Covid 19, verzia 3

témy týkajuce sa všetkého a ničoho mimo diskusie o autách

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

jano2707
Dátum registrácie: 09.10.2017 23:18
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jano2707 »

Na rozlucku pre vsetkych vas

STREPTOCOCCUS PYOGENES
Spôsobí viac ako 700 miliónov infekcií ročne s 25% úmrtnosťou.

Kto toto riesi? Zacnite sa bat radsej tohoto..a mozete podakovat vasim lekarom..pretoze toto je ich praca vdaka ATB ktoremu pchaju kazdemu kto zakasle..bakterie a virusy porazit NEJDE:budu maximalne silnejsie.

Takze chrante sa dezinfikujte testujte..a kupujte chem.vitaminy..Podporujte karieristov,lekarov..A samozrejme dajte sa ockovat....

drzte sa vsetci.. :d :D Spolu to zvladneme :d :D
vsevetko
Dátum registrácie: 19.03.2017 18:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa vsevetko »

oco13 napísal:musí ekonomika padnúť na hubu
India - tisíce pracovníkov z Wistronu, Apple, Microsoftu a Lenovo podpálili kancelárie svojich tovární, zničili autá šéfov a vtrhli do areálu. https://twitter.com/JFKjrQ/status/13388 ... 96257?s=20
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

...precital som si temu od zaciatku,aby som bol v obraze...Teraz uz chapem,preco covid-3...a vrelo doporucujem moderatorom,aby temu ponovne uuuuplne zmazali a v pripade znovuzalozenia autora okamzite odsudili na smrt...Zelam vsetkym pokojny zvysok roku,hlavne ho prezite v zdravi aj s rodinami...
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

vsevetko napísal: India - tisíce pracovníkov z Wistronu, Apple, Microsoftu a Lenovo podpálili kancelárie svojich tovární, zničili autá šéfov a vtrhli do areálu. https://twitter.com/JFKjrQ/status/13388 ... 96257?s=20
To sa mi páči - len prečo sa vršiť na neživých veciach - treba ludí zobrať na zodpovednosť pred sudcu LYNČA.
bajo777
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

Rudolfo pozor co komu prajes, lebo prvu si zalozil sam, az ma moja jednobunkova pamat neklame :zga28:
Atlas
moderátor fóra
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Prvu nezalozil on. No i keby ano, no a?

Hladiac na predchadzajuce prispevky nema zmysel vysvetlovat, aky je rozdiel ak temu o covide zalozi napr. rudolfo a ak ju zalozi vsevetko. Na to tu zjavne niektorym chyba mentalna vybava
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

...bajo..,nic v zlom,teraz som si vsimol,ze je to Tvoja tema.Ja som na tuto temu nic nezakladal,prispel som tusim 3-mi prispevkami a dlho ma nebolo,nesledoval som to.Pozeram,prispevok je prec a tym tobolo pre mna skoncene.Ak aj zalozim prispevok,tak v dobrej viere,ze sa to nezvrhne.Zrejme moderatori mali dobry dovod...Opakujem bajo...,nic v zlom...,zelam vsetko dobreeee...
bajo777
Zdieľať na Facebook

no vidite chlapci, vsetko sa na dobre obrati, vsetci sa tu zideme aj postracani moderatori, co sme si to sme si, hlavne nech nam chuti :42f9:
vsevetko
Zdieľať na Facebook

Tajně natočené školení pro lékaře jak dnes mají dělat především co nejtvrdší byznys

Tajně natočené školení lékařů - jak provádět testy:

Doporučujeme se podívat, a sdílet dál, aby všichni viděli, jak to ve farmac. byznysu chodí !

https://www.facebook.com/vasek.svec.7/v ... 568406560/
Moonshine
Dátum registrácie: 12.06.2018 15:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Moonshine »

Keď už tutok páni Hercule Poirot a detektív Dušo vypátrali sprisahania celosvetového formátu, čo tak to zceliť, hodiť formálne na papier aj s prekladom jazyka a podať podnet na prešetrenie. Napríklad na trestný súd v Haagu, alebo aj vyššie? Lebo tu sa z toho polievočka neuvarí.
vsevetko
Zdieľať na Facebook

Tak takýchto "neživých" pacientov ošetrujú na Covid oddelení...

https://twitter.com/CesareSacchetti/sta ... 32321?s=20
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

uprimne, hentakych videi ti natocim za vecer asi dvadsat. Chces aj iluminatov, Soroša a Donalda Trumpa ?

Ked na videu bude cela sala ludi, dvetisic, ked to bude so zastitou nejakej lekarskej autority, ked bude jasne aspon to ktora firma to robi, potom sa mozeme bavit. Ty si proste vysadeny tymto smerom, vsetko okolo nas je iluzia, virus neexistuju, vsetci nas chcu zrobotovat atd. Uvedom si ze hento video moze byt uzasny hoax... natocene naschval.

Video vobec nema znaky korporatnej prezentacie. Ak si niekedy na nejakej bol, vies co to je. Hento su jednoriadkove alebo jednosloganove glosy nacapane v powerpointe na samostatne "strany" a premietane. Je to fakt ubohy amatersky pokus ako prehovorit k odporcom virusu, popieračom, kotlebaharabinovoličom a podobnym.

Chod na Kramare, nech ti ukazu umierajucich ludi s kovidom alebo na kovid. Cez sklo. Spickove lekarske kapacity ta zoberu aj do pitevne a mozes sa osobne pozriet na zdevastovane pluca, znicene kovidom. "Naživo" teda "namŕtvo". Do skafandru k umierajucim ta nepustia, tam treba ine previerky a skolenia.
smarik
Dátum registrácie: 01.01.1970 01:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa smarik »

vsevetko, ty musis mat tazky zivot.
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

mimochodom, doktori po celom svete uz DESIATKY ROKOV trenuju na figurinach. Zbehni pozriet na lekarsku fakultu, treti a stvrty rocnik, do najblizsieho okresneho mesta.

Takisto tam maju umele chrbtice, umele kosti a podobne blbosti. Moja stara ked bola prvykrat tehotna, spolu s DESIATKAMI inych zenskych, trenovala na umelych babikach ako dieta drzat, ako dieta kupat, ako sa o neho starat, ako ho jeb/\nut po chrbate ked sa bude dusit. Bola to kravina, to teraz neriesme, proste tam isli preto lebo to bolo zadarmo a "why not"...

ale keby niekto natocil video ze "vyšinuté slovenske zeny z psychiatrie sa usmievaju nad umelymi detickami ktore ich chybne mozgy povazuju za svoje vlastne zive", tak by si prekvapene kukal ako je to mozne. Ze tym ludom je[]be.

Ano, presne tak, ludom je<>be... z uvedenych videi absolutne nemozes povedat kto kedy za akym ucelom ich natocil. Este raz ti vravim, pome my dvaja spravit tajne video z konferencie iluminatov financovanych Sorosovym bratrancom, kde budeme vypravat o tom ako sa cez 5G siete aktivuju mikrocipy z vakcin.

Kamarade vies aky budeme mat uspech u dezolatov neschopnych akehokolvek kritickeho zmyslania ??? A ty nepatris k takym, ze ? Zjavne ?
bajo777
Zdieľať na Facebook

a de je ten trnavsky patkan zalezeny vlastne ? to sa nikdo nepyta ? :zg282: uz som videl krajciho, susulika, pani prezidentku hlavy statu, vykvet odbornikov, vsetci hovoria ze vlastne my sa neviem dohodnut, toz majte viac rozumu jak my a radsej si davajte pozor, velmi dobre...
Zamknuté

Návrat na "Shoutbox - o všetkom"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných