Elektromobil
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Re: Elektromobil
Prečo by sa mala rozpadnúť? Mokrý sen niektorých (...)
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Tiež sa mi to nezdá len tak možné ako si poniektorí myslia…
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Mne sa o až tak nemožné nezdá - pri nástupe populistov v čoraz viac krajinách bude hádok o rôznych témach len pribúdať. A keď nie na tom tak sa určite rozhádajú na peniazoch. Bohužiaľ, dobre už bolo...
-
Groopi
Až tak veľmi do toho nevidím, no nechám sa prekvapiť…
Ale s tým že dobre už bolo musím len súhlasiť…
Ale s tým že dobre už bolo musím len súhlasiť…
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
chlapi to nie je sen.Vela ludí si neželá rozpad EU (ani ja )
Lenže EU sa odkláňa od toho načo vznikla
A vela vecí prečo vznikla už nefunguje.
Tak isto je to aj s € zónou.
Tu je zbytočné sa hádať .Stačí sa pozrieť čo sa momentálne deje v Bruseli a v médiách nič .
počkajme si na "Od roku 2027 na Slovensku vstúpi do platnosti nový systém emisných povoleniek ETS2," a potom sa uvidí.
Lenže EU sa odkláňa od toho načo vznikla
A vela vecí prečo vznikla už nefunguje.
Tak isto je to aj s € zónou.
Tu je zbytočné sa hádať .Stačí sa pozrieť čo sa momentálne deje v Bruseli a v médiách nič .
počkajme si na "Od roku 2027 na Slovensku vstúpi do platnosti nový systém emisných povoleniek ETS2," a potom sa uvidí.
-
tatkotom
cicmanec942 s tými populistami máš veľkú pravdu no nie je to prvý rok ani dva čo sa kdekade dostali.
-
Groopi
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Raz zanikne aj NATO, aj EU, aj euro zanikne, dolar padne a podobne. To je prosto fakt.
Nic netrva vecne.
Staci sa zamysliet, ze od roku 1860 sa nikto v Rakusko Uhorsku nedozil dochodku v state, v ktorom sa narodil...
, ani neplati rovnakou menou.
Ci sa dnesne deti, narodene po 1993 doziju dochodku v rovnakom Slovensku , tiez nie je iste...
Nic netrva vecne.
Staci sa zamysliet, ze od roku 1860 sa nikto v Rakusko Uhorsku nedozil dochodku v state, v ktorom sa narodil...
Ci sa dnesne deti, narodene po 1993 doziju dochodku v rovnakom Slovensku , tiez nie je iste...
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
-uvádzaný dojazd platí vždy iba v meste- najvyšší uvádzaný dojazd platí vždy iba v meste.
čo je blbosť,ja mám v meste priemerku trochu väščiu,kedže si užívam to čo EV ponúka.- ten platí hlavne v lete, v zime ak nemáš tepelné čerpadlo a ked si nenahreješ pred jazdou baterku, tak tretinu zoberie bud kúrenie,alebo termomanagment,
-lebo ak sa chcem presunúť do Frankfurtu
ja sa dosť často presúvam do DE hlavne do munchenu s dieslom aj s ev a poslednej dobe viac s ev. mne sa stalo že pri 230tke ma predbehla tesla S a osobne poznám človeka čo sa 2- 3 x presúva z MU do HH má služobné EQS a jazdí 170-190 za tretinovú cenu ako rýchlovlak ice a ide z domu ked mu to pasuje samozrejme ešte šetrí na mhd a čase v presunoch v HH. ak chceš EV na diaľnicu,tak to sú tie drahšie najlacnejšie tesla 3 a teraz nová tesla Y pri 130tke do 20kw, slabšie EV dokonca vozia dovolenkárov do chorvátska na jedno dve nabitia a to pomerne lacno a v podobnom čase ako ,,ropák,,
-pretože ti to EU zakaže, to je celkom jednoduché.
najskôr nech to prestane robiť tá eu ten odpad čo nám tu diktuje táto téma by nebola pokiaľ by to nenadiktovali,tí smradi ešte aj medzi bruselom a štrasburgom lietajú na eroplánoch.
-EU sa čoskoro rozpadne, -systém emisných povoleniek ETS2,
nerozpadne, ved je to dojná krava< presne preto zavádzajú tie ETS2,dane,aby mali čo zasa ,,žrať,, len nechápem koľko ešte potrebujú ukradnúť.miliardy idú na východ,aby sa na západe mohli kupovať ,,zámky,,ešte aby sme neprišli aj o dôchodky,ked nebudú mať kde brať,nebudú mať zábrany v BE už min.rok prišli o 30% čo sa týka únie,som neveriaci.
-Od roku 2027 na Slovensku vstúpi do platnosti nový systém emisných povoleniek ETS2,
si myslia že ked zatvoria všetky fabriky,ľudí naženú do jaskýň že sa zastaví otepľovanie totál naivita.
-Ci sa dnesne deti, narodene po 1993 doziju dochodku
tie sa ho nedožijú ale pre niečo iné, sorry

čo je blbosť,ja mám v meste priemerku trochu väščiu,kedže si užívam to čo EV ponúka.- ten platí hlavne v lete, v zime ak nemáš tepelné čerpadlo a ked si nenahreješ pred jazdou baterku, tak tretinu zoberie bud kúrenie,alebo termomanagment,
-lebo ak sa chcem presunúť do Frankfurtu
ja sa dosť často presúvam do DE hlavne do munchenu s dieslom aj s ev a poslednej dobe viac s ev. mne sa stalo že pri 230tke ma predbehla tesla S a osobne poznám človeka čo sa 2- 3 x presúva z MU do HH má služobné EQS a jazdí 170-190 za tretinovú cenu ako rýchlovlak ice a ide z domu ked mu to pasuje samozrejme ešte šetrí na mhd a čase v presunoch v HH. ak chceš EV na diaľnicu,tak to sú tie drahšie najlacnejšie tesla 3 a teraz nová tesla Y pri 130tke do 20kw, slabšie EV dokonca vozia dovolenkárov do chorvátska na jedno dve nabitia a to pomerne lacno a v podobnom čase ako ,,ropák,,
-pretože ti to EU zakaže, to je celkom jednoduché.
najskôr nech to prestane robiť tá eu ten odpad čo nám tu diktuje táto téma by nebola pokiaľ by to nenadiktovali,tí smradi ešte aj medzi bruselom a štrasburgom lietajú na eroplánoch.
-EU sa čoskoro rozpadne, -systém emisných povoleniek ETS2,
nerozpadne, ved je to dojná krava< presne preto zavádzajú tie ETS2,dane,aby mali čo zasa ,,žrať,, len nechápem koľko ešte potrebujú ukradnúť.miliardy idú na východ,aby sa na západe mohli kupovať ,,zámky,,ešte aby sme neprišli aj o dôchodky,ked nebudú mať kde brať,nebudú mať zábrany v BE už min.rok prišli o 30% čo sa týka únie,som neveriaci.
-Od roku 2027 na Slovensku vstúpi do platnosti nový systém emisných povoleniek ETS2,
si myslia že ked zatvoria všetky fabriky,ľudí naženú do jaskýň že sa zastaví otepľovanie totál naivita.
-Ci sa dnesne deti, narodene po 1993 doziju dochodku
tie sa ho nedožijú ale pre niečo iné, sorry

-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Co z toho, ked aj najrychlejsiu Teslu, ci Taycan porazi na dlhych trasach nqjlacnejsia Dacia?? 
Eu sa GARANTOVANE rozpadne, to je historicky buduci fakt.
Detto NATO.
Eu sa GARANTOVANE rozpadne, to je historicky buduci fakt.
Detto NATO.
-
oco13
Lubo a rovnako zanikne individualna doprava, my to už nezažijeme ale naši vnuci ano
-
tatkotom
Takých prorokov už bolo...
-
oco13
Tatko - také telegramy, ďalekopis , teraz v spravach beží, že v Dánsku končí pošta , parné lokomotívy sú už len v muzeach ......
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
V com?lubos zimovcak napísal: ↑05.01.2026 13:08 Co z toho, ked aj najrychlejsiu Teslu, ci Taycan porazi na dlhych trasach nqjlacnejsia Dacia??
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 8 neregistrovaných