kúpa nového auta z AAA
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
kenobi
- Dátum registrácie: 11.01.2016 10:31 Zdieľať na Facebook
kúpa nového auta z AAA
Zdravím, mám starého Megane 2 hatchback 2003, verne slúži 8 rokov bez akejkoľvek poruchy,
ale je čas vymeniť za niečo pohodlnešie (chýba mi klíma, automat a vadí stiesnenosť). Bol som obzrieť a pojazdiť v pár autách v automobilkách (Citroen, Škoda, VW, Hyundai, Suzuki) a nič sa mi tak nezapáčilo ako Suzuki Vitara. Komfort/vybavenie/vzhľad zvonku aj zvnútra/priestrannosť a ešte aj cena je super.
Nové si nekúpim lebo čakacia doba je skoro 7 mesiacov s tým, že tie autá sú vyrobené a stoja niekde na parkovisku bez čipov :/ Zaujali ma tieto dve, lenže som zistil, že oboje predávajú v AAA a ešte som nikdy nič dobrého na nich písané nevidel. Aká je šanca že tie Vitary sú stočené alebo búrané alebo čokoľvek iné? Ďakujem.
https://www.aaaauto.sk/sk/suzuki-vitara ... 1643640050
https://www.aaaauto.sk/sk/suzuki-vitara ... =0&promo=b
(moje kritéria na nové auto: Vitara, automat, klíma, najazdené do 40-50K, nie veľmi staré, od 2018+ asi najlepšie)
ale je čas vymeniť za niečo pohodlnešie (chýba mi klíma, automat a vadí stiesnenosť). Bol som obzrieť a pojazdiť v pár autách v automobilkách (Citroen, Škoda, VW, Hyundai, Suzuki) a nič sa mi tak nezapáčilo ako Suzuki Vitara. Komfort/vybavenie/vzhľad zvonku aj zvnútra/priestrannosť a ešte aj cena je super.
Nové si nekúpim lebo čakacia doba je skoro 7 mesiacov s tým, že tie autá sú vyrobené a stoja niekde na parkovisku bez čipov :/ Zaujali ma tieto dve, lenže som zistil, že oboje predávajú v AAA a ešte som nikdy nič dobrého na nich písané nevidel. Aká je šanca že tie Vitary sú stočené alebo búrané alebo čokoľvek iné? Ďakujem.
https://www.aaaauto.sk/sk/suzuki-vitara ... 1643640050
https://www.aaaauto.sk/sk/suzuki-vitara ... =0&promo=b
(moje kritéria na nové auto: Vitara, automat, klíma, najazdené do 40-50K, nie veľmi staré, od 2018+ asi najlepšie)
-
achada
- Dátum registrácie: 30.03.2016 12:09 Zdieľať na Facebook
Re: kúpa nového auta z AAA
Sanca je 50/50, tak ako vsade. Treba si ho PORIADNE preverit PRED kupou. PO uz s nimi nepohnes. Ja osobne by som tam isiel len kvoli vacsiemu vyberu pozriet, povozit sa, kupovat by som tam nekupoval ani nahodou, aut je na trhu dost. A neviem ci si si to vsimol, ale uvadzaju 2 ceny - jedna na uver, druha v hotovosti. Tu uverovu preplatis ako blazon.
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
Ci auto bolo burane zistit aj tak, ze si zaplatis nejaky certifikat cez internet. Stoji par eur, ale mas istotu - ak bola havarka riesena cez poistovnu, bude to tam.
-
achada
- Dátum registrácie: 30.03.2016 12:09 Zdieľať na Facebook
Ak nebola tak to nezistis. Preto radsej odbornik.
-
autolaik
- Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16 Zdieľať na Facebook
17500 ...rozum mi postava, priblizne tolko som dal za moju vitaru ako novu,tiez automat ale 1,6 atmosfera. Mrkni si vo vlastnom zaujme suzuki forum a precitaj par tem o tej oturbenej 1,4 ohladne priesaku oleja a poskodenej hlavy.
-
laco1871
- Dátum registrácie: 22.03.2012 19:01 Zdieľať na Facebook
Tak nové,či jazdené ?
..na pobočke...v appke..na pobočke..v appke..
Požičajte si...čo to trepem..
Kupte si auto kde len chcete...
Ja som doteraz žil v tom,že nove auto ma na tachometri tak 10 km
Teda 000 010
..na pobočke...v appke..na pobočke..v appke..
Požičajte si...čo to trepem..
Ja som doteraz žil v tom,že nove auto ma na tachometri tak 10 km
Teda 000 010
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Nové - administratívne, je do 6 mesiacov.
-
lorak777
- Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52 Zdieľať na Facebook
uz som tu spominal, ze ja kupim aj v ackach, ale ja sa vyznam a vzhladom na to, ze viem, aky maju marketing, tak som tam este nikdy uplneho laika neposlal, takze da sa tam kupit, ale len s clovekom, co auta pozna... inak hrozi velke sklamanie a strata...tiez je pravda, ze som tam tak vyse dvoch rokov nebol, tak mozno zmenili praktiky...
-
mp3turbo
- expert: TDI
- Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26 Zdieľať na Facebook
hlavne je rozdiel co sa kupuje. Ked rocny voz s najazdom 009281km tak tam nemoze byt problem ani keby chcel pokial auto nebolo vytopene, prekotene alebo prevalcovane kamionom.
Ked sa kupuje 14 rocna Skoda Oktavia tédéí s najazdom 115.219km tak je otazka preco ma tak vela kilometrov ked ostatne maju 105.291
Ked sa kupuje 14 rocna Skoda Oktavia tédéí s najazdom 115.219km tak je otazka preco ma tak vela kilometrov ked ostatne maju 105.291
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Bol som asistovať trom kúpam z áčiek.Prvé dávnejšie v Prahe,dve u nás.Kúpiť sa dajú ozaj dobré kusy,to nie sú žiadny blbci a autá si vedie v priebehu krátkeho času ozaj dobre preklepnúť,čo im samozrejme mnoho ľudí čo oklamú aj sami seba nevie odpustiť.A sú tvrdí obchodníci zo schopnostami presvedčivo jednať.Ale to znamená že k nim musíte ísť len ak ste im konkurencie schopný,podkutý,viete jednať a v technike ozaj zdatný.Čo mňa prekvapilo,absolutne bez náznaku nevôle dovolili diagnostiku ale aj poskytli dielňu ! na prehliadku zospodu.Ak ich ľudia majú v zuboch,je to skôr práve preto že ich nevedia opiť rožkom a oblafnúť.
-
milan209
- Dátum registrácie: 04.12.2008 14:26 Zdieľať na Facebook
Ak môžem poradiť, tak pokial chcete ušetriť musíte isť na nich takticky. Vyhradiť si aspon 2 hodiny a byť v pohode. Dohodnuť sa na konkretnom aute. Tesne pred podpisom zmluvy povedať: ešte sa mi to nezdá, pridem s mechanikom ktorý mi auto definitívne pozre. A odísť. V žiadnom prípade v ten deň neuzatvarať obchod. Následne zaujmuť polohu mrtveho chrobáka. Že aj tak je drahé, že ešte pobehate dalsie bazáre [ pripadne aj pobehajte lebo nekupujete 2kg sviečkovice ] a verte tomu že vám dajú po telefóne takú ponuku ktora bude OK. Po prichode znova skúsia ojeby. Napr. využívajú nátlak 3 na jedného - vtedy doporučujem požiadať o možnosť komunikovať 1 na 1. Trvajte stále na svojom. Inač nereagujte. Otočte sa. A vtedy máte vyhraté. Potom auto dostanete za vašich podmienok. Nie za ich.
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Rada dobrá ale nezabráni zlej kúpe.Ak má byť kúpa neobanovaná,je na to jednoduchší recept.Cena je daná,treba z nej vychádzať.A prijať alebo odísť.Ak je akceptovateľná,ostáva si už iba urobiť dobrú a zodpovednú prehliadku či je auto také ako sa javí a teda či zodpovedá našim požiadavkam.To je jediný spôsob ako neurobiť chybu pri kúpe.Oni prekážky nekladú,to sa vždy potvrdilo.Že ľudia tiež hľadajú kadejaké spôsoby ako s nimi vykefovať viac zodpovedá skutočnosti ako to že to sú a., b.,c., proste prasatá.Nemyslím si že to je tak,prídete vy korektne zo svojimi požiadavkami,viete kúpiť dobre.V tej korektnosti je celý problém,oni sú aspoň profesionálny obchodníci a aj sa správajú ako obchodníci,nezrovnateľne lepšie a korektnejšie ako súkromný predajcovia.To je ich hlavný hriech,každý ich posudzuje svojou optikou
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných