som cital,ze u breaku su masivnejsie torzne tyce voci hatchbacku.Nezabudni ze tie napravy byvaju s kotuc. aj bubnovymi brzdami.
-
mjato
- Dátum registrácie: 17.11.2008 17:46 Zdieľať na Facebook
Re: e
Myslel som cosi taketo ty pan dokonaly http://www.xsara.cz/phpbb3/viewforum.php?f=8kapado napísal:ty osol a kde asi je na adolfe nemeckom ***** alebo comjato napísal:Najviac sa dozvies na citroenackom a peugeotackom fore.Kdesi som cital,ze u breaku su masivnejsie torzne tyce voci hatchbacku.Nezabudni ze tie napravy byvaju s kotuc. aj bubnovymi brzdami.
KAPADO ,KED NEMAS NIC K TEME TAK SA NEVYJADRUJ!
-
imro2t
- Dátum registrácie: 02.03.2008 01:51 Zdieľať na Facebook
otazka je, preco chces prehadzovat zadnu napravu. Stoja Ti zadne kolesa sikmo do pismena A? Mozno jednoduchsia bude oprava. Za cca 100 eur kupis komplet sadu na renovaciu zadnej napravy - teda loziska aj puzdra na obe strany. Jedna strana teda stoji cca 50 eur. Pri tom, ako sa to rozoberie, je velmi dobre skontrolovat aj brzdove oblozenie a bubny (alebo dosticky a kotuce, neviem, co mas).
Tuto zavadu by som neriesil vymenou napravy - teda ramena uz pouziteho auta ani vymenou celeho kompletu, nakolko moze byt rozne ojazdene a navyse, valive loziska budu s velkou pravdepodobnostou aj tak chytene. Pripadne puzdro. Neverim, ze sa to da na sto percent zachranit pri rozoberani, ak by si chcel ist cestou vymeny len poskodenej casti za inu, jazdenu, navonok neposkodenu. Zatial co som to rozoberal, tak vzdy bolo vsetko rozomlete a zapecene. Takze aj tak sa musela davat nova sada. Ja robim renovacie za cca 200 - 250 eur aj s materialom, ak treba frezovat nove puzdro, je to podstatne drahsie.
Tuto zavadu by som neriesil vymenou napravy - teda ramena uz pouziteho auta ani vymenou celeho kompletu, nakolko moze byt rozne ojazdene a navyse, valive loziska budu s velkou pravdepodobnostou aj tak chytene. Pripadne puzdro. Neverim, ze sa to da na sto percent zachranit pri rozoberani, ak by si chcel ist cestou vymeny len poskodenej casti za inu, jazdenu, navonok neposkodenu. Zatial co som to rozoberal, tak vzdy bolo vsetko rozomlete a zapecene. Takze aj tak sa musela davat nova sada. Ja robim renovacie za cca 200 - 250 eur aj s materialom, ak treba frezovat nove puzdro, je to podstatne drahsie.
-
wilz
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44 Zdieľať na Facebook
-
imro2t
ved som pisal, ze ak treba, musi to ist na frezu, lebo ten cap je uz vtedy casto aj ovalny a nie okruhly a treba spravit na sustruhu nove puzdra, aby neboli loziska volne, potom by to klopalo, hucalo pocas jazdy a zase by sa to predcasne vydralo.lakinooo napísal:No ja by som rad vydel ako to zrepasujes len takto, kedze vzdy to zhrdzavie a vyderie sa vnutorny priemer na naprave. Pri repase sa to sustruzi a loziska sa dopasovavaju presne na mieru. Takze vymenou lozis dosiahne asi tak hovno. Skus napr. http://www.repasianaprav.sk http://renovacenaprav.skimro2t napísal:otazka je, preco chces prehadzovat zadnu napravu. Stoja Ti zadne kolesa sikmo do pismena A? Mozno jednoduchsia bude oprava. Za cca 100 eur kupis komplet sadu na renovaciu zadnej napravy - teda loziska aj puzdra na obe strany. Jedna strana teda stoji cca 50 eur. Pri tom, ako sa to rozoberie, je velmi dobre skontrolovat aj brzdove oblozenie a bubny (alebo dosticky a kotuce, neviem, co mas).
-
imro2t
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných