snimac otacok klukoveho hriadela
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: snimac otacok klukoveho hriadela
čo na tom že je to téma z 2011.
Takto by to malo podľa pravidiel prispievania vyzerať.
Mám problém ,nájdem tému ktorá sa tomu venovala a obnovím ju.
Lepšie ako založiť 2-3-4 totožné témy .
Takto to vyzerá aj na iných forach,tam dokonca "moderátor fóra" duplicitné témy presmeruje alebo spojí.
Takto by to malo podľa pravidiel prispievania vyzerať.
Mám problém ,nájdem tému ktorá sa tomu venovala a obnovím ju.
Lepšie ako založiť 2-3-4 totožné témy .
Takto to vyzerá aj na iných forach,tam dokonca "moderátor fóra" duplicitné témy presmeruje alebo spojí.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
No vidíte a tunajší najlepší mechanik a moderátor v jednej osobe má na to iný názor ochotný zastávať aj cez mŕtvoly. A čo je len tak mmchdm jedným z dôvodov toho, že ma nevie vystáť. To pre tých, ktorí tu nie sú tak dlho, aby si to pamätali...
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Je to trocha inak. Jedna téma...jedna otázka ...pár odpovedí k téme.
To čo tu trepete je ...spústa balastu a nekonečné prekutrávanie či sa tam náhodou nepriplietla aj odpoveď ktorá by niečo riešlila. A sledovať dátum !!! samozrejme. Príde ďalšia otázka, zopakuje sa starý scenár, a tak ďalej až je výsledok gebuzina nemajúca hlavu pätu. A ešte zasratá vypadmi od cicmanca, výpady proti všetkému a každému.
Urobili ste z tohoto fóra chliev,stoku a asi máte za ciel ho doviesť do úplného konca. Dosiahli ste ozaj veľa,už sem celé dni ani nepáchnem lebo sa len opakuje znova a znova....trepanie do vetra, osočovanie, blbiny a hádanie o nich. Prejdite si posledných 50 tém a všímajte si mená a príspevky....potom píšte názor
Mám u riti či to tu takto pôjde ešte deň či rok, tu toto už nedáva zmyslu ani za mak. Z jedinečného fóra sa stalo niečo čo by bolo lepšie keby zaniklo.
To čo tu trepete je ...spústa balastu a nekonečné prekutrávanie či sa tam náhodou nepriplietla aj odpoveď ktorá by niečo riešlila. A sledovať dátum !!! samozrejme. Príde ďalšia otázka, zopakuje sa starý scenár, a tak ďalej až je výsledok gebuzina nemajúca hlavu pätu. A ešte zasratá vypadmi od cicmanca, výpady proti všetkému a každému.
Urobili ste z tohoto fóra chliev,stoku a asi máte za ciel ho doviesť do úplného konca. Dosiahli ste ozaj veľa,už sem celé dni ani nepáchnem lebo sa len opakuje znova a znova....trepanie do vetra, osočovanie, blbiny a hádanie o nich. Prejdite si posledných 50 tém a všímajte si mená a príspevky....potom píšte názor
Mám u riti či to tu takto pôjde ešte deň či rok, tu toto už nedáva zmyslu ani za mak. Z jedinečného fóra sa stalo niečo čo by bolo lepšie keby zaniklo.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Zamysli sa nad svojim príspevkom k tomu celému svojim „moderovaním”. Jáj, zabudol som, ty si sa narodil bez sebareflexie, zato s nadmierou pocitu vlastnej neomylnosti až bohorovnosti...
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Ako prispievať na diskusnom fóre:
"1. Pred založením témy použite funkciu hľadať: Presvedčte sa, či sa váš problém na fóre nepreberal v minulosti. Vyhnite sa tak zakladaniu duplicitných tém. Moderátori majú právo duplicitné témy uzamknúť a presunúť do koša."
v tých starých príspevkoch sa človek dozvie o x% viacej ako z nových, keďže sa tu z toho stalo diskusné fórum max 10 ludí
"1. Pred založením témy použite funkciu hľadať: Presvedčte sa, či sa váš problém na fóre nepreberal v minulosti. Vyhnite sa tak zakladaniu duplicitných tém. Moderátori majú právo duplicitné témy uzamknúť a presunúť do koša."
v tých starých príspevkoch sa človek dozvie o x% viacej ako z nových, keďže sa tu z toho stalo diskusné fórum max 10 ludí
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Ano,máš pravdu. Je to pokec, nič čoho existencia má za účel pomáhať. Kto z tých pár skalných je "pomoc" pre tých čo potrebujú poradiť ? Jeden sa chodí hádať a robiť debilov z každého,druhý z nudy do všetkého napíšu nejakú zbytočnosť. Výsledok je balast, tony a tony balastu. Tam už chýba iba držať sa toho že pridať problém do témy ktorá už existuje. A výsledok je nula, akurát balastu pribudlo. Ani dve opravy toho istého nie sú to isté,a majú rôzne riešenie. Vy si riešte čo chcete a ako chcete, z Manderláka seriem na to či sa tu bars aj povraždíte, ja som nad týmto chlievom dávno zlomil palicu.A ten chuj cicmanec čo tu spletá sprostosti o moderovaní nech robí hoc admina, iné tomuto tu už ani nechýba
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Amazon [Bot] a 3 neregistrovaní