Policajti, radar a moj pokus
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
hnr
- Dátum registrácie: 14.02.2009 03:56 Zdieľať na Facebook
Nesuhlasim s rychlou jazdou v meste,som za meranie rychlosti v obciach ale suhlasim s podstatou tejto temy. 8 merani s 10 je na usekoch kde sa vie, že rychlo nazberaju pokuty napriek tomu, že Paška tvrdi, že meraju v zaujme bezpečnosti premavky. V PP okreseje je štandartne meranie 50 metrov pred koncom obce kde už vidiš na tabulu koniec obce.A slovenska klasika meranie štvor prudoviek oddelenych zvodidlami najradšej v nedelu pri hustote aut sice jedno za pät min. ale zaplati takmer každe.Zena zaplatila 50eu na štvorprudovke za 62 km/h.Ta bola tak nebezpečna až som sa divil, že ju nezavreli. To su podla policajtov nebezpečne useky.
A otazka pre poctivcov. Kolky ste si uvedomili, že pri vjazde na dialnicu v smere od Ružomberka na Poprad mate ist a jazdite 90 km/h až po odbočku do Bešenovej. Tam koho ohroziš ak pôjdeš 105 ? A to bol určitu dobu oblubeny meraci usek.
Ten kto tvrdi, že ešte nezaplatil za rychlost lebo jazdi podla predpisov mal len štastie alebo chodi vlakom.
A otazka pre poctivcov. Kolky ste si uvedomili, že pri vjazde na dialnicu v smere od Ružomberka na Poprad mate ist a jazdite 90 km/h až po odbočku do Bešenovej. Tam koho ohroziš ak pôjdeš 105 ? A to bol určitu dobu oblubeny meraci usek.
Ten kto tvrdi, že ešte nezaplatil za rychlost lebo jazdi podla predpisov mal len štastie alebo chodi vlakom.
-
bbbr
- Dátum registrácie: 06.03.2008 18:40 Zdieľať na Facebook
Pozri priateľu, keďže ti to pravdepodobne až tak dobre nezapaľuje, napíšem ti to jednoduchšie, aby si to pochopil. Namiesto osočovania si prečítaj zákon 8/09 a veci súvisiace s ním a dozvieš sa veci o ktorých nemáš ani páru, potom sa tu nebudeš so mnou dohadovať o jasných veciach. To, že tvoj kamarát je na tom rozumovo podobne ako ty a zaplatí na 50-ke za 54 km/h, je jeho problém, ale nedávaj nám ho tu za vzor, skôr by mohol byť odstrašujúci príklad. Ja som nikde nenapísal, že 54km/h na 50-ke je 10%, ja som napísal, že sa dáva na 50-ke 10 % tolerancia, čo je 5km/h, čiže pokuta je od 56 km/h. Jednoduchšie a zrozumiteľnejšie to napísať už neviem, takže dúfam, že to pochopíš, alebo si to daj prečítať niekomu chytrejšiemu a nech ti to skúsi preložiť on do podoby tebe zrozumiteľnejšej.futy napísal:[
Najpr napíšeš ch*** lebo si nevieš vyrátať percentá a potom si ešte aj mudrlant. Tebe by asi prospel upgrade hlavy ak ti nedoplo lebo nevieš rátať percentá a mňa nikto neodrbal, prečítaj si to celé ešte raz lebo ani čítanie asi nie je tvoja silná stránkaa na smiech si tu ty s tvojími výpočtami, ešte raz som ti to zvýraznil
inak aj patricius ti to vytkol
-
horeli
- Dátum registrácie: 14.02.2007 06:32 Zdieľať na Facebook
MNO Drahý Ludko prdko ,prosím ťa a koľko máš rokov?Určite si výťaz v NAjdetinskejšom napade minimálne v strednej Europe.AJ mne sa stalo že prekročím rýchlosť ale predovšetkým som si ja sám blbec na vine ..Sú stanovéné pravidlá alebo nie.?Tento pokus si zopakuj v rakúsku a bud hrdina.Alebo chod tento svoj nasprostastý napad obhajovať pred rodičmi toho násť ročneho dievčatka a chalana čo je v bezvedomí,ten vodič to bol asi tiež taký....ako Ty/cvirik/.NO ale takéto sprosté nápady sú pre pubertiaka asi
v poho.
-
cicmanec
- Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04 Zdieľať na Facebook
_

Tak v meste na štvorprúdovke sa môže ísť rýchlejšie, dole kopcom sa môže ísť rýchlejšie... Nože nám ešte povedzte ďalšie príklady, aby sme neboli zbytočná brzda premávky!
Aj Rasťo si možno myslel, že mimo mesta nikoho nestretne. pokiaľ ale viem pohyb chodcov, cyklistov a pod. nie je mimo mesta zakázaný, pohyb zvierat už vôbec nie. A keby aj bol tak treba stále rátať s tým, že niekto ten zákaz aj tak poruší, dôvody si rovnako ako vy už nejaké nájde - široká krajnica tak tam môžem ísť, slabá premávka tak pôjdem tadiaľ...je rozdiel ked niekto ide rychlo po meste a ked ide rychlo niekde mimo mesta kde nikoho nestretne
-
bbbr
- Dátum registrácie: 06.03.2008 18:40 Zdieľať na Facebook
-
Cherro
- Dátum registrácie: 13.02.2010 19:29 Zdieľať na Facebook
dubacikzh napísal:no je rozdiel ked niekto ide rychlo po meste a ked ide rychlo niekde mimo mesta kde nikoho nestretne..ale pisem kvoli tomu ze podaktori policajti si hladaju pricinu aby dali pokutu a najviac co ma sere na nich je ked meraju dole kopcom ked clovek vyradi alebo ide na rychlosti a dajme tomu rychlost auta je 65-75 a pokuta ako nic..to je fakt nespravodlive merat dole kopcom aj ked je tam 50ka nikto neni hlupy aby brzdil dole kopcom..v tomto je to svinstvo aj ked je to v meste 65 nikomu nezaskodi ked donedavna bola 60ka uplne prirodzena..asi tolko
Daj ešte niečo !
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Už len ja som tu chýbal ešte len teraz sa uvidí ako ma všetci vyobracajú.,ale po poriadku.
Policajti s radarmi a inými srandami sú tu na takých ako som ja, tak mi vysvetlite ako je možné že ešte mám vodičák a na pokutách som ešte neskrachoval.Už 22 rokov jazdím ako HOVADO sám si to uvedomujem a som s tým zmierený jazdím každý deň ,celé Slovensko plus pár okolitých krajín.Nejde len o rýchlosť zvyknem jazdiť opretý o toho predo mnou,na križovatke predbieham z odbočovacieho pruhu, jazda po chodníkoch a pod.Tak mi k...a vysvetlite ako to že ešte mám papiere keď sú naši policajti takí úžasní.Celá represia je na prd akurát čo to človeka vytočí keď stretne radar a najbližších 10 km ide ako drak lebo dva radary za sebou som ešte nevidel.
Inak ludko máš môj obdiv
Policajti s radarmi a inými srandami sú tu na takých ako som ja, tak mi vysvetlite ako je možné že ešte mám vodičák a na pokutách som ešte neskrachoval.Už 22 rokov jazdím ako HOVADO sám si to uvedomujem a som s tým zmierený jazdím každý deň ,celé Slovensko plus pár okolitých krajín.Nejde len o rýchlosť zvyknem jazdiť opretý o toho predo mnou,na križovatke predbieham z odbočovacieho pruhu, jazda po chodníkoch a pod.Tak mi k...a vysvetlite ako to že ešte mám papiere keď sú naši policajti takí úžasní.Celá represia je na prd akurát čo to človeka vytočí keď stretne radar a najbližších 10 km ide ako drak lebo dva radary za sebou som ešte nevidel.
Inak ludko máš môj obdiv
-
LOCHNESS
- moderátor fóra
- Dátum registrácie: 01.12.2007 20:52
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
-
ludko2
- Dátum registrácie: 10.05.2010 21:47 Zdieľať na Facebook
Tak pan horeli...v Nemecku je to bezne a vlastne odtial to mam.horeli napísal:MNO Drahý Ludko prdko ,prosím ťa a koľko máš rokov?Určite si výťaz v NAjdetinskejšom napade minimálne v strednej Europe.AJ mne sa stalo že prekročím rýchlosť ale predovšetkým som si ja sám blbec na vine ..Sú stanovéné pravidlá alebo nie.?Tento pokus si zopakuj v rakúsku a bud hrdina.Alebo chod tento svoj nasprostastý napad obhajovať pred rodičmi toho násť ročneho dievčatka a chalana čo je v bezvedomí,ten vodič to bol asi tiež taký....ako Ty/cvirik/.NO ale takéto sprosté nápady sú pre pubertiaka asiv poho.
A ak kvoli mne zrazilo nejake decko aj ked neviem ako...
ani neviem co to ma vlastne somnou spolocne...to mi asi chces povedat, ze ak vodic, ktory ma celi zivot tazku nohu sa po jednej pokute stane dobrak, tak si na omyle. Ak sa niekde mal vysypat, tak sa vysype tomu nezabrania ani policajti merajuci rychlost niekde na dvojprudovke kde sa sipu peniazky najlepsie. Preco som ich v dedine kde sa hraju deti este nevidel meriat?
Laskavo mi tu nepripisuj za vinu to, ze niekde zrazilo divcatko, alebo chlapca. Ak si taky mudrlant tak pripisujem za vinu ja tebe pretoze si nebol taky somaar a nevystrasil toho vodica tabulkov, ze je tam radar. Urcite by spomalil.
Este raz pripomynam neviem co ma moje upozornovanie spolocne s vysokou rychlostou a nehodami, ked naopak vsetci SPOMALILI chapes?
-
rudolfo63
- Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22 Zdieľať na Facebook
...no ludko...,moj obdiv teda nemas...,a s mnohymi nazormi nesuhlasim...to,ze si upozornoval na radar a vsetci ti dakovali...,tak si ziskal obdiv..ale co ti ostatni soferi...Ăźspomaluju,brzdia ked vidia len radar?V nehodovosti na prvom mieste je...neprimerana rychlost ...Nech platia,ak si to zasluzia...,som toho nazoru,ze len pokuty odnaucia dupat na plyn a branie vodicakov...V tomto nevidim ziadny kompromis...Asi tak...
-
zoleeka70
- Dátum registrácie: 05.02.2008 22:28 Zdieľať na Facebook
Re: Policajti, radar a moj pokus
Zlatý môj, možno si dneska niekomu ušetril 50-100€, ale možno ten istý Ti zajtra zrazí tvoje dieťa,otca,mamu alebo Teba...a potom si spomeň, akú ch...u...j...o...vinu robíš... tak veľa šťastia a poobzeraj sa poriadne, ked nabudúce stúpiš na vozovku
-
ludko2
Dakujemoco13 napísal:Už len ja som tu chýbal ešte len teraz sa uvidí ako ma všetci vyobracajú.,ale po poriadku.
Policajti s radarmi a inými srandami sú tu na takých ako som ja, tak mi vysvetlite ako je možné že ešte mám vodičák a na pokutách som ešte neskrachoval.Už 22 rokov jazdím ako ho*** sám si to uvedomujem a som s tým zmierený jazdím každý deň ,celé Slovensko plus pár okolitých krajín.Nejde len o rýchlosť zvyknem jazdiť opretý o toho predo mnou,na križovatke predbieham z odbočovacieho pruhu, jazda po chodníkoch a pod.Tak mi k...a vysvetlite ako to že ešte mám papiere keď sú naši policajti takí úžasní.Celá represia je na prd akurát čo to človeka vytočí keď stretne radar a najbližších 10 km ide ako drak lebo dva radary za sebou som ešte nevidel.
Inak ludko máš môj obdiv
Oco13 takze pouzijem ta v priklade pre ludi ktori to nechapu ako je zoleeka a horeli.
Ak ti da policajt pokutu 100€ ponaucis sa z toho? resp. olahcela ti noha, jazdis pomalsie?
Pouzijem ta ako priklad aby videli, ze ak jazdis rychle, tak budes jazdit rychle az kym nahodou niekoho nezrazis, alebo sa nevysipes.
A ak mas peniaze pokuta pre teba nic neznamena. Tym padom ziadne ponaucenie a pirat ciest fici dalej.
-
Mirec347
- Dátum registrácie: 16.09.2007 20:20 Zdieľať na Facebook
Ludko 2,mas moje uznanie. Aj ja som teraz platil pokutu za uplnu blbost. Isiel som v obci v ktorej byvam za jednym autom 40km/h a na uplnom konci som to uz nevydrzal a pustil som sa ho obiehat. Tam uz neni nic, proste len rola na jednej strane a rola na druhej strane a dlha rovinka. Samozrejme tam boli tie k..vy s radarom a namerali ma. Isiel som 65 km/h. Mali ste videt jak bolo tomu ..... z toho veselo. Uplne stastny xicht, ze ma dostal. Mal som to za 100 eciek. Isli sme na vylet do Ciech, obrali ma o vsetky prachy co sme si tam chceli uzit. Mal som z toho pokazeny cely den. Niekedy je narocne jazdit podla predpisov, cloveku to na niektorych miestach neda, ked pouziva to co ma v hlave. Odvtedy uz jazdim aj ja ako stroj. Soferovanie sa mi zmenilo z radosti, len na presuvanie sa z bodu A do bodu B.
-
rudolfo63
- Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22 Zdieľať na Facebook
-
ludko2
Re: Policajti, radar a moj pokus
to neznamena, ze ak by dostal pokutu dnes zajtra by siel pomalsie, alebo , ze ak dnes sa pokute vyhol tak zajtra pojte o to rychlejsie. Dnes by zaplatil pokutu nahnevany na policajtov by pokracoval v svojej ceste z agresivitou az niekoho zrazi naozaj.zoleeka70 napísal:Zlatý môj, možno si dneska niekomu ušetril 50-100€, ale možno ten istý Ti zajtra zrazí tvoje dieťa,otca,mamu alebo Teba...a potom si spomeň, akú ch...u...j...o...vinu robíš... tak veľa šťastia a poobzeraj sa poriadne, ked nabudúce stúpiš na vozovku
Mozme si tu davat prikaldy do nekonecna. Ja som uz vravel rychlu jazdu nepodporujem, takisto nepodporujem to co robia policajti. Meraju kde to nieje potrebne, ale s istym zarobkom.
Prajem ti od srdca aby ta nachytali, tak ako to vedia na uplne beznehodovom useku a zeby si si musela vziat pozicku na pokutu, alebo odpracovat verejne prace.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní