Oranzova kontrolka

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

Napísať odpoveď
01Eagle
Dátum registrácie: 10.09.2006 17:34
Zdieľať na Facebook

Oranzova kontrolka

Príspevok od používateľa 01Eagle »

Zdravim mam velky problem a myslim ze niektorych sa to tyka viacerych hlavne mladych vodicov studentov a nezarobkovo cinnych ........ stale svieti oranzova kontrolka akoze pravidelne tak raz za tyzden ja to odveziem do znackoveho servisu a ked si pridem pre auto tak je to hotovo a vzdy sa oprava stoji okolo 150€ : DDD neviete co to moze byt??? ako to odstranit natrvalo okrem vymontovania tej ziarovky ??? lebo ked som mal prve auto to bola S 105 L tak tam mi svietilo non-stop : DDD
Za vsetky ne/uzitocne rady DAKUJEM
ps. nerobte si srandu je to vaznejsie ako keby som chcel naliat zmes do ostrekovacov do chladica hej.... :3c90:
italcars
Dátum registrácie: 02.12.2008 13:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa italcars »

orle a ake je to auto?
sortie
Dátum registrácie: 10.09.2007 19:07
Zdieľať na Facebook

kontrolka

Príspevok od používateľa sortie »

Skús natankovať...
sakaltt
Dátum registrácie: 22.02.2009 15:40
Zdieľať na Facebook

Re: kontrolka

Príspevok od používateľa sakaltt »

sortie napísal:Skús natankovať...
:40bd: :40bd: :40bd: :40bd:

vtedy aj mne ta konrolka zmizne,nesvieti a mam aj usetrenych 150€ za servis :D
jozzo71
Dátum registrácie: 27.12.2009 07:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jozzo71 »

vdedy sa vždy zlaknem jak hovado a ešte to tak nepríjemne pípne vždy jak naštartujem motor,keby to netrebalo furt chodiť k tým servisom s tými dlhými chobotmi,čo im s toho čúri tá smradľavá tekutina :3c90:
imro2t
Dátum registrácie: 02.03.2008 01:51
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa imro2t »

to si na tom ešte dobre :) mne tá kontrolka nezasvietila dávno pradávno, ale mám taký problém, že len naraz mi trhne autom a viem, že mi došiel plyn :)))))))) ešteže oprava je lacnejšia, lebo plyn stojí len pol eura za liter:))
jozzo71
Dátum registrácie: 27.12.2009 07:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jozzo71 »

imro2t napísal:to si na tom ešte dobre :) mne tá kontrolka nezasvietila dávno pradávno, ale mám taký problém, že len naraz mi trhne autom a viem, že mi došiel plyn :)))))))) ešteže oprava je lacnejšia, lebo plyn stojí len pol eura za liter:))
na to musiš dať bacha,lebo už som zažil,jak v noci som išiel s kámošom,mu to tiež trhlo a on že klídek,došiel plyn,prepnem na benzín,čo už ale dávno nerobil,a ejhle,na benzín to nejak nechcelo ísť ,niečo sa tam pokašľalo,a prúser bol na svete:suicide:
siracisko
Dátum registrácie: 08.12.2005 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa siracisko »

Ale to musíš mať Zil keď tam natankuješ za 150 E.Ale potom určite zhasne
sakaltt
Zdieľať na Facebook

siracisko znackovy servis ma asi inu cenu na PH..
ved su "ZNACKOVY" :4090:
01Eagle
Zdieľať na Facebook

Dikes chalani asi skocim na ten benzin ci ako to volate snad pomoze no mam 406-ku ale tak mi tam davaju lpg ci ako to je :DDD a co znamena slovo "tankovat" ???? ja len pristavim a hned pribehne clovek a pripoji ma na kabel :DDD vy vsetci "tankujete"??? ale mne sa zda v pohode tych 150€ za servis raz mesacne pre tu kontrolku lol sak auto som kupil za 1350€ tak nedam v peugeot-e v servise 150€ a vzdy mi pribalia plnu dadrz zdarma a tam ako to mera je aj ta kontrolka zakerna :DDDD
si nemyslite ze je to vtip lebo je to silvester heeej ja to myslim smrtelne vazne :4012:
mosin
Dátum registrácie: 22.01.2007 18:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mosin »

A čo Ti povedali na tej diagnostike ??? Za čo platíš tých 150 E.
01Eagle
Zdieľať na Facebook

Nooooo ludia ti co ste ma zobrali vazne ma to mrzi ale robil som si srandu ale aj ochota sa ceni takze Dik za odpovede chcel som troska pobavit tunajsie osadenstvo .......... takze este raz Happy new year 2010 a trimce še plota :4090:
sakaltt
Zdieľať na Facebook

01Eagle keby si chcel mozeme sa stretnut, ukazem ti ako svieti mne ta kontrolka. natankujes mi a uvidis ze zhasne.. a trenovat si to mozes aj kazdy tyzden :40bd: :40bd:

aj tebe a vsetkym Happy New Year 2010
:rouler: :rouler: :rouler: :rouler: :rouler: :rouler:
01Eagle
Zdieľať na Facebook

Dik sakal mozno to vyuzijem raz kedze pravidelne davam loto :DD keby ze vyhram pozyvam na plnu :DD
sakaltt
Zdieľať na Facebook

01Eagle napísal:Dik sakal mozno to vyuzijem raz kedze pravidelne davam loto :DD keby ze vyhram pozyvam na plnu :DD

ok. beriem ta za slovo.. a ked vyhram ja,nakolko tiez podavam tak tiez pozyvam aj na dve plne :d :D
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 2 neregistrovaní