Renault Clio III - kontrolka a nudzovy režim
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
kiljeadensargeras
- Dátum registrácie: 27.08.2024 21:03 Zdieľať na Facebook
Re: Renault Clio III - kontrolka a nudzovy režim
vypichovačky objednám z temu do 5-7 dní to je u mna standardne teraz pocas sviatkov urcite dlhsie ( sada asi za 0,65 centov) , ale aj tak budem vediet iba ,, nejako stlacit piny kliestami,, lebo sadu novych pinov nemem, a neviem aky tam je kedze ich je 100 a viac druhov, takze ak vymenit za novy az potom viem, objednat dáku sadu kde je taký typ ako vo vnútri.
a k niekotrým komentárom, ak dobre chápem toto je forum kde clovek poziada o radu a dobra dusa mu poradí, nie je to forum pre profesionálov, kde sa clovek opyta troska pre niekoho banalitu a uz mu idu odrapit hlavu, ked nevie co robi,
nie som z tych ktory vsade bol vsetko videl, vsetko skusil, vsetko pocul, vsetko vsade opravil, vybavil, ale ak neviem opytam sa, a pokúsim sa to spravit, aj ked s tym nerobim denno denne.
k aktualnej situacii ale, po vyfukani kontakt sprejom ( nikolko krat) pripajani odpajani konektora, a vyfukani kompresorom, pripojeni napat je situacia taka ze aktualne ta chyba na palubovne nesvieti, svieti check engine konrolka, ktora sa rozsvietlila este pred vymenou pedala ( asi 2 dni dozadu) ked tam bol este ten druhy pedal, a servisna kontrola svieti samozrejme s check engine-om sucasne, svieti to hned od nastartovania, auto ale neskrti vykon ako predtym, s tou druhou kontrolkou, tu normalne akceleruje ide vsetko OK, diagnostikou viem pozriet asi cez cez vikend aku chybu ukazuje, ale skusobna jazda bola iba par km po nasadeni pedala po vycisteni kontaktov, cize moze sa to objavit neskor aj minule po vymene skrtiacej klapky to nabehlo za 30 km ( a predtym ked sa skrtiaca iba vycistila tak to vydrzalo aj mesiac OK az potom sa to zacalo zasa serinkat)
a k niekotrým komentárom, ak dobre chápem toto je forum kde clovek poziada o radu a dobra dusa mu poradí, nie je to forum pre profesionálov, kde sa clovek opyta troska pre niekoho banalitu a uz mu idu odrapit hlavu, ked nevie co robi,
nie som z tych ktory vsade bol vsetko videl, vsetko skusil, vsetko pocul, vsetko vsade opravil, vybavil, ale ak neviem opytam sa, a pokúsim sa to spravit, aj ked s tym nerobim denno denne.
k aktualnej situacii ale, po vyfukani kontakt sprejom ( nikolko krat) pripajani odpajani konektora, a vyfukani kompresorom, pripojeni napat je situacia taka ze aktualne ta chyba na palubovne nesvieti, svieti check engine konrolka, ktora sa rozsvietlila este pred vymenou pedala ( asi 2 dni dozadu) ked tam bol este ten druhy pedal, a servisna kontrola svieti samozrejme s check engine-om sucasne, svieti to hned od nastartovania, auto ale neskrti vykon ako predtym, s tou druhou kontrolkou, tu normalne akceleruje ide vsetko OK, diagnostikou viem pozriet asi cez cez vikend aku chybu ukazuje, ale skusobna jazda bola iba par km po nasadeni pedala po vycisteni kontaktov, cize moze sa to objavit neskor aj minule po vymene skrtiacej klapky to nabehlo za 30 km ( a predtym ked sa skrtiaca iba vycistila tak to vydrzalo aj mesiac OK az potom sa to zacalo zasa serinkat)
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
ked to vytiahneš uvidíš či sú len roztiahnuté alebo vypálené. podľa toho bud stlačenie alebo výmena
Tie piny vieš kúpiť a tu .
Kamoš tak išiel do Nemecka a vypísalo mu chyba plynového pedála.
Servis ,výmena 300€ v 3,14či a po 100km znova to isté
Po konzultácii s mechanikom na SK prestrekol zásuvku a OK.
ked je to zaoxidované pomôže aj kontox ,ale ked sú odpálené nemajú už kontakt.
Tie piny vieš kúpiť a tu .
Kamoš tak išiel do Nemecka a vypísalo mu chyba plynového pedála.
Servis ,výmena 300€ v 3,14či a po 100km znova to isté
Po konzultácii s mechanikom na SK prestrekol zásuvku a OK.
ked je to zaoxidované pomôže aj kontox ,ale ked sú odpálené nemajú už kontakt.
-
miroslavhoc530
- Dátum registrácie: 20.09.2025 23:59 Zdieľať na Facebook
Nikto ťa tu neide zožrať ,len musíš pochopiť rozdiel medzi kontakt sprayom a roztiahnutým , spáleným pinom , kontakt spray pomôže krátkodobo ,mne pri váhe vzduchu 2 týždne a potom znovu hláška , až nakoniec rozobratý konektor ,stlačený pin a už je skoro rok pokoj, a keď sa na to necítiš ,daj to profesionálovi , keď to nevieš vypichnúť tak to nerob sám aby si si nedokatoval celý konektor a potom bude vypadávať pin
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Na YT sú videá, pozrie dve a musí to urobiť na prvý pokus, nie? Čo také zlé by sa mohlo stať? 
-
miroslavhoc530
- Dátum registrácie: 20.09.2025 23:59 Zdieľať na Facebook
Na YT máš všetko aj ako obrobiť susedovi starú , ale k veci , ak má niekto mantave ruky tak mu video nepomôže ,treba mať v rukách cit a presne vedieť kde môže a ako pichnúť ten vypichovak. A ako potiahnuť ten kabel
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
ja tiež vela vecí robím podla YT .najmä ak som také niečo ešte nerobil .Napríklad vrátenie /stlačenie skrutky na brzdovom strmeni na LKW.
Poprípade ked menim displeje na mobiloch alebo tabletoch.Bývajú tam niekedy schované šrobiky.Ale vždy musíš o tom aspon trochu tušiť čo robíš
Minulý rok som podla YT vyrobil 10kw mašinu na "Free Energy"
Poprípade ked menim displeje na mobiloch alebo tabletoch.Bývajú tam niekedy schované šrobiky.Ale vždy musíš o tom aspon trochu tušiť čo robíš
Minulý rok som podla YT vyrobil 10kw mašinu na "Free Energy"
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
...mašinu na "Free Energy"...
Javil si sa racionálny
Javil si sa racionálny
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
aj ja robím veľa vecí s pomocou youtube, nie že by som to nevedel aj bez toho, ale prečo si nepozrieť, že čo ma presne čaká, občas už z videa zistím, že potrebujem nejaké náradie čo ešte nemám, alebo je tam nejaká finta a väčšinou ten čo youtube video natáča tak tú vec už v živote robil trebárs 20x a ja len 3 krát, tak občas obkukám aj nejaké skratky, finty
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Tiež tak. Na zalepenie tapacíra dverí bolo rozoberanie - prečo sa nepripraviť?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných