Kurenie a chladiaca voda

Diskusia ohľadne vozidiel značky Renault

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

annag
Dátum registrácie: 22.11.2008 12:49
Zdieľať na Facebook

Kurenie a chladiaca voda

Príspevok od používateľa annag »

Zdravim. Mam taky problem, ze nedavno mi prestalo kurit auto. Zacal som hladat chybu a zistil som, ze z nadrzky mi zmizla chlad.voda. Dolial som ju. Priblizne 2 mesiace som s tym nemal problem a teraz som zase nemal vodu v nadrzke. Nevidim ziadne kvapkanie, aj olej mam cisti. Takze neviem kam zmizne ta voda . Poradte mi prosim.. :roll: :cry:
migas
Dátum registrácie: 29.03.2007 21:18
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa migas »

ake je to auto?netlakuje ti hadice?
annag
Zdieľať na Facebook

Laguna 2,2 DCI 2002 .Ale ano
PROCHY603
Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa PROCHY603 »

Prasknute tesnenie pod hlavou alebo prasknuta hlava.Voda sa ti dostava do spalovacieho priestoru a tam sa vypari.Preto ju nikde nevidis. Dost casta zavada na motore Laguny 2.2 DCI.
migas
Dátum registrácie: 29.03.2007 21:18
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa migas »

pravdepodobne to bude tesnenie a hlava...a ked si dolial vodu potom kurilo?alebo uz vobec?
annag
Zdieľať na Facebook

Vtedy kurilo ak delo
annag
Zdieľať na Facebook

Neviete ze priblizne kolko to stoji?? :roll:
marcus549
Dátum registrácie: 15.10.2007 18:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa marcus549 »

Nazdar ak to je len tesnenie pod hlavou tak by Ta to malo vyjst na zhruba 10tis sk. Ak hlava tak neviem .
annag
Zdieľať na Facebook

Nieco my este neide do hlavy .Keby bol prasknuty tesnenie tak by olej bol miesani s chlad.vodou v tedy by olej bol trosku biely nie????? :roll: :roll: :shock:
stevosq
Dátum registrácie: 02.05.2008 20:51
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa stevosq »

na viecku kde sa dolieva olej by sa mala zrazat voda ak je tesnenie k.o. ,alebo ked mas motor zohriaty tak otvor viecko a voda by sa mala vyparovat z otvoru na olej
siracisko
Dátum registrácie: 08.12.2005 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa siracisko »

Nie vždy sa pomieša olej s vodou.Mohlo Ti ho streliť tak,že ide voda priamo do valca a tam sa odparí.V lete som jednemu menil tes.pod hlavou a tomu ani voda ani olej žiadne známky poruchy tesnenia,ale strelilo mu to tak blbo,že prefukovalo z piesta do piesta,motor išlo rozhodiť jak sa hádal,ale olej i voda čistučké.
petyy
Dátum registrácie: 16.12.2009 15:03
Zdieľať na Facebook

Re: Kurenie a chladiaca voda

Príspevok od používateľa petyy »

annag napísal:Zdravim. Mam taky problem, ze nedavno mi prestalo kurit auto. Zacal som hladat chybu a zistil som, ze z nadrzky mi zmizla chlad.voda. Dolial som ju. Priblizne 2 mesiace som s tym nemal problem a teraz som zase nemal vodu v nadrzke. Nevidim ziadne kvapkanie, aj olej mam cisti. Takze neviem kam zmizne ta voda . Poradte mi prosim.. :roll: :cry:[/quote

mal som podobný problém na bmw. mizla voda a nekurilo. bola prasknutá hlava, konkrétne tam, kde bol vodný kanálik. z výfuku mi išiel biely dym, para. najprvv len nekurilo, ešte som jazdil asi 5000km, potom da začal motor prehrievat aj ked mal vodu. oprava ma vyšla asi na 35 000 aj s robotou, ale to som kupil použitu hlavu z iného auta. ak by som dával nové veci, blížilo by sa to k 100 000sk :cry:
annag
Zdieľať na Facebook

Motor my ide dobre aj taha.Pozeral som ci to bielo nedimy uz viackrat ale nic +iba cierny dim+
PROCHY603
Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa PROCHY603 »

Na 100% mas prasknute tesnenie + mozno aj hlavu. Neries to a daj si to do poriadku. Lebo cena opravy sa ti navysuje cim dalej budes takto jazdit. Mozno mas len zle tesnenie .. ROBOTA+TESNENIE = CCA 8000.- ROBOTA+TESNENIE+ZVARANIE =15000.- ROBOTA+TESNENIE+ NOVA POUZITA HLAVA=35000.- TOTO JE LEN PRIKLAD KED SI TO NEDAS HNED UROBIT.
annag
Zdieľať na Facebook

Este jedna otazka: Vie my niekto poradit kde viem opravit prasknutu hlavu?(keby nahodou)

Návrat na "Renault fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný