Občas sa stráca chladiaca kvapalina Audi A6 C7 3,0 tdi
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
herin
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Re: Občas sa stráca chladiaca kvapalina Audi A6 C7 3,0 tdi
Vysokoteplotný silikon Sealant Gasket na tesnenia motora od Den Braven 280 ml v Hornbachu 9,15 eur...myslím že s tým nahradí nejaký šmejd servisácky aj 5-6 tesnení v hodnote 50 eur
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
ukáž mechanikovi červený silikon a pošle ťa do ......
Takéto patlanie silikonom robia najmä samotný majitelia ktorý chcú ušetriť na kvalitnom servise.
Takéto patlanie silikonom robia najmä samotný majitelia ktorý chcú ušetriť na kvalitnom servise.
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Tam kam patri tesnenie, treba dat tesnenie. Kde je prasknuta priruba, treba ju vymenit.
Level silikonistov je na slovensku velmi vysoky.
Level silikonistov je na slovensku velmi vysoky.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ja si myslim ze ten silikon tam dali ked robili kedysi davno uniky vody choroba C7 z 3.0tdi odnovoty.
u tych audi sa rozpadavali original gumove tesnenia na vodnej pumpe a aj inych dieloch uz na 5 rocnych autach ktore mali do 100 000km najazd.dokonca aj AI to uz vie.
cize to uz robili a pojistili to silikonom.vela tesneni precnieva sotva 1mm preto ten silikon.
a silikon vydrzal dost dlho na to ze auto ma kdesi to tu pise nieco okolo 350 000km + svoj vek + pouzivanie auta je na 4km jazdy.
to je najhorsie pre vsetke diely dizel motora.motor len co sa trocha diely rozohreju hned aj chladnu.
taku vec si ma majitel pozriet uz pri kupe jazdenky ci nekupuje bastlenicu.alebo si zobrat niekoho kto vie kam sa ma pozerat.
no a uz len dufat ak sa spravia tesnenia ze nepraskla hlava valcov inac to bude pri dnesnych cenach vydaj 4tisicovky.
u tych audi sa rozpadavali original gumove tesnenia na vodnej pumpe a aj inych dieloch uz na 5 rocnych autach ktore mali do 100 000km najazd.dokonca aj AI to uz vie.
cize to uz robili a pojistili to silikonom.vela tesneni precnieva sotva 1mm preto ten silikon.
a silikon vydrzal dost dlho na to ze auto ma kdesi to tu pise nieco okolo 350 000km + svoj vek + pouzivanie auta je na 4km jazdy.
to je najhorsie pre vsetke diely dizel motora.motor len co sa trocha diely rozohreju hned aj chladnu.
taku vec si ma majitel pozriet uz pri kupe jazdenky ci nekupuje bastlenicu.alebo si zobrat niekoho kto vie kam sa ma pozerat.
no a uz len dufat ak sa spravia tesnenia ze nepraskla hlava valcov inac to bude pri dnesnych cenach vydaj 4tisicovky.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných