Skoda Superb - voda v aute

Diskusia ohľadne vozidiel značky Škoda

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

vlado666bb
Dátum registrácie: 21.11.2009 15:35
Zdieľať na Facebook

Skoda Superb - voda v aute

Príspevok od používateľa vlado666bb »

Zdravím , potrebujem poradiť, mam vzadu za vodičov sedackou pod nohami vodu, neviem odkial sa berie, aj som prečistil v predu pod celnym oknom tie odtokové otvori, ale zasa sa tam voda objavuje. Nikde inde nezateka, oblievali sme cele auto, a nikde nic nezatekalo. Pod vodicovymi nohami je minimum vody, ale v zadu je dosť aj tri cm vody na koberci. Neviem si stým rady
tonoaaa
Dátum registrácie: 19.01.2009 19:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tonoaaa »

Podlaha je vyspadovana dozadu, takze ti vsetko stecie dozadu. Cez tesnenie dveri ti to netecie? Radiator kurenia netecie? Aky model vlastne mas? Pozor na komfortnu jednotku, je pod kobercom v miestach vodica a aj jedno zatopenie staci, aby kable na konektore casom odhnili. Vysus si to a skontroluj.
vlado666bb
Zdieľať na Facebook

Je to superb r.v 2003 Tdi 96kw. Cez tesnenia to nejde, bol som v aute a striekali sme wapkov na auto. Kurenie nie, voda sa vôbec nestráca. Ale ked som mal v zadu tie tri cm vody, tak bolo vody pod celnym oknom pri baterke, prepchal som tie odtokové diery, voda odtiaľ vytiekla, vzadu pod nohami som všetku vodu povytahoval, a po par dňoch sa tam znova objavila ta voda, ale v malom množstve. Tak neviem
marko2
Dátum registrácie: 28.11.2014 22:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa marko2 »

predne okno je dobre nalepene?lebo ked striekas vodu inak steka ako ked ides autom,myslim ci dole niekde neni zle nalepene a ked ides za dažda nápor vetra moze tlacit vodu pod okno.aj to je možna verzia.teda moze niekde pred soferom presakovat.už som videl šampionov co lepili okno bez iniciatora.fukli tam len lepidlo a hotovo.
vlado666bb
Zdieľať na Facebook

Auto mam dva roky, a nikdy mi tam nič netieklo, az teraz pred cca dvoma mesiacmi sa to stalo ze tam bola voda v zadu.
salomen30
Dátum registrácie: 28.11.2013 17:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa salomen30 »

Najlepsie sa to pozera z vyhodenymi kobercami teda podlaha na plech a kukat pramienok pripadne nalepit papierovu pasku a kukat kde sa premoci.Ale to uz je casovo narocnejsie.
VOJTO55
Dátum registrácie: 12.12.2009 20:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VOJTO55 »

...Nemôže zatekať cez kufor alebo cez zadné okno...???
vlado666bb
Zdieľať na Facebook

Ja som to všetko dôkladne prezrel aj z lampasom som bol v zadu v kufri zavrety a liali vodu na auto, vsetko suché.
VOJTO55
Dátum registrácie: 12.12.2009 20:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VOJTO55 »

Tak potom už veľa možností nie je...Ešte to môže zatekať po okne cez tesniacu gumu do dverí a odtiaľ do voza...U Škodoviek nič nové-je to častá závada...
milok
Dátum registrácie: 20.04.2012 22:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa milok »

Ahoj,

mam taku skusenost so zeninym passatom rocnik 2004:

jej zatekalo takisto za soferom, koberec bol von a oblievanim sa takisto nezistilo kade by to pretekalo. A nakoniec sa servisak siel previezt bez koberca a ked presiel cez mlaku tak to islo odspodu, cize nejaka zaslepka bola poskodena.

Skontroluj aj tuto moznost.
fifty12
Dátum registrácie: 28.05.2010 18:18
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa fifty12 »

Bratovi do passata zatekalo cez kábel, ktorý natiahol od baterky k suboferu.
zwaro
Dátum registrácie: 24.07.2009 10:53
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa zwaro »

Mal som podobný problém, ale na Octavii r.v.2002...zatekalo mi vzadu za spolujazdcom a zistil som to až keď som ráno musel škrabať okno nie zvonku ale znútra...koberec za spolujazdcom kompletne mokrý...ako bolo spomenuté vyššie...auto na hever a kontrola...odhnitá, rozpadnutá gumová elipsovitá záslepka pod spolujazdcovou sedačkou...kúpená nová za 40 centov a odvtedy pokoj...skontroluj najprv podvozok
dom.ko
Dátum registrácie: 27.02.2008 20:51
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dom.ko »

Mal som podobny problem passat 2004 a zatekalo mi cez nosic skla (vysuvac) to penove tesnenie casom povoli
janciJOHNY
Dátum registrácie: 31.03.2010 21:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa janciJOHNY »

Máš strešné okno? Aj to by mohlo byť vodítko
marko2
Dátum registrácie: 28.11.2014 22:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa marko2 »

chlapci bez uražky ale tecie vam do tej grupy nejak moc.grupa by mala pribalovat do povinnej vybavy gumaky a daždnik. :40bd: skusim to navrhnut v mladej bolke......prepacte chalani ale nedalo mi to.

Návrat na "Škoda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 6 neregistrovaných