Profesionalne cistenie motora BA?
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
cicmanec
- Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04 Zdieľať na Facebook
_
Neklam! Nečítal si toto:

?DutchDixon napísal:Nic sa nikdy nikomu nepokazilo
-
Marekskk
- Dátum registrácie: 27.08.2010 12:51 Zdieľať na Facebook
Alfa 159? Ja som niečo o nej počul že po čisteni nechcela naskočiť?!anders2 napísal:Spravne to mozno nieje ale robi sa to bezne aj moj kamarat co robi na pumpe mi hovoril ze normalne stale vapkuju motory a zatial nikto problem nemal akurat mi hovoril presne jeden typ auta na ktorom nemozu cistit motor vapkou pretoze sa im uz asi 3 krat stalo ze to auto potom nenastartovalo ....
-
Fofro
- Dátum registrácie: 08.12.2009 05:57
-
Fofro
Aký je to spoločnosť?anders2 napísal:...j moj kamarat co robi na pumpe mi hovoril ze normalne stale vapkuju motory ...
Pýtam sa preto,že ja keď si idem umyť auto s WAP-kou,tak je v striekacom boxe informačná tabuľa (OMW),že v žiadnom prípade neotvárať kapotu motora,lebo na to nemajú patričnú filtráciu.
-
anders2
- Dátum registrácie: 01.04.2009 17:56 Zdieľať na Facebook
Slovnaftka... Ale tak mne je to viac menej jedno motor na aute som nikdy neumival a ani sa nato nechystam auto ma sluzit mne a nie ja jemu .. a nie este aby som zbytocne riskoval ze potom nenastartujem ....Fofro napísal:Aký je to spoločnosť?anders2 napísal:...j moj kamarat co robi na pumpe mi hovoril ze normalne stale vapkuju motory ...
Pýtam sa preto,že ja keď si idem umyť auto s WAP-kou,tak je v striekacom boxe informačná tabuľa (OMW),že v žiadnom prípade neotvárať kapotu motora,lebo na to nemajú patričnú filtráciu.
-
DutchDixon
- Dátum registrácie: 24.01.2008 22:57
Lakinko ma pravdu motor je pod kapotou tak nemusi byt cisty. Moj je tiez zasraty. V bazaroch to vapkuju aby to vyzeralo zachovalo pre kupujuceho.
Mareksk narazky ze ja som trapny za to ze mam s tym susenosti a iny nazor su trapne. Kolko si ty vapkoval a nasledne pokazil motorov? Ja ti potom poviem kolko som vapkoval a nepokazil
Mareksk narazky ze ja som trapny za to ze mam s tym susenosti a iny nazor su trapne. Kolko si ty vapkoval a nasledne pokazil motorov? Ja ti potom poviem kolko som vapkoval a nepokazil
-
Fofro
-
Marekskk
Ďalši mudrc?Fofro napísal: A keď je niekde niečo napísané,tak je to naisto pravda na večné časy a nikdy inak?
Tuto za rohom je napísané,že Fero je de*** ... a čo myslíš? Je, či nie je?
-
Fofro
-
Marekskk
-
liveman
- Dátum registrácie: 04.05.2012 18:19 Zdieľať na Facebook
čistenie motora
Kúpil som ojazdený elektromobil. Je tam strašne špinavý motor, asi od zimy z posypových solí a pod. Dokonca sa mi zdá, že celé to svinstvo mi možno niekde čiastočne skratuje a vybíja batériu. Potreboval by som ho vyčistiť nejakým nevodivým prostriedkom, lebo je tam kopec káblov. Kto by poradil vhodný prostriedok alebo umyváreň, kde by to nerobili vodou?
ďakujem
ďakujem
-
paddy705
- Dátum registrácie: 02.06.2008 09:13 Zdieľať na Facebook
Kto viete poraďte prosím vás kde umyjú motor, ale aj zospodu na zdviháku. Ideálne v BA alebo blízkom okolí.
Ide totiž o to, že donedávna to robili umyvárky, napr. u bývalého Valuška v Dúbravke bola umyvárka so zdvihákom kde perfektne dokázali umyť podvozok aj motor vďaka zdviháku. Chodieval som tam vždy po zime. A nedávno sa údajne objavil nejaký predpis čo zakazuje takto aj zospodu umývať motory v umyvárkach, vždy to tam len tak zvrchu poumývajú ale spodok ostane špinavý. Aj tie akože programy v umývacích linkách na čistenie podvozku sú skôr symbolické.
A podľa nových predpisov to teda môžu na zdviháku umývať len špeciálne vybavené servisy.
Čiže nakoľko som nepochodil už vo viacerých umyvárkach, kde ma všade odbili týmto novým predpisom, tak hľadám takýto servis v BA kde majú umyvárku so zdvihákom a kde mi dokážu umyť motor zvrchu aj zospodu.
Tak kto viete o takom servise poraďte. dík.
Ide totiž o to, že donedávna to robili umyvárky, napr. u bývalého Valuška v Dúbravke bola umyvárka so zdvihákom kde perfektne dokázali umyť podvozok aj motor vďaka zdviháku. Chodieval som tam vždy po zime. A nedávno sa údajne objavil nejaký predpis čo zakazuje takto aj zospodu umývať motory v umyvárkach, vždy to tam len tak zvrchu poumývajú ale spodok ostane špinavý. Aj tie akože programy v umývacích linkách na čistenie podvozku sú skôr symbolické.
A podľa nových predpisov to teda môžu na zdviháku umývať len špeciálne vybavené servisy.
Čiže nakoľko som nepochodil už vo viacerých umyvárkach, kde ma všade odbili týmto novým predpisom, tak hľadám takýto servis v BA kde majú umyvárku so zdvihákom a kde mi dokážu umyť motor zvrchu aj zospodu.
Tak kto viete o takom servise poraďte. dík.
-
paddy705
- Dátum registrácie: 02.06.2008 09:13 Zdieľať na Facebook
V Dopravnom podniku mesta Košice - http://www.dpmk.sk/dalsie-sluzby - robia Umývanie motorov a podvozkov na zdviháku horúcou Wapkou - takéto:
http://www.dpmk.sk/sites/default/files/ ... 040088.jpg
http://www.dpmk.sk/sites/default/files/ ... 040085.jpg
vie niekto o nejakej takejto poctivej umyvárke v Bratislave a okolí ?
v DP Bratislavy som sa už pýtal, nerobia takéto.
http://www.dpmk.sk/sites/default/files/ ... 040088.jpg
http://www.dpmk.sk/sites/default/files/ ... 040085.jpg
vie niekto o nejakej takejto poctivej umyvárke v Bratislave a okolí ?
v DP Bratislavy som sa už pýtal, nerobia takéto.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných