Jeep Grand Cherokee - chyba recirkulácie spalín
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
robert7305
- Dátum registrácie: 11.11.2009 16:19 Zdieľať na Facebook
Jeep Grand Cherokee - chyba recirkulácie spalín
Zdravím Vás.Potreboval by som poradit,kým ma v autorizáku neobabru...zas
Na palubáku mi svieti kontrolka motora a čítačka napísala : P0406-chyba recilkulácie spalín...Ak to chápem dobre,malo by íst o egr ventil,aj ked neviem,či ho v motore vôbec mám..Ale neviem,čím by potom malo recilkulovat.Teda,dá sa to len vyčistit,alebo treba vymenit,resp.mám to ignorovat...alebo zablendovat?
Dakujem
Motor 5,7,r.v 2006
Na palubáku mi svieti kontrolka motora a čítačka napísala : P0406-chyba recilkulácie spalín...Ak to chápem dobre,malo by íst o egr ventil,aj ked neviem,či ho v motore vôbec mám..Ale neviem,čím by potom malo recilkulovat.Teda,dá sa to len vyčistit,alebo treba vymenit,resp.mám to ignorovat...alebo zablendovat?
Dakujem
Motor 5,7,r.v 2006
-
dodgezmail
- Dátum registrácie: 03.06.2008 14:27 Zdieľať na Facebook
-
robert7305
- Dátum registrácie: 11.11.2009 16:19 Zdieľať na Facebook
-
Andrejjeep
- Dátum registrácie: 15.07.2010 10:03 Zdieľať na Facebook
-
magic88
- Dátum registrácie: 05.10.2007 19:27 Zdieľať na Facebook
-
Andrejjeep
- Dátum registrácie: 15.07.2010 10:03 Zdieľať na Facebook
Jojo diagnostiku treba vedieť čítať to je fakt, ale bohužial mal som tu autá z KE z motorkára kde s tým nevedeli niekedy aj mesiac pohnuť.
A na nových autách je to len proste o vymienaní dielov klasický servis kde sa dá vela urobiť aj ináč skončilo z WJ ofiko to aj tak nikto nerobí, a zhodou okolnosti sme jednemu pánovi z KE nacenovali dieli na XJ ked mal búračku a kedže to šlo cez ofiko tak páni mu mesiac nevedeli dať auto dokopy nakolko nevedeli zohnať banálne veci ktoré sme mi mali na sklade, nakoniec aj tak si to musel pán kupiť u nás aby mu to auto dokončili - tak potom neviem ale čo to chytil Fiat do rúk všetko stojí za hovno s prepáčením.
A chvalabohu niesom odkázaný na ofiko servis a diagnostiku
A.
A na nových autách je to len proste o vymienaní dielov klasický servis kde sa dá vela urobiť aj ináč skončilo z WJ ofiko to aj tak nikto nerobí, a zhodou okolnosti sme jednemu pánovi z KE nacenovali dieli na XJ ked mal búračku a kedže to šlo cez ofiko tak páni mu mesiac nevedeli dať auto dokopy nakolko nevedeli zohnať banálne veci ktoré sme mi mali na sklade, nakoniec aj tak si to musel pán kupiť u nás aby mu to auto dokončili - tak potom neviem ale čo to chytil Fiat do rúk všetko stojí za hovno s prepáčením.
A chvalabohu niesom odkázaný na ofiko servis a diagnostiku
A.
-
dodgezmail
- Dátum registrácie: 03.06.2008 14:27 Zdieľať na Facebook
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní