Maximalna rychlost na tachometri

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

asterix4652
Dátum registrácie: 28.10.2009 12:47
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa asterix4652 »

drautostar napísal:Na zníženie ega chvastúňov.
Fiat 128 A, motor 1,1 karburátor , 5-kvalt, išiel som cca 175, ešte trochu by to potiahlo :3035: , ale od tej 130-ky mi išlo o život tak som to vzdal. Auto bolo v top stave r.v. 86. Tú rýchlosť dosiahlo úplne s prehľadom, žiadne trápenie, alebo rozgúľavanie.
Karburátorové autá mali v sebe oheň. :2f93:

Do budúcna by som chcel vyskúšať Fiat Ritmo 125 TC Abarth v pôvodnom stave, zvezie ma niekto na peknom kúsku ?

Najväčší adrenalín: Praga V3S v autoškole, dole kopcom 65, bez posilovača riadenia, viac to nedalo.
Ten Fiatik bolo super auto ja to isté s tým istým motorom ale v Zastave ale adrenalin asi največší bol dole Babou na OT 64 skot 7 m pred tebou mrtvý bod a spolahnút sa na velitela nič moc a max cca 60 brzdy žeravé vadnúce a motor si pretáčal vrelo odporúčam skusit a potom na motorke 270 na aute Impreza 240 konštantna rýchlosť Praha Bratislava pod 2OO ani ťuk ale to bolo služobné z majakom takže to sa nepočíta doplnim čierne Bakelit Motor Werke
MCervo
Dátum registrácie: 01.08.2008 09:54
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa MCervo »

kaskaderTN napísal:No môj zážitok bol 100km/h na starej avii furgon
Nákladné autá majú obmedzovač na 90 km/h :3020:
biker610i
maskot fóra
Dátum registrácie: 29.05.2009 18:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa biker610i »

MCervo napísal:
obmedzovac sa da aj odpojit :4012:
bbbr
Dátum registrácie: 06.03.2008 18:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bbbr »

MCervo napísal: Nákladné autá majú obmedzovač na 90 km/h :3020:
Neblázni, stará Avia, Liaz, Tatra, Karosa.... o obmedzovačoch ani nesnívali.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

demon222 napísal:pri ktorej zakladnej skole tak jazdis ? raz by som ta tam stretol a bolo by to posledny krat co sedis za volantom... tu nejde ze ides proti prudu ale proti zdravemu rozumu bohuzial to sa asi nikdy nespravi ja by som zaviedol aj psychotesty pri robeni vodicaku a to som zvedavy kolko ludi bude mat potom vodicak. Cela tato tema je ako keby ste si dokazovali kto ma vacsi kok...
Psychotesty som robil aj pri vodičáku aj pri zbrojnom pase a obidvoje som dostal.Čo si myslíš že psychotesty niečo zachránia,dnes som jazdil na bycikli po pešej zone v Nitre to bolo PSYCHO len škoda že len krátko mestské žabky sa rozhodli že mi natrhnú prdel.Akedže Vás tu zase dráždim je jasné že neuspeli.
bbbr
Dátum registrácie: 06.03.2008 18:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bbbr »

oco13 napísal:
demon222 napísal:pri ktorej zakladnej skole tak jazdis ? raz by som ta tam stretol a bolo by to posledny krat co sedis za volantom... tu nejde ze ides proti prudu ale proti zdravemu rozumu bohuzial to sa asi nikdy nespravi ja by som zaviedol aj psychotesty pri robeni vodicaku a to som zvedavy kolko ludi bude mat potom vodicak. Cela tato tema je ako keby ste si dokazovali kto ma vacsi kok...
Psychotesty som robil aj pri vodičáku aj pri zbrojnom pase a obidvoje som dostal.Čo si myslíš že psychotesty niečo zachránia,dnes som jazdil na bycikli po pešej zone v Nitre to bolo PSYCHO len škoda že len krátko mestské žabky sa rozhodli že mi natrhnú prdel.Akedže Vás tu zase dráždim je jasné že neuspeli.
:3dcline: :3dcline: :3dcline:
kaskaderTN
Dátum registrácie: 10.12.2008 07:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kaskaderTN »

MCervo napísal:
Obmedzovač na avii spočíva v rozsvietení červenej kontrolky pri 80 km/h
drautostar
Dátum registrácie: 16.10.2008 14:21
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa drautostar »

Pre oco13.
Ako je to možné, že takým ťažkým prípadom na lôžkovom oddelení na psychiatrii dovolia internet ? Mikina, ktorej rukávy sa viažu za chrbtom ti sedí ?
Je evidentné, že konštruuješ tu také bludy, že by to malo byť v sekcii "na pobavenie" a tešíš sa z reakcií. Žabky neuspeli, ale neuspeli asi tvoji terapeuti. Fakt by si mal užívať tie lieky, čo ti predpísali, alebo menej huliť.
Ak máš rád knihy, tak si prečítaj o poruchách morálneho vývinu osobnosti, síce ti to nepomôže, ale budeš vedieť načom si. lol
demon222
Dátum registrácie: 16.10.2009 09:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa demon222 »

oco13 napísal:
pre mna si viac nez boh nemam slov len tak dalej :) :28b7: ale stale si mi nepovedal pred ktorou zakladnou skolou si isiel tych 80 zeby pred vlastnou? a potom si sa zobudil ze? To poznam ja jazdim na formule kazdy den len rano sa zobudim
Type-R
Dátum registrácie: 25.11.2008 22:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Type-R »

ako spolujazdec Mitsubishi Lancer Evolution IX : 270km/h+ (tachometer mal myslim iba po 270 ale auto stale ZRYCHLOVALO!!!! ) neuveritelne pochopitelne bolo upravene

Ako sofer na mojom civicu Type-R 244km/h uz to islo pomaly hore po jednom a nechcel som riskovat ze ma nejaka S4 odmera
Patricius9
Dátum registrácie: 04.11.2009 21:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Patricius9 »

ako spolujazdec 240km/h s ocom na seate toledo 1,9 TDI 110kW, a ako jazdec 200km/h na Opel Insignia 2,0T (prázdna dialnica a keď sa ručička dotkla 200-ky tak som poslušne pustil plyn nemal som na to nejak gule držať to tam dlhšie, chcel som len vyskúšať pocit preletieť 55,5 metra za sekundu (ak som to zle vypočítal tak ma opravte))

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní