snimac otacok klukoveho hriadela

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Re: snimac otacok klukoveho hriadela

Príspevok od používateľa db69 »

čo na tom že je to téma z 2011.
Takto by to malo podľa pravidiel prispievania vyzerať.
Mám problém ,nájdem tému ktorá sa tomu venovala a obnovím ju.
Lepšie ako založiť 2-3-4 totožné témy .
Takto to vyzerá aj na iných forach,tam dokonca "moderátor fóra" duplicitné témy presmeruje alebo spojí.
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

:3dcline:
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

No vidíte a tunajší najlepší mechanik a moderátor v jednej osobe má na to iný názor ochotný zastávať aj cez mŕtvoly. A čo je len tak mmchdm jedným z dôvodov toho, že ma nevie vystáť. To pre tých, ktorí tu nie sú tak dlho, aby si to pamätali...
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Je to trocha inak. Jedna téma...jedna otázka ...pár odpovedí k téme.
To čo tu trepete je ...spústa balastu a nekonečné prekutrávanie či sa tam náhodou nepriplietla aj odpoveď ktorá by niečo riešlila. A sledovať dátum !!! samozrejme. Príde ďalšia otázka, zopakuje sa starý scenár, a tak ďalej až je výsledok gebuzina nemajúca hlavu pätu. A ešte zasratá vypadmi od cicmanca, výpady proti všetkému a každému.
Urobili ste z tohoto fóra chliev,stoku a asi máte za ciel ho doviesť do úplného konca. Dosiahli ste ozaj veľa,už sem celé dni ani nepáchnem lebo sa len opakuje znova a znova....trepanie do vetra, osočovanie, blbiny a hádanie o nich. Prejdite si posledných 50 tém a všímajte si mená a príspevky....potom píšte názor
Mám u riti či to tu takto pôjde ešte deň či rok, tu toto už nedáva zmyslu ani za mak. Z jedinečného fóra sa stalo niečo čo by bolo lepšie keby zaniklo.
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Zamysli sa nad svojim príspevkom k tomu celému svojim „moderovaním”. Jáj, zabudol som, ty si sa narodil bez sebareflexie, zato s nadmierou pocitu vlastnej neomylnosti až bohorovnosti...
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

Ako prispievať na diskusnom fóre:

"1. Pred založením témy použite funkciu hľadať: Presvedčte sa, či sa váš problém na fóre nepreberal v minulosti. Vyhnite sa tak zakladaniu duplicitných tém. Moderátori majú právo duplicitné témy uzamknúť a presunúť do koša."
v tých starých príspevkoch sa človek dozvie o x% viacej ako z nových, keďže sa tu z toho stalo diskusné fórum max 10 ludí
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Ano,máš pravdu. Je to pokec, nič čoho existencia má za účel pomáhať. Kto z tých pár skalných je "pomoc" pre tých čo potrebujú poradiť ? Jeden sa chodí hádať a robiť debilov z každého,druhý z nudy do všetkého napíšu nejakú zbytočnosť. Výsledok je balast, tony a tony balastu. Tam už chýba iba držať sa toho že pridať problém do témy ktorá už existuje. A výsledok je nula, akurát balastu pribudlo. Ani dve opravy toho istého nie sú to isté,a majú rôzne riešenie. Vy si riešte čo chcete a ako chcete, z Manderláka seriem na to či sa tu bars aj povraždíte, ja som nad týmto chlievom dávno zlomil palicu.A ten chuj cicmanec čo tu spletá sprostosti o moderovaní nech robí hoc admina, iné tomuto tu už ani nechýba

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Amazon [Bot] a 3 neregistrovaní