Elektromobil

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

bajo777
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

ne, lebo xentrymu skolabuje posta, dam protiotazku, je velky problem navysit kapacitu na SS ? :-\
xentry
Dátum registrácie: 29.06.2018 17:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xentry »

Asi ju velmi nenavysia ked ju naopak znizili. Kedysi som mal plne tri strany a potom som mazal teraz mam 8 sprav a plne na 30% :)
Atlas
moderátor fóra
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Keď sa zaplní schránka, staré správy sa mažú automaticky. Takže nová SS vždy príde, najstaršia správa sa zmaže.

Ja mám takto plnú schránku už 7 rokov :d :D
bajo777
Zdieľať na Facebook

tak ja neviem, skusal som to asi 3x ? mu nieco poslat a proste nic neodislo, nic mu zjavne neprislo, tak som skusil sem :-\
cicmanec
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec »

Ako vieš že neodišlo? Správa píše ako nedoručenú kým si ju neprečíta, nie kým nepríde do jeho schránky.
bajo777
Zdieľať na Facebook

nebola nikde, pozeral som to...

apropo ste sa bali ze nestihacky VW? a uz je to tu, mate volno, chalani zavreli kram :zga28:
cicmanec
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec »

Zatiaľ je to neoficiálne.
autolaik
Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autolaik »

oco13 napísal: Ale ak sa dožijem dochodku tak mením auto za kravu Malinu.
oco chystaj maštal pre Malinu :)
bajo777
Zdieľať na Facebook

seat uz zavreli, to si nedovolia nechat tu otvorene
pidizvi
Dátum registrácie: 20.09.2011 12:42
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pidizvi »

to mas len warningy, nie errory, takze ti to skompilovalo ok a neries.
void* je pointer nedefinovaneho typu, takze moze ukazovat na pamat lubovolneho typu, ale asi ten kod nepises ty, tak ti to moze byt jedno, snad to funguje.
Neviem, co ma ten program robit, ale ked ti spustenie exe iba preblikne, tak si otvor cmd line a spusti exe tam, aspon uvidis nejaky vystup, mozno, nejaky error. A mozno je cely program konzolovy.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

autolaik napísal: oco chystaj maštal pre Malinu :)
Keď vyhádžem všetky traktory a železo, tak mám miesto pre 4 kravy, 6 prasiec a ešte aj ovečky niekam upracem.
Ovela väčší prúser je , že od zajtra zatvárajú obchody a ja nemám elektrody. :3c90:
xentry
Dátum registrácie: 29.06.2018 17:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xentry »

Pidizvi ked reagujes odpisem nech sa Atlas nehneva :) Ano spusta resp. pracuje to v cmd alebo power shell ale neskompiluje to dobre a nefunguje to. Mam to skompilovane od ineho cloveka, to iste a funguje to. Je to seed-key generator cize generator kluca na odomknutie riadiacej jednotky. Ak chces mozem ti poslat main.c subor ak to budes vediet skompilovat.
mp3turbo
expert: TDI
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

vidim tam viacej problemov ako realnych rieseni, samozrejme.

- vopred dohodnuta skupinka obyvatelov... minuly mesiac som sa stahoval. Vies co z toho vyplyva ? Ze z jednej skupinky som odisiel a do druhej sa nedostanem, lebo nebudu stihat nabijat svoje vlastne tragace - si predstav styroch/piatich a ku nim chcem pristupit.

- kto a ako fyzicky odpoji kabel z auta co sa nabija a zapoji do druheho auta ktore musi byt zaparkovane v dosahu dvoch metrov lebo taka dlha je "šnúra" ? Aplikacia na internete ? Predstav si ze od 19:00 do 20:30 mam cas ja, moje auticko sa nabija, 20:25 mam otvorene vinko, mladú šuhajdu z intrakov, nohy do Vé, slecna oblecene len podvazky s tangami a ja mam ist uvolnit miesto nejakemu inemu zelenemu vizionarovi len preto "lebo appka povedala" ? No... vies ako to dopadne ? A ten kabel z mojho auta neodpojis, pretoze je tam zamknuty.

- teraz si predstav ze skoro vsetci dojdu domov o pol piatej/piatej/siestej, a vsetci sa chcu naraz nabijat. Okej, nejaky fesak povie ved ja dockam do jedenastej, ma zarezervovany cas 23:00 az 01:00, takze... bude sliepnat jak taky cibazol do jedenastej, unaveny z roboty, nevyspaty do druheho dna lebo o piatej musi volakde doriti utekat na sluzobnu cestu aby o siedmej bol v Trencine. Jasneeee... a ked uz nic ine, kto ho odpoji o jednej, aby mohol nastupit dalsi zeleny blazon ktory si zarezervoval cas od 01:00 do 03:00 lebo inokedy uz nebolo volne ??

- kolko elektriky dokazes vytiahnut z domu ? Jasne, mame 3x 500A na tri fazy, o to nejde, ale kolko dokazes natiahnut o 20 metrov dalej lebo tam ti mestska cast mozno urobi vyhradene parkovacie miesta pre uzasne EV nejakych dvoch/troch ludi... 11kW ? Ako dlho budes nabijat tie tragaciky ?

- apropo parkovanie, okolo jednej takejto nabijacky sa musi zhrcit vsetkych X auticok co sa chcu nabijat, hovno mi je platne ze mi auto parkuje na druhej strane parkoviska o 20 metrov dalej ked ma kabel dva metre

- uzasna aplikacia absolutne neriesi inziniering a vybavovacky predtym ako mozes natiahnut kabel - kamarade ja som bol ucastnikom povolenia na kopanie optiky v Petrzalke, 51 povoleni vratane letcov a namornikov [!!!], trvalo to len rok a pol.

- kto to zaplati ? Dotacie ? od majitelov spalovakov ? Nadsena druzina elektrovlastnikov ? Tazko... tu sa bavime o nakladoch okolo 15.000 eur, riadeny prietlak pod cestou kamarade atd. Ked budeme dvaja EV blazni v okoli, vysereme sa na to, budeme chodit nabijat inde (ano, viem, male kapacity a pri dome je pri dome).

- nabijanie zadarmo pre clenov skupinky, jasneeee, elektrina vzdy vsade bola zadarmo. Uz by sa mali ti najviac udreti vizionari asi prebudit trosicku

- prenajimanie verejnosti, to je zase fyzicka otazka - cudzie auto musi prist a zaparkovat presne v danom boxe, kde nesmie stat nikto iny. Darmo ti aplikacia ukaze ze od 10:00 do 12:00 mas svoj cas na nabijacke na adrese Petrzalska ulica 1, ked tam dojdes a... stoji tam zaparkovany kreten so Skodou Fabia 1.0 junior. Narazniky bez farby. Alebo tam stoji niekoho Leafik ktory je sice uz tri hodiny nabity, ale majitel utekal so synom na pohotovost lebo sa mlady dogrcal, zosral a ma 39 stupnov horucku. Na pohotovosti stoji tri hodiny vonku na chodniku, ved virus sem, virus tam, to sa nas urcite netyka. Ale odbocil som - zatial Nissanik parkuje tam kde chce zaparkovat niekto iny a neni toho certa, kto by ho odtial dostal.

Darmo ti aplikacia ukazuje ze cas a nabijacka su len tvoje... Minuly tyzden v obchode - doletel koreň na starej X5, majster sveta aj svetla, pri parkovani samozrejme buch dozadu naraznikom, otvara dvere tak tresk plesk vedla do boku, som sa slusne prihovoril ze ci by sa nahodou trosku pozornosti pri otlkani cudzieho majetku nehodilo, odpovedou mi bola zbierka pohlavnych organov v pejorativnom vyjadreni. A teraz si predstav takehoto yntelygenta v situacii s tymi nabijackami a volnymi flekmi.

a mohol by som este pokracovat dvesto stran, napriklad o vyrastkoch ktorych som vcera nasiel liepat sa na strom, lamat konare pretoze na zemi ich nebolo dost napadanych a hadzat po vevericke - ano, fakt mame vevericky v Petrzalke. Myslis ze takymto da tvoja uzasna nabijacka pokoj ?

posledna veta z uderneho clanku zo sovietskeho casopisu Pravda : "„Pár“ vyhradených nabíjacích miest však snáď nebude až takým veľkým problémom."

ale bude, PAR VYHRADENYCH miest samozrejme BUDE PROBLEM a obrovska nevola obyvatelov. Vyhradis 5 flekov, bude tam stat jedno/dve auta, kamarade to uvidis co sa v ramci obcianskeho odporu stane.

Uz som ti pisal, ze ked si chcem dat solarne panely na strechu (byvam uplne navrchu) tak musim obehnut VSETKYCH SEST vchodov [!!!!] a ziskat povolenie od nadpolovicnej vacsiny majitelov bytov ? Nielen od mojho vchodu, ale tym ze mame proste jeden kus panelaku a mame spolocne spravcovstvo tak VSETKYCH ?? Dva roky sused vybavoval povolenia na klimatizaciu, ja ju mam z toho isteho dovodu na balkone a mozu mi fukat - lebo to tak robi kazdy kvoli problemom co ta cakaju. A teraz si predstav ze zopar bytov je prenajatych a majitel v riti. Chalan rozpraval ze sotvasotva dosiahol tu polovicku ktoru potreboval, vyslovene ze dva-tri hlasy a to niekde bol opakovane, niektori ludia mu zavreli dvere ze ich to nezaujima - zabudni na argument ze ked vas to nezaujima tak s tym nemate problem ved je to moja strecha, mne bude zatekat, proste nepodpisu... niektori ludi ze ja vas nepoznam, okej byvam tu len dvadsat rokov a vidime sa vonku kazdy tyzden...

proste... hento su take zelene vymysly zlahka utrhnute od reality. Hurvinkova valka, dejte mi lidi ja to udelam, atd, atd.

O nabijacku vobec nejde, tych je dost. O appku vobec nejde, tych je dost - zadarmo. Akykolvek sprosty opensource "kalendar na internete" sa da pouzit na to, aby si si "zabookoval" cas na nabijacke. Akykolvek elektricky merac ti odmera kolko energie si zozral. Platobne brany su dnes jedno jedine DLLko, ked uz ste tu vsetci programatori (u nas vo firme pouzivame). Vsetko co ti treba aby si mal nabijacku pred kazdym panelakom mas k dispozicii uz davno.

Akurat tie nabijacky nejako nevidim.
nagy@vodrazka.sk
Dátum registrácie: 08.05.2019 13:45
Zdieľať na Facebook

elektromobil

Príspevok od používateľa nagy@vodrazka.sk »

Ja sa k Debilite Ludí nechcem vyjadrovať lebo to nieje moj obor, ale mám pocit že nou trpí značná časť populácie. :4012:
Tieže nechápem prečo sa má tvoj sused starať do tvojej klími ????
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní