chyba kompresia vo valcoch
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
kristina3
- Dátum registrácie: 24.04.2020 13:38 Zdieľať na Facebook
chyba kompresia vo valcoch
dobrý den, 2 dny dozadu mi během cesty začaly padat otáčky, až jsem skončil při odtažení auta, nastartovat se nedá.
Známý mechanik si podle diagnostiky myslel, že jde o nějaký snímač, vyměnil ale stále nešlo nastartovat, nakonec zjistil, že 1. a 3. válec nemá kompresi. řekl nám že oprava přibližně 15000 kč(600€), auto mám 2 roky dosud nebyly žádné problémy, využívám ho dost v práci na rozvoz jako prodejce takže o dalším prodeji jsem neuvažoval. Prostě ho sedrat do posledního plechu :D
teď však uvažuji zda jist do opravy nebo spíše koupit nové auto ( ve stejné hodnotě jako jsem koupil co bylo 46000kč(1800€)), žádné nové nepotřebuji.
Jdu si zde po názor možná nějaké cennou radu
Ďekuji
Známý mechanik si podle diagnostiky myslel, že jde o nějaký snímač, vyměnil ale stále nešlo nastartovat, nakonec zjistil, že 1. a 3. válec nemá kompresi. řekl nám že oprava přibližně 15000 kč(600€), auto mám 2 roky dosud nebyly žádné problémy, využívám ho dost v práci na rozvoz jako prodejce takže o dalším prodeji jsem neuvažoval. Prostě ho sedrat do posledního plechu :D
teď však uvažuji zda jist do opravy nebo spíše koupit nové auto ( ve stejné hodnotě jako jsem koupil co bylo 46000kč(1800€)), žádné nové nepotřebuji.
Ďekuji
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Re: chyba kompresia vo valcoch
aké auto? koľko km? čo konkrétne je zlé a chce opravovať?
-
parikapain1353
- Dátum registrácie: 23.08.2024 06:48 Zdieľať na Facebook
Kdybych to byl já, rozhodl bych se to opravit. Tohle auto má vadný válec a jak jsi řekl, žádné další problémy nemá, jezdí docela dobře. Myslím, že opravit auto je lepší než koupit nové.kristina3 napísal: ↑22.08.2024 14:20 dobrý den, 2 dny dozadu mi během cesty začaly padat otáčky, až jsem skončil při odtažení auta, nastartovat se nedá.
Známý mechanik si podle diagnostiky myslel, že jde o nějaký snímač, vyměnil ale stále nešlo nastartovat, nakonec zjistilmelon sandbox, že 1. a 3. válec nemá kompresi. řekl nám že oprava přibližně 15000 kč(600€), auto mám 2 roky dosud nebyly žádné problémy, využívám ho dost v práci na rozvoz jako prodejce takže o dalším prodeji jsem neuvažoval. Prostě ho sedrat do posledního plechu :D
Ďekuji
-
kristina3
- Dátum registrácie: 24.04.2020 13:38 Zdieľať na Facebook
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Videl som na inzeráte podobné auto za 650 eur.
Nik nevyveští či sa Tvoje oplatí opraviť no ani či iné za obdobnú sumu nebude ešte väčšia pasca na peniaze.
Nepíšem to v zlom - naše posledné tri autá boli za 1200-1800 eur a vypýtali si každé dodatočné peniaze na opravy. Jedno "vzala hrdza" no pár rokov slúžilo dobre, dve slúžia výborne ale jedno z nich tiež bere korózia podvozku.
Nik nevyveští či sa Tvoje oplatí opraviť no ani či iné za obdobnú sumu nebude ešte väčšia pasca na peniaze.
Nepíšem to v zlom - naše posledné tri autá boli za 1200-1800 eur a vypýtali si každé dodatočné peniaze na opravy. Jedno "vzala hrdza" no pár rokov slúžilo dobre, dve slúžia výborne ale jedno z nich tiež bere korózia podvozku.
-
maxthongxinzhao
- Dátum registrácie: 07.01.2026 07:39 Zdieľať na Facebook
Toto auto má poškozený válec, ale jak jsi zmínil, nemá žádné další problémy a jezdí docela dobře paper minecraft
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Sice nejde nastartovat ale jazdi dobre.
Tejto AI riadne vyhrava.
Tejto AI riadne vyhrava.
-
tatkotom
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
Hydrostely kuknute?
-
tatkotom
AI postla po 2,5 roku kardilálnu pi...sprostosť, škoda reagovať ďalej.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní