== Toto si všetci musíte prečítať == (kúpa jazdenky)

Neviete si rady aké auto kúpiť, ktoré bude pre Vás najvhodnejšie ? Diskusia o konkrétnych značkách

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

andy.gee
Dátum registrácie: 10.06.2009 21:06
Zdieľať na Facebook

fotky

Príspevok od používateľa andy.gee »

wallker napísal:... Mozno si poviete, ze golf nie je prave najnovsie auto, ale o to tu nejde, foto bolo totalne zavadzajuce a nepravdive.
fotky su castokrat zavadzajuce aj tu .. najradsej mam inzeraty, kde na jednej fotke ma auto este SPZtku povodneho majitela a na dalsich fotkach uz ma inu SPZ a ocividne je viac znicene

EDIT: to je este aj tak ten lepsi pripad ked su tam aj nove aj stare fotky .. ako sam hovoris, prekvapenie moze prist az neskor
Cham
Dátum registrácie: 30.01.2009 18:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Cham »

mjato napísal:Markoimportauto napisal si same bludy...nejdu ksefty?
V zahranici som sa pohyboval niekolko rokov a daju sa tam kupit auta vyhodnejsie.
de*** z kupujucich ste spravili hlavne vy predajcovia svojim lepenim buraciek,stacanim km. ... ani som ten tvoj prispevok nedocital.

mjato - uplny suhlas
Az teraz som si vsimol jeho stranku, zjavne mu nejdu ksefty, tak tu vyplakava. :d :D
LOCHNESS
moderátor fóra
Dátum registrácie: 01.12.2007 20:52
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa LOCHNESS »

nechcem si *markoimportauto * nejako zastavať

ale aspon sa neskrýva ako ostatný predajcovia
a komunikuje na normálnej úrovni . . .
mjauto , Cham - tým myslím opak Vás dvoch . . .

keď ste už taký že sa smejete ostatným prečo ak ste aj vy predajcovia nedate do profilu Váš odkaz na Váš bazar ?

jasné rýpať a zhadzovať vie každý - ale len anonymne
prečo sa ho to nezajdete spytat k nemu ?
prečo ste gangstri len na nete ?

- podla mna je jeho príspevok o mentalite ludí na 90% pravdivý .

markoimportauto .. ma môj obdiv v tom že sa neskrýva . . .a ako jeden s mála predajcov netají svoj NICK tu na fóre

a určite by som si k nemu šiel kúpit auto :41c2:
Vladis
Dátum registrácie: 25.08.2006 13:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Vladis »

Katkacer napísal:Klobúk dolu, vystihol si to na 100%.Včera som to zažil.Kupec sa ma pýta ako som mohol na mojom 6-ročnom aute spraviť 159.000km!Veď to je 26.500km/rok!Je jedno, že mám servisku a kup. na Slovensku, problém je v tom, že nemám 100.000km...
Ja som kupil 3 rocne a malo 182 000 km :3035:
Keby som ho dal do bazaru tak urcite by mu dali 99 000 km :d :D
dataman
Dátum registrácie: 12.11.2004 10:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dataman »

Dobre napísané, ale...
Nie len arabi a srbi ale už aj nemci odrbávajú... už sa nedá veriť ani im.
a tu na SK to ale tiež nie je bohviečo...
či už bazár, alebo súkromník. každý sa snaží predať a tým pádom musia aj odrbávať... či už na kilometroch, alebo na niečom inom napríklad - auto nehavarované...
poznám zopár bazárov, kde kilometre stáčajú, kde veselo predajú auto zaťažené v prospech leasingovky alebo dokonca lopatu...
ale zase nechcem hádzať všetkých do jedného vreca...
tak ako na SK tak je to aj v zahraničí. sú aj slušáci a solídny predajcovia, ale určite tam nehľadajte auto za ceny ako v TESCO výpredaji...
Na mojom aute mám 180000km, auto má 6 rokov... a nečudujem sa tým kilometrom... ale nepochopím ako niekto môže čakať že auto (ideálne je Passat alebo Golf IV 1.9TDI) ktoré má rok výroby do 2000 a je z Nemecka bude mať 100000-120000km... NONSENS!
Možno áno, nájde sa také auto ale bude to Micra, Punto alebo iný malý krpec, ktoré používala žena ako auto po meste pre decká do školky, na nákupy atd...

Ale logicky, ktoré z dvoch áut bude v lepšom stave?
Passat s najazdenými 160000km, ktorý ktosi preháňal po diaľnici, alebo Polo ktoré má síce 110000km ale jazdila na ňom žena a po meste? Ktoré s tých dvoch áut viac vydrží?
Ja odpoveď viem, prídite na to aj vy...

P.S: napadol ma výrok jedného môjho kamaráta, ktorého keď som sa pýtal aké auto chce, povedal že Jaguár... A dôvod? Lebo tam sa nemá čo pakaziť, lebo je to z Nemecka...
Vlastne má úplnú pravdu, všetky autá v Nemecku pred predajom prejdú generálnou opravou a hlavne tie, čo sa predajú na SK... :40bd: :40bd: :40bd:

No comment...
Naposledy upravil/-a dataman v 15.05.2010 17:10, upravené celkom 1 krát.
dataman
Dátum registrácie: 12.11.2004 10:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa dataman »

Možno by mu stačilo 60000km...
biznisman napísal:
Vladis napísal:
Katkacer napísal:Klobúk dolu, vystihol si to na 100%.Včera som to zažil.Kupec sa ma pýta ako som mohol na mojom 6-ročnom aute spraviť 159.000km!Veď to je 26.500km/rok!Je jedno, že mám servisku a kup. na Slovensku, problém je v tom, že nemám 100.000km...
Myslím že aj o dosť menej ked len 3 ročné auto.
Vladis
Dátum registrácie: 25.08.2006 13:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Vladis »

biznisman napísal:
Vladis napísal:
Myslím že aj o dosť menej ked len 3 ročné auto.
za mesiac bude mat uz 4 :3035: a mam uz 202 000 km.(Focus 1.8 TDci) Dufam za tych 500 000 spravim ako maju tie 2002 ky so 120 000 km :40bd:
Cham
Dátum registrácie: 30.01.2009 18:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Cham »

LOCHNESS napísal:nechcem si *markoimportauto * nejako zastavať

ale aspon sa neskrýva ako ostatný predajcovia
a komunikuje na normálnej úrovni . . .
mjauto , Cham - tým myslím opak Vás dvoch . . .

keď ste už taký že sa smejete ostatným prečo ak ste aj vy predajcovia nedate do profilu Váš odkaz na Váš bazar ?

jasné rýpať a zhadzovať vie každý - ale len anonymne
prečo sa ho to nezajdete spytat k nemu ?
prečo ste gangstri len na nete ?

- podla mna je jeho príspevok o mentalite ludí na 90% pravdivý .

markoimportauto .. ma môj obdiv v tom že sa neskrýva . . .a ako jeden s mála predajcov netají svoj NICK tu na fóre

a určite by som si k nemu šiel kúpit auto :41c2:

Lochness - ja nie som predajca ani gangster, som obycajny clovek, ktory pred kupou auta pouziva zdravy rozum a nenecha sa oblbovat tzv. "odbornikmi".

Ale jedno musim uznat markoimportautu, ze si spravil reklamu, ksefty sa urcite pohnu :28b7:
Branov
Dátum registrácie: 29.09.2007 09:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Branov »

Makroimportauto nedá mi ináč len ti zatlieskať máš absolútnu pravdu , patrím k stredne staršiej vekovej kaegórii a dosť som toho precestoval a musím potvrdiť tvoje slová , čo sa týka "západných " predajcov.Čo sa týka naších kupujúcich tak to je kapitola sama o sebe , jeden príklad za všetky , mal som tu pred pár dňami ponuku na auto skutočne v dobrom stave som prvý majiteľ takže o histórii auta niet pochýb nakoľko viem každý krok zdokladovať. Predával som ho preto ,že som potreboval doložiť nejakú sumu na novší a silnejší model , no chodili mi ponuky až som nadobudol pocit ,že mám byť šťastný ak to auto môžem niekomu darovať ,samozrejme ktomu pozvanie na obed a plnú nádrž. :d :D
cicmanec
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

_

Príspevok od používateľa cicmanec »

Cham napísal:jedno musim uznat markoimportautu, ze si spravil reklamu, ksefty sa urcite pohnu
Keby mu až tak išlo o kšefty tak by pokojne začal stáčať aj on a nemusel by sa tu naťahovať s frfľošmi, ktorým nič nie je dosť dobré...
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Neviem prečo si všetci myslia že autá s málo kilometrami sú utopia.Len u mňa v rodine je ich niekolko otec felda 96 -8000km,strýco hyundai accent 98 15000km,brat focus 2001 ten nemá asi ani 3000km. Všetko sú to ludia ktorí majú firemne autá a tie svoje jednoducho nepredajú.Keď som hovoril otcovi daj ten črep z domu,tak mi povedal "peniaze nepotrebujem a mne nezavadzia."Aj ja na mojom najazdím ročne asi 500kmale ešte ma nenapadlo dať ho preč.
Hyundai1
Dátum registrácie: 27.04.2007 13:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Hyundai1 »

každý rýpe do predajcov aut a pod. ale zaujíma ma kto z vás by nestočil km ak by mal nejakých 260 000 km ako napr. ja na Lagune .

Ak by som dal teraz inzerát napísal že auto ma 260 000-km tak mi nezavolá nikto max či nespustím cenu na polovicu a pod. nezmysli ak tam vyčarujem 160 000-km tak mi niekto aj zavolá ale ak si kúpim za 15-eur volant a za 7-eur hlavicu prevodovej páky vyčarujem 110 000-km tak ju do týždňa nemám !!!!!

km musí vyzerať max takto do roku 2007 - 50 000-km
2005-70 000-km
2003-80 000-km
2000-90 000-km
staršie ako 2000- maximálne 140 000-lm aj to je už veľa :4090:

ak predajca chce auto predať tak musí stáčať inak to nieje možne !!!!! ak chce mať malinko km tak nech si namiesto Renault Espace , Citronu C8 , SAGu kúpi funglovku Daciu Logan MCV a pod.
Hyundai1
Dátum registrácie: 27.04.2007 13:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Hyundai1 »

oco13 napísal:Neviem prečo si všetci myslia že autá s málo kilometrami sú utopia.Len u mňa v rodine je ich niekolko otec felda 96 -8000km,strýco hyundai accent 98 15000km,brat focus 2001 ten nemá asi ani 3000km. Všetko sú to ludia ktorí majú firemne autá a tie svoje jednoducho nepredajú.Keď som hovoril otcovi daj ten črep z domu,tak mi povedal "peniaze nepotrebujem a mne nezavadzia."Aj ja na mojom najazdím ročne asi 500kmale ešte ma nenapadlo dať ho preč.
aj z "new" aut raz budu pekne veterany :-)
Mili09
Dátum registrácie: 19.01.2009 13:58
Zdieľať na Facebook

Si si istý na 100% čo hovoríš?

Príspevok od používateľa Mili09 »

biznisman napísal:
Cham napísal:
mjato napísal:Markoimportauto napisal si same bludy...nejdu ksefty?
V zahranici som sa pohyboval niekolko rokov a daju sa tam kupit auta vyhodnejsie.
de*** z kupujucich ste spravili hlavne vy predajcovia svojim lepenim buraciek,stacanim km. ... ani som ten tvoj prispevok nedocital.

mjato - uplny suhlas
Az teraz som si vsimol jeho stranku, zjavne mu nejdu ksefty, tak tu vyplakava. :d :D
Vy budte len radi že marko nie je šmelinár ako iní dopravcovia ktorí len stáčajú, že ked im zavolá zákazník a opýta sa čí má najazdených do 100000 a on im povie ano, hned ide stácat.
Marko aspon povie zákaznikovi pravdu aka je cifra na tacho.

Si si na 100% istý čo hovoríš že marko nestočí kilometre?Teraz som zvedavý čo mi odpovieš a potom ti možno poviem ja jedno tajomstvo...
raji
Dátum registrácie: 04.05.2010 09:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa raji »

bohuzial je to cista pravda. kazdy pozera len na stav tachometra a nie na stav auta. ja sa ale cudujem ludom, ktori naivne veria tomu, ze nejaky desatrocny passat tdicko v plnej vybave ma najazdenych 120k km... a este si myslia, ako dobre kupili (samozrejme moze byt aj vynimky, ako tu spominal oco13, ale tych je naozaj minimum). potom sa im vsak na ich "malo" jazdenom auticku zacne vsetko drbat (od prednej napravy po turbo atd) a famy o kazovosti aut so 160k km su zas raz na svete. pekny kolobeh, nech zije slovensky trh s jazdenymi autami :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní