VW T-roc - vrzgajuci plast

Diskusia ohľadne vozidiel značky Volkswagen

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

Dzibi
Dátum registrácie: 05.10.2017 11:13
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Dzibi »

Ahoj, pred par mesiacmi som riešil rosenie svetiel na fungl novej Peugeot 2008. Rosili sa ale že poriadne! Nič nepomohlo, autorizak s tým na mal nič, oni sú len sprostredkovateľ. Písal som aj originál importérovi Peugeot. Zavolali si ma naspäť, dačo skúsili zrejme to tie 3 hodky veteali a na koniec mi dali písomne vyjadrenie že je to normálni jav. Fyzikalni. Bohužiaľ. S týmto ťažko pochodíš v autorizakoch. Skus tých chalanov čo montujú fólie na autá, oni vedia rozoberať tapacire. Vŕzgaju ti tie dva tenké spoje. Existuje taky lepivy filc.
Dzibi
Dátum registrácie: 05.10.2017 11:13
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Dzibi »

Ahoj, pred par mesiacmi som riešil rosenie svetiel na fungl novej Peugeot 2008. Rosili sa ale že poriadne! Nič nepomohlo, autorizak s tým na mal nič, oni sú len sprostredkovateľ. Písal som aj originál importérovi Peugeot. Zavolali si ma naspäť, dačo skúsili zrejme to tie 3 hodky veteali a na koniec mi dali písomne vyjadrenie že je to normálni jav. Fyzikalni. Bohužiaľ. S týmto ťažko pochodíš v autorizakoch. Skus tých chalanov čo montujú fólie na autá, oni vedia rozoberať tapacire. Vŕzgaju ti tie dva tenké spoje. Existuje taky lepivy filc.
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

cize vy mi vravite ze cely zivot dobre robim ked kakám na nove auta a necham inych vyhadzovat dukaty von z okna... tu sa rosia svetla, nevadi to je fyzikalna vlastnost, hentam vrzgaju dvere na novom Drakovi T-Roc, nevadi to je fyzikalna vlastnost, hentam nikdo nikdy nedokazal aby Q7 jazdila rovno, nevadi to je vlastnost, dvanastvalec BMW nikto neudrzal pri zivote kamaratovi (byvaly riaditel zeleznic), nevadi to je fyzikalna vlastnost, na pretaktovanie.sk fore mame jedneho megaspokojneho borca s Polom ktore stukalo a skuvíňalo lebo krutilo karoseriu, tiez nevyriesil lebo to je vlastnost.

ked budete nabuduce kupovat nove auticko s vonou priemyselnej chemie (ano, "vona novoty" v skutocnosti su vypary z lepidiel a plastov), povedzte im ze ich pozdravujem. A nech si svoje uzasne nereklamovatelne vlastnosti strcia tam, odkial im vypadava hnede smradlave zatocene.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Turbo , pokial by to bolo o autách tak dobre, nemusíme mať každý nové. Lenže toto čo si písal sa týka celej spoločnosti - od dier na cestách, cez padajúce stavby (Apolo), cez bordel v násypoch (D4). Týka sa to bohužial každého rožka, každého litra mlieka, každého lieku v lekárni alebo nemocnici.
Ideme blbým smerom - a ja ako starý haj..l poviem dobre nám tak, zaslúžime si taký koniec ako na nás čaká. :4012:
dreeevo
Dátum registrácie: 21.11.2010 20:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dreeevo »

Dzibi napísal:Ahoj, pred par mesiacmi som riešil rosenie svetiel na fungl novej Peugeot 2008. Rosili sa ale že poriadne! Nič nepomohlo, autorizak s tým na mal nič, oni sú len sprostredkovateľ. Písal som aj originál importérovi Peugeot. Zavolali si ma naspäť, dačo skúsili zrejme to tie 3 hodky veteali a na koniec mi dali písomne vyjadrenie že je to normálni jav. Fyzikalni. Bohužiaľ. S týmto ťažko pochodíš v autorizakoch. Skus tých chalanov čo montujú fólie na autá, oni vedia rozoberať tapacire. Vŕzgaju ti tie dva tenké spoje. Existuje taky lepivy filc.
Rosenie svetiel v žiadnom prípade nie je normálny jav a chalani u nás, čo riešia písomné reklamácie priamo z automobiliek to potvrdzujú. Svetlo má byť zlepené a vetrané tak, aby sa tam vlhkosť nemala šancu vytvoriť....vieš si predstaviť vplyv vlhkosti na elektroniku v svetle ? Za cca. 2 až 3 roky to svetlo začne umierať a potom už bude neskoro....
martincichy
Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa martincichy »

Tí, ktorí ma poznajú, vedia, že deriem druhého dustera. V dacii som nemal žiadne problémy pri reklamáciách. Aj toho nového, teraz už 9 mesačného som reklamoval po 3 mesiacoch (už som mal kilometre na výmenu oleja). Jedna z vecí bolo vŕzganie kufrových dverí pri prejazde nerovnosťami. Vyreklamoval som aj splynovač na prvom dastery 80 km pred koncom záruky. Takže moje ďalšie nové firemné nové auto bude daster.

Budúci mesiac končia záruky na dokeroch, tiež budem reklamovať ešte zopár vecí, som zvedavý, či tie prkotiny pouznávajú.
jozzo71
Dátum registrácie: 27.12.2009 07:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jozzo71 »

Tiež mam prvé nové auto, vsak ked chcete kupit jazdenku, niekto začať musí. Zatiať 1 reklamacia, rezonancia pri zabuchnutí vodič. dverí z motor. priestoru. Odstranené bez reptania. Súčastne mi bolo oznámené, že mierne píska alternator, nech sa ozvem na garančke, vymenia ho. Ja som si to ani nevšimol, trochu ano, jemný piskot, som myslel, že súčasť výrobku. Kebyže píska viac, mam príst hned. Kia ceed 2019
trucker694
Dátum registrácie: 03.12.2005 20:23
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa trucker694 »

oco13 napísal:Turbo , pokial by to bolo o autách tak dobre, nemusíme mať každý nové. Lenže toto čo si písal sa týka celej spoločnosti - od dier na cestách, cez padajúce stavby (Apolo), cez bordel v násypoch (D4). Týka sa to bohužial každého rožka, každého litra mlieka, každého lieku v lekárni alebo nemocnici.
Ideme blbým smerom - a ja ako starý haj..l poviem dobre nám tak, zaslúžime si taký koniec ako na nás čaká. :4012:
Trojdňový chlieb je plesnivý, škoda že to nie je syr.
Kde sú tie staré kvalitné veci?! U starej materi som si odkrojil ako sedem ročný fagan krajec z týždňového chleba,a tú vôňu a chuť cítim aj po takmer 45 rokoch. Teraz po dvoch cítim z chleba pleseň a potuchlinu, fuj grc na všetko nové.
cuspapo
Dátum registrácie: 14.12.2019 21:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cuspapo »

mastik29 tu máš ten "mrížkový test":
https://www.ceskatelevize.cz/porady/109 ... kovy-test/

A ešte niečo doplním.
BMW X6 ktoré kvôli vzduchovému mechu stojí nakrivo:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/109 ... deo/669226

BMW X5 s 3 odlišnými odtieňami farbiva:
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ ... 382009-lak

Nechcem tým haniť len túto značku, takéto problémy nastávaju v rôznych vozidlách. Dôležité ale je, ako sa k tomu autorizovaný predajca postaví. Je autorizovaný predajca a autorizovaný predajca...
Jaro123
Dátum registrácie: 14.04.2009 20:54
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Jaro123 »

Napíšem moju skúsenosť. Kúpil som nový seat leon, keď som auto prebral musel som hneď ísť mimo domu. Po týždni som si všimol, že vypadol papierový papundekel z vodičovej sedačky(zadná strana sedačky sa prehýbala). Nechal som to na prvú garančku, keďže auto bolo väčšinu času v Brne. Na garančke som nahlásil odpadnutý kryt zadnej kľučky, trhanie motora - 1.5 TSi, svetlá a potom aj tú sedačku. Svetla zresetovali(ale nenastavili) rovnako ako RJ lebo nový soft pre 1.5 vtedy ešte v PP pre seaty nemali, kľučku opravili a sedačku mi povedali, že auto by muselo ostať aspoň dva dni u nich(ale je to na reklamáciu). Tak som sa rozhodol riešiť sedačku v autorizácku v Brne, auto malo 9 mesiacov. Papundekel v Brne vytiahli a dali späť na miesto, po pol roku vypadol znova, Seat im nepreplatil už prvú reklamáciu(čo som sa dozvedel až potom), čiže sedačku rozobrali a opravili na svoje náklady. Keď som im to tam zaniesol znova, tak mi predtým na parkovisku pred bytovkou nejaký dobrák aj ohol plech vedľa kapoty nad svetlom. Tak som im to tam nechal, že chcem riešiť reklamačku sedačky a aj tú kapotu možno ako poistnú udalosť(samozrejme havarijko). Seat sa vyjadril, že sedačku som musel tepovať, alebo obliať lebo papundekel bol namočený a vypadával z úchytov, vypýtal som si vyjadrenie Seatu ale odmietli mi ho dať, pretože to Seat vraj nesmie poskytnúť tretej strane. Nakoniec som sa dohodol, nech mi skúsia narovnať ten plech, ak sa to podarí bez poškodenia laku tak to im to zaplatím a na faktúre bude sedačka, ak praskne lak tak to pôjde cez havarijne(spoluúčasť 165€, celkové lakovanie cez 500€), nakoniec som zaplatil 80€, vyrovnali plech a dali nový papundekel do sedačky. Auto ako predtým, ale keby som sa chcel s nimi naťahovať, tak by auto bolo v autorizáku možno aj mesiac a to je ten problém, že niekedy človek nemá čas na to nechať auto mesiac v autorizáku(na taký čas ani žiadny autorizák neposkytne náhradu). Inak kolega mal novú mazdu 3, kúpil ju a na celom plechu kufra pod kobercom povrchová hrdza(3ka z Mexica) rovnako mu trieskal doraz predného pravého tlmiču, v autorizáku s autom chodili ale nevyriešili nič lebo technik, že to nepočuje, nakoniec to vyriešil myslím sám chalan nejakou podložkou ktorú tam vložil. Takže tak k novým autám. Inak ešte spomeniem, že som platil 15€ v Brne za správne nastavenie svetiel(oproti tomu optiprístroju), lebo každý serie na predpredajný servis a reklamácie naň sa vzťahujú len na prvých 5 tisíc km, takže to že nenastavili svetla pri predaji bola vlastne moja chyba lebo som si to nevšimol v krásne slnečné ráno. Na druhú stranu musím povedať, že mi softvér 1.5ky prehrali v Brne bezproblémov a odvtedy žiaden problém s motorom.
Hajkoooo
Dátum registrácie: 27.04.2020 19:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Hajkoooo »

...
Naposledy upravil/-a Hajkoooo v 03.05.2020 09:31, upravené celkom 3 krát.
Hajkoooo
Zdieľať na Facebook

T roc

Caute caute este pred aplikaciou sa chcem spytat ako to mam vobec aplikovat ci staci do tych spar nastriekat a ono to vycisti alebo to mam odklipovat a nastriekat zvnutra ... to by som moc ale nechcel robit pri monom stasti niekde puknem ten plast a budem este na tom horsie ako som bol

Troc https://imgur.com/gallery/viU9Zvz

Dik za odpoved
cobo77
Dátum registrácie: 27.05.2007 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cobo77 »

Co sa tyka reklamacii vo vw s golfom v zaruke to bolo na dlhe lakte motor 1.4tsi,predal som ho neskutocne nieco s das auto...predtym otcov passat 1. 9tdi sme nevedeli co je servis okrem vymeny oleja a filtrov akurat to zatekanie do auta, upchate kanaliky pod baterkou odvtedy pokoj auto predane ako 14rocne jazdi dodnes vidim ho jazdit po meste, potom som kupil 4 r kiu sportage s 1.6gdi mal som ju 2roky ako 6r autu sa zacali od
olupovat zadne svetla vymenili v ramci 7r zaruky, teraz hyundai tucson 1.6tgdi zarosovalo sa 3 brzdove svetlo, pri garancnej prehliadke som im to povedal odfotene fotky ukazal lebo ked bolo teplo samozrejme nebolo vidno, povedal od vyroby zle nastaveny stroj skrutku utiahol viac ako mal vytvarali sa prasklinky, co sa tyka korejcov zatial uznali a vymenili vsetko bez reptania na rozdiel od vw, kde to bolo o vyhovorkach ak tam clovek nieco reklamoval.... s tym madlom skus to rozobrat, nastriekat alebo podlepit jednostrannou penovou paskou a ked nie najst buracku a zobrat druhy kus alebo sa spytat co to stoji nove a skusit aspon 50:50% s autorizakom cenovo :2f93:
Naposledy upravil/-a cobo77 v 03.05.2020 20:36, upravené celkom 1 krát.
scendo
Dátum registrácie: 04.11.2017 23:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa scendo »

Jednoznacne to treba rozobrat, pozriet navod, postup (ggle, ytbe), pozriet plastove diely ci su dobre opracovane, ci tam nieje vyrobny nedorobok, ostatok plastu, vyskusat ako k sebe dosadaju diely a kde vznika vrzganie, skusit podlepit napr penovou lepiacou paskou, ak tam cosi zavadzia, skusit orezat, ohnut, osmirglovat, vsetko zvnutra samozrejme, aby sme diel opticky neznehodnotili. Zatial by som tam nic nestriekal, rozbrat a riadne popozerat a ked zistis kde je problem, lahsie najdes riesenie.
Inak, skusal si u dealera "ohmatat" madla aj na inych vozoch?
Hajkoooo
Zdieľať na Facebook

T roc

Ano ale ako vravim vrzgat to zacalo az po niakej dobe podla mna to spravili tie ozivovace plastov ze ten bordel sa tam usadil alebo pri pouzivani ... tie cesty v bratislave a kazdodenna cesta cez vajnorsku uplny zabijak pre auto

A mam pocit ze to robi pri uchyteni to znamena ked ten plast pritlacim k sebe .. bolo leto bola zima roztiahol sa plast a tak ... neviem mozem to rozobrat ale co zistim asi ani nic

Návrat na "Volkswagen fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 3 neregistrovaní