Elektromobil
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Re: Elektromobil
nové čínske technologie, kuk video, a že ,,komanči,,ale toto my nechceme,chceme jazdiť na konoch a chceme byť zelený.
na tom magleve čo uvidíš na videu,som sa viezol
https://www.youtube.com/watch?v=3IQRQp33jjU
https://www.youtube.com/watch?v=3IQRQp33jjU
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Štátny železničný dopravca ZSSK, Železničná spoločnosť Slovensko, si objednala dodanie 16 elektrických vlakov, ktoré môžu jazdiť aj na zabudované batérie.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Trenčiansky kraj desať vodíkových autobusov.
Som zvedavý, ako to dopadne.
Som zvedavý, ako to dopadne.
-
jojko1001
-desať vodíkových autobusov.
som zvedavý kde budú tankovať,ked sme tu mali dve v BA a TT a už sú fuč,tie tu boli kvôli tomu že jedno vodíkové auto mal nejaký sulík a viskupiš autá za 70litrov v tej dobe mohli mať také medvede . . .

som zvedavý kde budú tankovať,ked sme tu mali dve v BA a TT a už sú fuč,tie tu boli kvôli tomu že jedno vodíkové auto mal nejaký sulík a viskupiš autá za 70litrov v tej dobe mohli mať také medvede . . .

-
tatkotom
Budú jazdiť tankovať do Trnavy alebo si postavia svoju mobilnú?
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 892902&z=7
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 892902&z=7
-
jojko1001
Definitívna bodka za chaosom? Minister potvrdil, že domácnosti s fotovoltikou odvody platiť nebudú. Minister Kamenický však objasnil, že osoby s fotovoltickým zariadením s inštalovaným výkonom do jedného megawattu nie sú podľa zákona o energetike považované za podnikateľov ani za SZČO. Týka sa to aj domácností využívajúcich virtuálnu batériu, kde dodávateľ vracia prebytky po zúčtovaní v eurách. Drvivá väčšina domácností nepredáva elektrinu, ale len dočasne dodáva prebytky do siete, čo nie je podnikanie, ale len technická forma zúčtovania vlastnej vyrobenej elektriny. Od odvodu sú oslobodení tí, ktorí predávajú energiu v malých množstvách a nemajú licenciu na podnikanie s energetikou.
tak jednu správu o platený za FTE máme poriešenú a vraj elektrika pôjde hore,čo nechípem aký to má dôvod,sme na druhom mieste vo výrobe zelenej energie.

tak jednu správu o platený za FTE máme poriešenú a vraj elektrika pôjde hore,čo nechípem aký to má dôvod,sme na druhom mieste vo výrobe zelenej energie.

-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Elektrina pojde len a len hore...
Staci si zistit, KTO je majitelom " slovenskych elektrarni"...
Len za posledny rok mal sukromnik vacsi zisk, nez za aku sumu ich predal najgenialnejsi minister financii v galaxii...
Staci si zistit, KTO je majitelom " slovenskych elektrarni"...
Len za posledny rok mal sukromnik vacsi zisk, nez za aku sumu ich predal najgenialnejsi minister financii v galaxii...
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Luboš o jednom znárodnení sma sa ako deti učili. Vtedy sa brali majetky luďom a ubližovalo sa skutočným osobám. Dnes sú majitelmi fabrík nadnarodné korporátne skupiny, takže virtualny svet bez dosahu na niekoho realneho. Kludne by sme mohli vyskúšať zastaviť tie toky peňazí von z republiky. (a popritom aj kopnúť našich politikov do zadku) 
-
tatkotom
A potom nemať čo a za čo žrať.
-
oco13
Tatko - ak by nebolo politikov tak v tejto krajine by sa peniaze válali na zemi. Ja nevolám po znarodnení, len otočiť tok peňazí vom z republiky a nasmerovať ho tam kde je to potrebné. V inom vlakne píšem o možnosti nového zriadenia - vyradiť tie kde zasahuje človek a bude dobre - tým som si istý. Lebo všetko čo je zlé na zemi do.ebal len človek.

-
tatkotom
V traktoroch si dobrý. V ekonomike (a) politike dosť naivný 
-
oco13
Prečo? konkretizuj čo je zlé z myšlienky, že ak z nejakej oblasti odstranime ludský faktor, daná oblasť zvýši svoj výkon a prosperitu. 
-
tatkotom
Nie je taká predstava apriori zlá - len naivná. Ako si to predstavuješ? Ak by bolo zaistené neovplyvňovanie niekým?
-
oco13
AKO??? no tak že AI sa v nasledujúcich generáciach už programuje sama , bez potreby ludskeho zasahu. Čiže je velký predpoklad že v x tej generacii bude ludský zasah považovať za virus a nedovolí ho.
-
tatkotom
Nič iné nám nechýba...len aby prišla na to, že ľudstvo je tak akosi navyše.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: AdsBot [Google], Amazon [Bot], Bing [Bot], db69, matejhetenyi a 5 neregistrovaných