zadna naprava na peugeot 306

Diskusia ohľadne vozidiel značky Peugeot

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

13pionier7
Dátum registrácie: 17.09.2009 10:55
Zdieľať na Facebook

zadna naprava na peugeot 306

Príspevok od používateľa 13pionier7 »

Zdravim:chcem sa poradit zadna naprava peugeot tip:306 su rovnake ?sedan,break,hatchback,benzin.diezel ci pasuje z jedneho na druhe alebo su rozdielne dik.poradi mi niekto ?
peto78
Dátum registrácie: 20.11.2007 18:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa peto78 »

serus.je tam rozdiel ci mas abs alebo ci je kombi alebo ci je gti alebo diesel,hlavny rozdiel je v pouzitych torznych tyciach.a tiez v pouzitych brzdach ale tie brzdy sa daju v pohode prehodit bubny normalka a stity drzia 4 sroby.robil som to islo to celkom fajn...caw
mjato
Dátum registrácie: 17.11.2008 17:46
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mjato »

Najviac sa dozvies na ceskom citroenackom a peugeotackom fore.Kdesi som cital,ze u breaku su masivnejsie torzne tyce voci hatchbacku.Nezabudni ze tie napravy byvaju s kotuc. aj bubnovymi brzdami.
Naposledy upravil/-a mjato v 18.09.2009 20:51, upravené celkom 1 krát.
13pionier7
Dátum registrácie: 17.09.2009 10:55
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa 13pionier7 »

Dik za radu.
peto78
Dátum registrácie: 20.11.2007 18:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa peto78 »

ozaj ta naprava sa hodi aj z 309ky ,je to vsteko to iste akurat su ine sirky sa mi zda ale ja som am asi origo hlinikove podlozky.a co mas kolesa do A ?
kapado
Dátum registrácie: 12.03.2009 10:32
Zdieľať na Facebook

e

Príspevok od používateľa kapado »

mjato napísal:Najviac sa dozvies na citroenackom a peugeotackom fore.Kdesi som cital,ze u breaku su masivnejsie torzne tyce voci hatchbacku.Nezabudni ze tie napravy byvaju s kotuc. aj bubnovymi brzdami.
ty osol a kde asi je na adolfe nemeckom jebnutom alebo co
mjato
Dátum registrácie: 17.11.2008 17:46
Zdieľať na Facebook

Re: e

Príspevok od používateľa mjato »

kapado napísal:
mjato napísal:Najviac sa dozvies na citroenackom a peugeotackom fore.Kdesi som cital,ze u breaku su masivnejsie torzne tyce voci hatchbacku.Nezabudni ze tie napravy byvaju s kotuc. aj bubnovymi brzdami.
ty osol a kde asi je na adolfe nemeckom ***** alebo co
Myslel som cosi taketo ty pan dokonaly http://www.xsara.cz/phpbb3/viewforum.php?f=8
KAPADO ,KED NEMAS NIC K TEME TAK SA NEVYJADRUJ!
imro2t
Dátum registrácie: 02.03.2008 01:51
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa imro2t »

otazka je, preco chces prehadzovat zadnu napravu. Stoja Ti zadne kolesa sikmo do pismena A? Mozno jednoduchsia bude oprava. Za cca 100 eur kupis komplet sadu na renovaciu zadnej napravy - teda loziska aj puzdra na obe strany. Jedna strana teda stoji cca 50 eur. Pri tom, ako sa to rozoberie, je velmi dobre skontrolovat aj brzdove oblozenie a bubny (alebo dosticky a kotuce, neviem, co mas).

Tuto zavadu by som neriesil vymenou napravy - teda ramena uz pouziteho auta ani vymenou celeho kompletu, nakolko moze byt rozne ojazdene a navyse, valive loziska budu s velkou pravdepodobnostou aj tak chytene. Pripadne puzdro. Neverim, ze sa to da na sto percent zachranit pri rozoberani, ak by si chcel ist cestou vymeny len poskodenej casti za inu, jazdenu, navonok neposkodenu. Zatial co som to rozoberal, tak vzdy bolo vsetko rozomlete a zapecene. Takze aj tak sa musela davat nova sada. Ja robim renovacie za cca 200 - 250 eur aj s materialom, ak treba frezovat nove puzdro, je to podstatne drahsie.
wilz
Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa wilz »

Tak, tak.
Správne hovoríš.
Ešte keby si mi poslal nejaký kontakt, lebo sám by som také voľačo potreboval. 0903 160197
imro2t
Zdieľať na Facebook

lakinooo napísal:
imro2t napísal:otazka je, preco chces prehadzovat zadnu napravu. Stoja Ti zadne kolesa sikmo do pismena A? Mozno jednoduchsia bude oprava. Za cca 100 eur kupis komplet sadu na renovaciu zadnej napravy - teda loziska aj puzdra na obe strany. Jedna strana teda stoji cca 50 eur. Pri tom, ako sa to rozoberie, je velmi dobre skontrolovat aj brzdove oblozenie a bubny (alebo dosticky a kotuce, neviem, co mas).

Tuto zavadu by som neriesil vymenou napravy - teda ramena uz pouziteho auta ani vymenou celeho kompletu, nakolko moze byt rozne ojazdene a navyse, valive loziska budu s velkou pravdepodobnostou aj tak chytene. Pripadne puzdro. Neverim, ze sa to da na sto percent zachranit pri rozoberani, ak by si chcel ist cestou vymeny len poskodenej casti za inu, jazdenu, navonok neposkodenu. Zatial co som to rozoberal, tak vzdy bolo vsetko rozomlete a zapecene. Takze aj tak sa musela davat nova sada. Ja robim renovacie za cca 200 - 250 eur aj s materialom, ak treba frezovat nove puzdro, je to podstatne drahsie.
No ja by som rad vydel ako to zrepasujes len takto, kedze vzdy to zhrdzavie a vyderie sa vnutorny priemer na naprave. Pri repase sa to sustruzi a loziska sa dopasovavaju presne na mieru. Takze vymenou lozis dosiahne asi tak hovno. Skus napr. http://www.repasianaprav.sk http://renovacenaprav.sk
ved som pisal, ze ak treba, musi to ist na frezu, lebo ten cap je uz vtedy casto aj ovalny a nie okruhly a treba spravit na sustruhu nove puzdra, aby neboli loziska volne, potom by to klopalo, hucalo pocas jazdy a zase by sa to predcasne vydralo.
imro2t
Zdieľať na Facebook

wilz napísal:Tak, tak.
Správne hovoríš.
Ešte keby si mi poslal nejaký kontakt, lebo sám by som také voľačo potreboval. 0903 160197
len ja som samučký kraj východu, až hen v tramtárii pri Humennom :)) číslo Ti pošlem cez ss
Napísať odpoveď

Návrat na "Peugeot fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných