Jeep Grand Cherokee - chyba recirkulácie spalín

Diskusia ohľadne vozidiel značky Jeep

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

robert7305
Dátum registrácie: 11.11.2009 16:19
Zdieľať na Facebook

Jeep Grand Cherokee - chyba recirkulácie spalín

Príspevok od používateľa robert7305 »

Zdravím Vás.Potreboval by som poradit,kým ma v autorizáku neobabru...zas :-\
Na palubáku mi svieti kontrolka motora a čítačka napísala : P0406-chyba recilkulácie spalín...Ak to chápem dobre,malo by íst o egr ventil,aj ked neviem,či ho v motore vôbec mám..Ale neviem,čím by potom malo recilkulovat.Teda,dá sa to len vyčistit,alebo treba vymenit,resp.mám to ignorovat...alebo zablendovat?
Dakujem
Motor 5,7,r.v 2006
dodgezmail
Dátum registrácie: 03.06.2008 14:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dodgezmail »

No autorizaku sa asi nevyhnes. :-\ Je na to TSB, je potrebne preflešovat RJ motora. Ak nepomože je potrebna dalsia diagnostika. A v ktorom servise ta ototo?
robert7305
Dátum registrácie: 11.11.2009 16:19
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa robert7305 »

V KE ma ototo :342a: Vymenili aj to,čo nebolo treba ,tj. dobrú súčiastku..Kedže mi ju aj dali(tú akože pokazenú),skusmo som ju dal nazad a čuduj sa svete,auto ide bez problémov...
Tak čo mi ostáva...idem tam. Dík
magic88
Dátum registrácie: 05.10.2007 19:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa magic88 »

skus zvolen
Andrejjeep
Dátum registrácie: 15.07.2010 10:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Andrejjeep »

nič v zlom ale zvolen čo sa týka srisu je podobne ako KE a ZA tu dosť biedne na tom, nemajú nevedia majú na veša vecí zákaz opravovať len meniť.

Keď už ofiko tak jedine BA.

A.
magic88
Dátum registrácie: 05.10.2007 19:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa magic88 »

Pekny nazor....len niekedy sa neda vsetko opravit...a diagnostika tiez nieje jednoducha...poznam chalanov v KE a myslim ze su sikovny....inac som diagnostik vo ZV tak budem aspon vediet koho nemam brat na servis...myslim ze info potesi aj ine servisi...
Andrejjeep
Dátum registrácie: 15.07.2010 10:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Andrejjeep »

Jojo diagnostiku treba vedieť čítať to je fakt, ale bohužial mal som tu autá z KE z motorkára kde s tým nevedeli niekedy aj mesiac pohnuť.

A na nových autách je to len proste o vymienaní dielov klasický servis kde sa dá vela urobiť aj ináč skončilo z WJ ofiko to aj tak nikto nerobí, a zhodou okolnosti sme jednemu pánovi z KE nacenovali dieli na XJ ked mal búračku a kedže to šlo cez ofiko tak páni mu mesiac nevedeli dať auto dokopy nakolko nevedeli zohnať banálne veci ktoré sme mi mali na sklade, nakoniec aj tak si to musel pán kupiť u nás aby mu to auto dokončili - tak potom neviem ale čo to chytil Fiat do rúk všetko stojí za hovno s prepáčením.

A chvalabohu niesom odkázaný na ofiko servis a diagnostiku :zg282:

A.
dodgezmail
Dátum registrácie: 03.06.2008 14:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dodgezmail »

Aj ty si odkazany na ofiko servis Andrej ak nieco potrebuje Witech alebo starscan :-\
S tym Fiatom s tebou bezvyhradne suhlasim.
Napísať odpoveď

Návrat na "Jeep Fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní