Skoda Octavia II - zatekanie lave zadne dvere
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
bujnak4
- Dátum registrácie: 03.08.2006 06:40 Zdieľať na Facebook
Skoda Octavia II - zatekanie lave zadne dvere
Dobrý deň všetkým,
na ľavom zadnom sedadle, tesne pri dverách, sa mi posledné 2 dni po dažďoch objavuje malé mokré miesto. Prezrel som dvere a všimol som si, že je mokré tesnenie, ktoré je prilepené na ráme v hornej časti ľavých zadných dverí a pravdepodobne z tohto miesta kvapká do auta. Koberčeky ani gumy pri týchto dverách nie sú mokré. Rád by som sa Vás opýtal, čo by mohlo byť príčinou tejto netesnosti resp. zatekania. Z prečítaných príspevkov k tejto téme tipujem nasledovné:
- tesnenie na ráme dverí,
- tesnenie na dverách,
- zle osadené dvere.
Ak viete o nejakom postupe, ako by som si toto mohol odstrániť svojpomocne tak by som Vás poprosil o link.
Vopred ďakujem.
na ľavom zadnom sedadle, tesne pri dverách, sa mi posledné 2 dni po dažďoch objavuje malé mokré miesto. Prezrel som dvere a všimol som si, že je mokré tesnenie, ktoré je prilepené na ráme v hornej časti ľavých zadných dverí a pravdepodobne z tohto miesta kvapká do auta. Koberčeky ani gumy pri týchto dverách nie sú mokré. Rád by som sa Vás opýtal, čo by mohlo byť príčinou tejto netesnosti resp. zatekania. Z prečítaných príspevkov k tejto téme tipujem nasledovné:
- tesnenie na ráme dverí,
- tesnenie na dverách,
- zle osadené dvere.
Ak viete o nejakom postupe, ako by som si toto mohol odstrániť svojpomocne tak by som Vás poprosil o link.
Vopred ďakujem.
-
PROCHY603
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
-
wikyxxx
- Dátum registrácie: 13.01.2009 17:19
-
PROCHY603
-
milok
- Dátum registrácie: 20.04.2012 22:44 Zdieľať na Facebook
-
PROCHY603
-
cebro
- Dátum registrácie: 20.10.2007 16:27 Zdieľať na Facebook
Zdravím taktiež mam octaviu 2 a cez zadne dvere aj lave aj prave po dazdi mam mokro na sedačkách nie velmi ale je, dvere som uz skusal nastavit aby viacej priliehali k tesneniu a nepomohlo, chcem sa opytat mam vymenit vnutorne tesnenie ktore je na karoserii alebo to vonkajsie tesnenie ktore je na dverách dakujem 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných