Svieti mi kontrolka streleneho airbagu
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
viktorko794532
- Dátum registrácie: 03.12.2025 01:37 Zdieľať na Facebook
Svieti mi kontrolka streleneho airbagu
Zdravím ,menil som prístrojový panel (tachometer) na Opel Astra G a potrebujem odstraniť kontrolku streleného airbagu ,keďže airbagy na mojom aute sú v poriadku ako sa to dá odstrániť.Ďakujem
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Re: Svieti mi kontrolka streleneho airbagu
Odstrániť sa to dá odstránením príčiny jej svietenia. A nie je to kontrolka streleného airbagu, je to kontrolka funkčnosti airbagov ako takých - vaky, snímače, kabeláž...
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
"keďže airbagy na mojom aute sú v poriadku"
tak potom prečo tá "sviňa" svieti?
treba cez diagnostiku pokukať čo všetko vypisuje a pomazať .
ked sa to objaví znova tak riešiť.
tak potom prečo tá "sviňa" svieti?
treba cez diagnostiku pokukať čo všetko vypisuje a pomazať .
ked sa to objaví znova tak riešiť.
-
viktorko794532
db69
prístrojový panel (tachometer) som odkúpil cez bazár a zrejme auto v ktorom bol prístrojový panel predtým tak tam bola porucha z airbagom. Preto som napísal že airbagy na mojom aute sú v poriadku a potrebujem ju vypnúť.
prístrojový panel (tachometer) som odkúpil cez bazár a zrejme auto v ktorom bol prístrojový panel predtým tak tam bola porucha z airbagom. Preto som napísal že airbagy na mojom aute sú v poriadku a potrebujem ju vypnúť.
-
db69
"treba cez diagnostiku pokukať čo všetko vypisuje a pomazať ."
aj ked sa čudujem že to svieti .Závada je zapísaná v PC konkrétneho auta. A nie v "budíkoch".
Ale možno sa mýlim .
aj ked sa čudujem že to svieti .Závada je zapísaná v PC konkrétneho auta. A nie v "budíkoch".
Ale možno sa mýlim .
-
jurigad
- Dátum registrácie: 15.03.2006 19:58 Zdieľať na Facebook
Mal si odpojenú baterku , keď si menil prístrojovku?
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
záleží od auta, ja som menil prístrojovku na Focuse a bolo treba prekódovať kľúče, ale kontrolka airbagu sa nerozsvietila, menil som servo na Punte, musel ísť dole volant, vtedy vysvietilo airbag, ale stačilo vymazať pamäť závad, tým chcem povedať, že to je individuálne od auta k autu. Napoj na diagnostiku, daj vyčítať pamäť závad, zmaž chybu airbagu, ak ju zmaže, tak máš hotovo, ak ju nezmaže, tak je tam problém kvôli čomu chyby vysvieti a treba na to prísť, že čo ju spôsobuje. Možno je niekde kábel čo vedie cez konentor prístrojovky a pri odpojení sa to zachová tak ako keby si odpojil airbag trebárs na volante... neviem, Astru nepoznám.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
no nieje to tak.das iny pristrojovy panel a airbag bude svietit.problem je v tom cipe maly 8 pinovy intergovany obvod.cicmanec942 napísal: ↑03.12.2025 02:03 Odstrániť sa to dá odstránením príčiny jej svietenia. A nie je to kontrolka streleného airbagu, je to kontrolka funkčnosti airbagov ako takých - vaky, snímače, kabeláž...
treba tam prepisat udaje a to neda len tak hocikto inac ten integrac odpalis.aj ja som si ho odpalil este v starej bmw E36 menil som budiky z motorom aj riadiacku niekedy pred 14 rokmi nepomohlo nic ani imobilizer airbag stale svietil.jedine menit celu kabelaz v celom aute.to zmamenalo rezat podlahovy koberec co som nechcel.v tom starom bmw sa bez poskodenia rezania koberca nedala menit kabelaz.
teraz v poslednom case vidim videa od mih servis.treba tam zavolat ci to da
-
viktorko794532
Oktuninka napísal: ↑04.12.2025 14:24 záleží od auta, ja som menil prístrojovku na Focuse a bolo treba prekódovať kľúče, ale kontrolka airbagu sa nerozsvietila, menil som servo na Punte, musel ísť dole volant, vtedy vysvietilo airbag, ale stačilo vymazať pamäť závad, tým chcem povedať, že to je individuálne od auta k autu. Napoj na diagnostiku, daj vyčítať pamäť závad, zmaž chybu airbagu, ak ju zmaže, tak máš hotovo, ak ju nezmaže, tak je tam problém kvôli čomu chyby vysvieti a treba na to prísť, že čo ju spôsobuje. Možno je niekde kábel čo vedie cez konentor prístrojovky a pri odpojení sa to zachová tak ako keby si odpojil airbag trebárs na volante... neviem, Astru nepoznám.
-
viktorko794532
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Seven, ak si zjavný debil, tak sem nevypisuj kraviny! 
-
db69
Tu to nevyriešiš. Nikto Ti nedá radu že stlač plynový pedál zapni zapalovanie a potom 3x brzdový, 2x buchni po volante a bude všetko v cajchu.
servis -diagnostika-vymazanie.Treba hlavne človeka čo to vie robiť ,lebo tú chybu mohlo zapísať kade tade.
Ked si všetko dobre zložil už sa nerozsvieti. Ked sa rozsvieti znova niečo si zle zložil.
servis -diagnostika-vymazanie.Treba hlavne človeka čo to vie robiť ,lebo tú chybu mohlo zapísať kade tade.
Ked si všetko dobre zložil už sa nerozsvieti. Ked sa rozsvieti znova niečo si zle zložil.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný