Job for Ing. cestná doprava

Ponuky práce: Auto moto, brigády ...

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

sbf
Dátum registrácie: 06.02.2009 10:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa sbf »

problem asi je ze mas vystudovane nieco ako filozofiu (z hladiska uplatnitelnosti). na prijimacieho technika nepotrebujes VS vzdelanie, a skor tam zoberu niekoho bez VS s praxou, lebo je menej pravdepodobne ze im po skoleniach zduchne za lepsim platom.
ja som tiez vystudovany v doprave (systemy, ITS) ale robim v uplne inej oblasti, ani u nas nie je dopyt po takejto kvalifikacii, v BA mozno ale financne sa to neoplati, skor dalej na zapad von z vychodnej europy
Atlas
moderátor fóra
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Seven pod menom "rozprávkar" :40bd: :40bd: :40bd:
raven85
Dátum registrácie: 10.10.2011 08:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa raven85 »

Je to tam už dávno - Hans Christian sa už okukal... :4090:
tritonsf
Dátum registrácie: 30.08.2006 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tritonsf »

Chlapi práve koncim 3 rocnik Bc. teda ak skoncim, mozno buduci rok....studujem autoelektrotechniku...na Ing som chcel ist na cestnu dopravu (v ZA studujem)ale vidim ze sa na to asi vykaslem, no co studovat ? elektrika je tazka, autoelektroktrotechnika ing stupen v ZA nieje, programovanie ma nebavi....omg
ondrejgti
Dátum registrácie: 02.02.2007 18:32
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ondrejgti »

tritonsf - ja som mal tiez autoelektro (este klasicke, nie ako vy- len zameranie) a potom sme niektori sli na vykonove elektronicke systemy ku Spanikovi. Je to urcite 100x lepsie ako cestna doprava. Tam isla vacsina a dost sa trapili, niektori potom prestupili k nam, niektori vypadli... U nas nebol Ing. lahky, ale je velky rozdiel ak sa ucis technicke veci, pracujes v labaku, nejake vypocty, programovanie... v porovnani s tou ekonomickou teoriou, kreslenim ako chodia trolejbusy, pocitanim nakladov... co mali na doprave. Vsetci co tam isli lutovali.

Ak ta ale to co studujes nebavi, tak neviem... vlastne viem - mas kopu ponuk popri skole, rozne programy od VW napr... prihlas sa, vyskusaj popri 3. rocniku v skole a potom ti ponuknu robotu skor ako niekomu cudziemu. Keby ta to bavilo a vystudujes Ing. tam kde ti pisem, urobis diplomovku pre nejaku firmu, budu ta chciet firmy aj skola za doktoranta. Ty ale asi niesi ten pripad co si radsej kupi spajkovacku, postavi programator a po veceroch namiesto piva vymysla vlastne zariadenia...

Ten VW plati aj pre zadavatela temy - napis im, na logistike je VW postaveny, tak nejaky training program by mohli ponuknut. Asi to bude neplatene/minimalne platene, ale tak to je. Pracovat sa zacina uz 1-2 posledne roky studia, nie po skole.
tritonsf
Dátum registrácie: 30.08.2006 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tritonsf »

ondrejgti - najblizsie ked budem mat viac casu pokecame cez SS
Kocman85
Dátum registrácie: 27.11.2008 20:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kocman85 »

Tak chlopi, k dnešnému dňu som zamestnaný 9 mesiacov v nemeckej logistickej spoločnosti na pozícii disponenta a nesťažujem si.

Riešim dopravu a o to mi išlo. Uvidím ako to pôjde ďalej, dúfam, že niečo zo mňa bude :) ...

Česť práci !!!
makrela
Dátum registrácie: 14.05.2010 17:09
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa makrela »

Hádam -grüss gott,či?
Kocman85
Dátum registrácie: 27.11.2008 20:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kocman85 »

hmmm gruss gott je viac náš rakusky konkurent....my sme žlto-modrý intelligent logistics

Návrat na "Práca Auto-moto"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný