Práca Prijímací technik

Ponuky práce: Auto moto, brigády ...

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Re: Práca Prijímací technik

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Alex174 napísal: 04.12.2025 14:46 Ďakujem Qcko za vyčerpavajucu odpoveď,dá sa vôbec pripraviť na takúto prácu, alebo len jednoducho ísť do toho a učiť sa za pochodu?
No, bez zaucenia, bez nastudovania procesov to na zaciatku bude tazke...
Ale, vsetko sa da.. :hero:
Drzime palce.
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

mne je divne ze dnes je prijimaci technik niekto kto nema ani skolu ako mechanik nevie nic o autach a je tam.preco tam nedaju niekoho z vlastnej dielne.

ale zasa na druhej strane taky clovek sa vie naucit veci rychlejsie a podchyti informacie rychlejsie od mechanikov zakaznikov majitela ako niekto kto ma svoje veci uz naucene v hlave a nepusti sa na dalsi level.

ja sam ak idem do autorizaku radsej hovorim z niekym kto nema komplexy z toho co chcem a vela krat sa moze stat ze nemechanik cize napr stolar bude mat tu pracu rad a bude ju robit dobre.

mne osobne vadi v hocijakej firme ze je nejaky pako co vie vsetko a hraje sa na to ze vsetko zjedol vsetko vie.ja som jednoduchy clovek mne staci vsetko povedat jednoducho.minule som bol kupovat vodovodnu ruru a ten na mna spusti nejaky polcolovy meter.ja som mu to povedal v priemere rury a ten stale svoje.aj ked som mu povedal ja niesom kurenar vodar neviem co je to za mieru a aj tak si siel svoje.tak som si zavolal majitela.a zrazu sme sa rozumeli co chem kupit.

cize asi tak to je,dnes si bezne ludia sami kupuju veci.hoci to potom aj tak vyzera ze nieco chyba ale tak aspon to nieje predrazene.
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Tak sú na svete aj debili čo v živote nepočuli o cóloch a nevedia si to ani prepočítať... :::
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

Co je col, alebo palec vie kazdy inteligentny clovek.
cicmanec942
Zdieľať na Facebook

No veď seven sa zaradil už dávno, nielen týmto...
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

sused nadáva prečo sa TV uhlopriečka uvádza v palcoch (coloch) a X ludí na to v predajni čumi jak prasa na zásuvku.
Ale že sa rozmer pneumatiky uvádza v mm - % a palcoch (coloch) to absolútne nikomu nevadí
Chod do železiarstva a vypýtaj si pol palcovú trubku.
kirams
Zdieľať na Facebook

A to ked este zistia ze existuje aj 3/8”, resp 1/4” a dokonca moze byt aj konusovy, tak mu ustreli dekel.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

ja niesom kurenar vodoinstalater.je mi to k prdu vediet co je polcolovy meter.nezivim sa tym.naco mi to bude.na take veci si volam cloveka ktory to vie.

tu ruru som potreboval na inu vec do garaze ktora nesluzi na vodu.
kazdy sa drzi svojho fachu.

ale zrejme kirams cicmanec db69 a pod vy ste ludia od fseho druhu.viete si robit fasady viete robit podlahove kurenia,oblkadacky v kupelke,kuchynske linky,zabezpecovacku,viete opravovat auta a aj do atomovej elektrarne pojdete robit technikov :40bd: vo vsetkom 30 rocna prax.

a potom to tak aj v realite vyzera.ste len babraci nemas doma nic ani vercajg.

tak to presne robia aj poliaci vo svicarsku.zivotopisy papiere zo skoly na vsetko mozne kazdy mesiac je nieco ine vyuceny :40bd: postavi ho sef firmy na hotovu vec a stoji nevie co dalej.

a ked ho ide preustit lebo je to babrak tak place ze ma chore deti a potrebuje robotu.posledne roky sa tu rozsirila informacia ze skoro vsetke polske deti maju leukemiu.takto vyhovorky uz pouzivaju poliaci.
cicmanec942
Zdieľať na Facebook

A ešte aj insitný psychiater. V realite skôr prípad pre neho... :::

sevenko, chlapec z dediny, ktorý nikdy v živote nepočul nič o cóloch NE-E-XIS-TU-JE!!!
kirams
Zdieľať na Facebook

seven549 napísal: 06.12.2025 15:22 ja niesom kurenar vodoinstalater.je mi to k prdu vediet co je polcolovy meter.nezivim sa tym.naco mi to bude.na take veci si volam cloveka ktory to vie.
Vy prudko izolovane vychodnarske deti odchovane iba na chlaste viete iba mieru poldecaku.
speedmann
Dátum registrácie: 26.05.2007 09:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa speedmann »

Napíšem to jednoducho. Ak si tlačenka, tak budeš fungovať. Ak nie, tak máš smolu.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

cicmanec niesom z vesnice som clovek co prezil svoje dedstvo na sidlisku a mal svoju prvu frajerku z vedlajsieho vchodu.

otec pred tym nez zacal podnikat z malou firmou autodopravou,autobusovou prepravou + prevrtavky ciest pre spp,po sociku,robil vyrabal zubne protezy.matka cely zivot v reoentgene,ct,magneticka .ich surodenci bratia a sestry vsetko bud lekar zverolekar zubar alebo pravnik v kosickom a presovskom kraji.

vazne nikto nema paru co je to polcolovy meter.nikoho to nikdy nezaujimalo.nepotrebujeme to vediet.

ale az budes raz v nemocnici poviem lekarom aby ti naschval zacali hovorit diagnozu latinsky pretoze ty to vies ovladas vsetko a az budes kricat ze nerozumies odobrat obcianku a hned nasledny odvoz na stranany v michalovciach.
Naposledy upravil/-a seven549 v 07.12.2025 02:52, upravené celkom 1 krát.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

kirams napísal: 06.12.2025 18:42
seven549 napísal: 06.12.2025 15:22 ja niesom kurenar vodoinstalater.je mi to k prdu vediet co je polcolovy meter.nezivim sa tym.naco mi to bude.na take veci si volam cloveka ktory to vie.
Vy prudko izolovane vychodnarske deti odchovane iba na chlaste viete iba mieru poldecaku.
a vies ako sa v takej krcme dobre dohaduju znamosti a zakazky?na vychode mame stale realny kontakt ziadne socialne siete cez internet.

ked mi trebalo sanitara,za 1500 euro porobena kupelka tak ako nikde na sk.a vela zakaziek sa ziskava prave v krcme.vychod funguje vzdy starym stylom.tie take reklamy z you tube facebook regionalne noviny su tu prd platne.uz cez 25 rokov kazdy vie ze je to vsekto ojeb.tu musis mat referencie od ludi aby si sa chytil.

pamatam raz na jednu firmu co zatepluje domy meni okna atd reklama ze 30 rocne skusenosti z usa :40bd: :40bd: :40bd: :40bd: :40bd: pritom nikto nikdy z ich rodiny v usa nebol ani v 30 rokoch a okna + fasady nikdy nerobili :40bd: :40bd: :40bd: :40bd:

proste svet je maly :2f93:

vies preco vychod voli fica? lebo tie prachy sem aj realne posiela :28b7: :42f9: kedysi dzurinda chodil po vychode na bicykli a sluboval dvojnasobne platy.uz taky ojeb nefunguje. najprv musis poslat prachy a tak mas hlasy.a az raz postar bude meskat uz hlasy nebudu.je nas viac ako matovicovych snivajucich uplatnych ciganov co dodnes nedostali tych 500 euro :40bd:
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

na toto som potrebovat tu ruru

https://www.youtube.com/shorts/S61z2fylYKE

tu ruru jasne ze sa da aj ina lesenova rura alebo hocico mne vyhovovala rura na vodu.bohuzial sa mi v okoli ziadna nevalala tak som si kupil novu.

a nie teraz v roku 2025.to bolo v roku asi 2010.potreboval som nasimulovat pohyb naprav prednu,zadnu.chcem realne vidiet kde maju silenty vole.dopredu dozadu dolava doprava.na zdvihaku sa to neda a testovaciu stolicu za tisice euro nemam.
cicmanec942
Zdieľať na Facebook

Ty si taký vypatlaný východniarsky idiot, že ani nemá cenu jednotlivo reagovať na každú sprostosť čo napíšeš... :::

Návrat na "Práca Auto-moto"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných