Job for Ing. cestná doprava

Ponuky práce: Auto moto, brigády ...

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

Kocman85
Dátum registrácie: 27.11.2008 20:43
Zdieľať na Facebook

Job for Ing. cestná doprava

Príspevok od používateľa Kocman85 »

Zdravím vás ... som absolventom v odbore cestná doprava a aj touto cestou sa snažím prísť k nejakej adekvátnej práci. Počas štúdia som mal stále brigády v oblasti zasielateľských služieb, no radšej by som sa venoval technickejšej oblasti (prijímací technik a pod.). Ak niekto niečo môže ponúknuť, tak som k dispozicií.

Ďakujem ... česť práci !!!
PROCHY603
Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa PROCHY603 »

:40bd: :d :D

Prezradis nam aj v ktorej krajine popripade a to je HLAVNE v ktorom meste si hladas tu pracu!!!! :41c2: :28b7: :28b7:
Kocman85
Zdieľať na Facebook

Pochádzam z východu, ale keďže tu nie je z čoho vyberať, tak je jasné že asi budem musieť migrovať za zamestaním.....takže moja pôsobnosť je pre celú SR a aj ČR v podstate....
YxoYpsilono
Dátum registrácie: 14.08.2008 16:55
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa YxoYpsilono »

co je zle na tom, ked poviem, ze nepoznam spolahliveho vychodniara??
andy.gee
Dátum registrácie: 10.06.2009 21:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa andy.gee »

tak ti na to niekto napise, ze poznas malo vychodniarov

spolahlivy a sikovni ludia sa najdu vsade .. aj na vychode aj na zapade

to iste plati aj o nespolahlivych ludoch .. najdu sa vsade
bombalino
Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bombalino »

Kocman85 keď som mal 18 rokov a žiadne love tak so mnou kopal 30 ročný ing.kanály.Doba je taká,že máme milióny inžinierov právnikov doktorov vysoká škola je v každom zapadákove a dostane sa na ňu už asi aj žiak osobitnéj školy.Problém je v tom,že skutočne pracovať sa už asi nikomu nechce. :zg282:
michal.lipka1
Dátum registrácie: 26.04.2008 08:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa michal.lipka1 »

Kocman mi nepride ako clovek co sedi so zalozenymi rukami, takze tie primitivne nazory ako 30rocny Ing.kopal kanal si nechaj pre takych dementov ako si ty. A ked sa na vysku dostane asi kazdy z osobitnej tak ty si asi na vysku nechodil, pretoze je tam vela super ludi so super napadmi a chutou do prace. Mozno sa tomu chalanovi ozve niekto prave z tohto fora....treba rozhodit siete vsade.
martincichy
Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa martincichy »

yxo, teraz si ma sklamal na plnej čiare...

ja poznám hromadu spoľahlivých východniarov a hromadu (ne)spoľahlivých západniarov i stredniarov.

v BA mám kopu rovesníkov, ktorí to slušne dotiahli na zaujímavé pozície. Jeden sa od sústruhu cez CNC prepracoval za šéfa programátorov CNC - stačili mu na to 4 roky a určite to nebolo kvôli jeho modrým očiam. Ďalší začínal ako účtovník a dnes je riaditeľom tejto firmy. Ďalší začínal ako pomocná sila na stavbe, dnes má vlastnú stavebnú firmu a stavia domy so slušnými odporúčaniami.

Východniari majú jednu obrovskú devízu - lojálnosť a pracovitosť.

Je pravda, že niektorým z úspechu možno preplo (viď politické špičky z východu, ktoré zabudli, že sú z východu)

kocman, prácu Ti nedá nikto len tak, musíš sa vedieť predať. . Ak si z východu, mám pocit, že v Michalovciach sú voľné miesta v autosalóne Winklera (renault, dacia, nissan).
bombalino
Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bombalino »

michal.lipka1 do debilov si nadávaj svojim rodinným príslušníkom.
Kocman85
Zdieľať na Facebook

Ďakujem za všetky relevantné odpovede ... viem, že cestná doprava nie je lákadlo pre všetkých, ale mňa to baví a chcem v tom ostať. Nie je správne ak človek vyštuduje filozofiu a potom ide pracovať do poisťovníctva alebo bankovníctva, na čo je to dobré :3020: .
Tohto roku nás končilo asi 25 inžinierov pre celú SR, takže dosť úzky profil a aj napriek tomu na východe ťažko nájdem uplatnenie.
Tento portál považujem za známy a rozšírený, kde sú možno aj nejakí zamestnávatelia ... ja sa snažím len nájsť ŠANCU pre zamestnanie sa, ukázať a dokázať si, že niečo viem ...
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

tu pracu si mal pozerat uz pocas skoly.a prijimaci technik vsade maju svojich zabehnutych a ked aj niekto odide stale tam dosadia nejakeho ineho svojho zamestnanca ktory pozna mapu ako to tam bezi.dalsia vec je plat.dnes je jedno ci mas vysku alebo nic na vychode ak najdes pracu tak do 500 v hrubom.moj brat ing 5 rocna prax z vedenim vyroby a max to dotiahol za riaditela za 950 v hrubom.momentalne je uz vonku a za taku istu cinnost ma 4* tolko.skus pozerat ponuky pre bawaria kosice.tam sa stale tocia ludia.alebo www.profesia.sk.
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

kocman..,poviem to takto...decka mi studuju.ale vo svojej profesii je tazke najst si na SK brigadu hlavne cez prazdniny...A tak spekuluju ako sa da.dcera teraz odisla do IT na zber melonov,druha sa chysta do D na hotel ako servirka...V minulom roku zarobili aj na skolu,aj si pokupovali ucebnice,aj im zostalo na dovolenku v CRO...Chlapec ma 16 a uz teraz ma istu brigadu..v hore,pri sadeni stromkov...Nie su to kokosy,ale vraj nebude sediet doma a tiez chc ist na plaz...Nebranim im,som rad,ze sa snazia byt samostatne...Takze spekuluj,snaz sa a ja ti k tomu prajem len vsetko dobre...A prosim vas,nerobte tu z toho kovbojku,kto je vychodniar ci zapadniar,lebo je to na hanbu...
sbf
Dátum registrácie: 06.02.2009 10:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa sbf »

problem asi je ze mas vystudovane nieco ako filozofiu (z hladiska uplatnitelnosti). na prijimacieho technika nepotrebujes VS vzdelanie, a skor tam zoberu niekoho bez VS s praxou, lebo je menej pravdepodobne ze im po skoleniach zduchne za lepsim platom.
ja som tiez vystudovany v doprave (systemy, ITS) ale robim v uplne inej oblasti, ani u nas nie je dopyt po takejto kvalifikacii, v BA mozno ale financne sa to neoplati, skor dalej na zapad von z vychodnej europy
Atlas
moderátor fóra
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Seven pod menom "rozprávkar" :40bd: :40bd: :40bd:
raven85
Dátum registrácie: 10.10.2011 08:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa raven85 »

Je to tam už dávno - Hans Christian sa už okukal... :4090:

Návrat na "Práca Auto-moto"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných