Výfuk na moto
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
uwa0904246381
- Dátum registrácie: 16.03.2025 10:53 Zdieľať na Facebook
Výfuk na moto
Zdravím, dávnejšie som sa tu bol poradiť ohľadom koncovky na moto.
Teraz by som rád ešte zistil niečo.
Jedná sa o koncovku GPR deeptone inox. Môžem spraviť to že si kúpim koncovku určenú na napríklad kawasaki z400 a dám ju na voge 500r? Je stále koncovka braná ako homologizovaná?
Viem že prichytenie výfuku na konci sa môže trochu líšiť že mi to napríklad nemusí dočiahnuť tak aby som to vedel priskrutkovať k zadnej stupačke spolujazdca (tak to je teraz na stock koncovke).
Ide o to že keby to kúpim takto mal by som to o skoro polovicu lacnejšie.
Ďakujem
Teraz by som rád ešte zistil niečo.
Jedná sa o koncovku GPR deeptone inox. Môžem spraviť to že si kúpim koncovku určenú na napríklad kawasaki z400 a dám ju na voge 500r? Je stále koncovka braná ako homologizovaná?
Viem že prichytenie výfuku na konci sa môže trochu líšiť že mi to napríklad nemusí dočiahnuť tak aby som to vedel priskrutkovať k zadnej stupačke spolujazdca (tak to je teraz na stock koncovke).
Ide o to že keby to kúpim takto mal by som to o skoro polovicu lacnejšie.
Ďakujem
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Re: Výfuk na moto
Kúp. Mentálne si stále nedorástol na inú odpoveď. 
-
uwa0904246381
- Dátum registrácie: 16.03.2025 10:53 Zdieľať na Facebook
Cicmanko Jak kukam na tvoju uplne odveci opdoved aj iné tvoje príspevky. Teba asi kojili toulenom ked si nevieš odpustiť zbytočné poznámky. Niekedy je krajšie sa len pozrieť a pokračovať tam kde možno osobu ako ty potrebujú, určite sa takých najde mnoho

-
cicmanec942
To, že niečomu nerozumieš, ešte neznamená, že je to odveci... 
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
On však v Tvojom hodnotení moc od veci nieje... Ber celú Viagru, po polke všade len zbytočne zadrbávaš.
-
cicmanec942
OK, a niečo k veci? Napr. že chce niekto dávať niekam nejakú deeptone koncovku a ani to tam nepasuje a ako veľmi je to dospelé? 
-
tatkotom
Je to jeho vec.
-
duruv.apasu.z424
- Dátum registrácie: 13.12.2025 07:53 Zdieľať na Facebook
Homologizácia platí len pre konkrétny model, na ktorý je výfuk určený. Ak to nie je schválené pre Voge 500R, berie sa to ako nehomologované, aj keď fyzicky pasuje 
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Aleluja.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Vidno že nemáš malé deti. Je to rovnaké ako so silvestrovským ohňostrojom - pre jedneho velká zabava, pre iného týranie zvierat. Víťazí asertívnejší jedinec. 
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Nie, nie, práveže som s tebou úplne súhlasil, podobný tuning nepatrí medzi ľudí.
Aleluja = chválte pána, tvoju myšlienku som chcel "posvätiť".
Aleluja = chválte pána, tvoju myšlienku som chcel "posvätiť".
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
z vyroby ziadna motorka alebo auto niesu hlucne ani bmw M3 M5 ani audi RS.co huci je nelegalny tunning.ale nasi filzi nemaju meraky decibelov.slovensky zakon s tym nevie prdnut.oficialne dokazovanie hluku sa neda.
jedine toho rachotajuceho sledovat a az zastavi niekde kde niesu kamery svedkovia tak mu nasekat na ksicht.
a aj svicarsko je to iste.musim ho nahlasit a snad ho chytia.ja ho chytim skor ako filzi.mam ho do 3 minut aj z videozaznamom kameru mam na balkone.vacsinou si robia stale tie iste kolecka.preto viem kadial tunnig--khar jazdi.ale uz sa to zmenilo svicari nechcu agresiu v uliciach uz na to filzli reaguju hned.
ja to tiez nenavidim nech si ide rachotat na dialnicu
ja za mojich mladych cias som si nedovolil toto robit rachot hoci som mal tiez na aute opel omega z roku 1996 2.5i V6 benzin upraveny vyfuk a zadny diel bol znacky powerfull.tak som to uz kupil.ale po roku som to dal do povodneho stavu aj mne to vadilo na dlhsej ceste.cosi kde toto spravit na sidlisku.rano by som mal rozbite okna a poprepichovane pneu.aj ma min 2x upozornili susedia ze akceptuju to ze to rano startujem a idem do prace ale ked to zaturujem hned leti kamen.
a ja som to bral ze hluk ludom vadi nedovolil som si tomu stupit ked som siel domov.
v jednej pizzerii v nemecku kusok od hranice v dedine bad zurzach len sme presli cez most a uz som bol v nemecku restika der engel.prisili motorkari jeden mal nejaku staru masinu stary harley startovalo do na dekompresor a nakopovacku.sedel som z kamosom na zahrade v tej restike a uz len ked prichadzal tak to turoval aby na seba upozornil.ked to startoval hned som nanho zakrical az tomu das fullgas preskocim tu ohradu a ta dokopem.kde to v nedelu na obed pocuvat taky rachot.nemec to radsej odltacil 50 metrov a tak to startoval.
jasne ked mu to chytilo na 10 krat rachot ako na vojne
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
chlapi už ste starí .Ked som bol mladší tak sen bol mať hlučné auto. Montovali sme si do výfukov kadejaké 3,14čoviny
Teraz ked idem autom chcem mať ticho.
Teraz ked idem autom chcem mať ticho.
-
tatkotom
Ani mladý som nechel mať hlučnú motorku, auto. Práve naopak.
Asi sme mali rôznu pubertu.
Asi sme mali rôznu pubertu.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný