Elektromobil
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Re: Elektromobil
Az si plateny Pentou, chapem, ze nerozumiem elementarnym veciam...
Ty moj oblubeny srandista....
Ty moj oblubeny srandista....
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Veď vravím, že sprostý - kde vidíš, že by som obhajoval Pentu, alebo ako si dospel k tomu, že by som ňou bol platený?! 
-
lubos zimovcak
Cicmanec, Ty si zadubeny a zaslepeny...
Az budes mat vlastny rozum a nazor, ozvi sa..
To, ze Ti niekto povie, ze je to cierne, alebo biele, neznamena, ze je to tak, len preto, ze to povedal Tvoj oblubenec..
Si idealny volic.
Az budes mat vlastny rozum a nazor, ozvi sa..
To, ze Ti niekto povie, ze je to cierne, alebo biele, neznamena, ze je to tak, len preto, ze to povedal Tvoj oblubenec..
Si idealny volic.
-
cicmanec942
A odpoveď na otázku? 
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Počul si už pojem - čítať medzi riadkami??? obhajovanie súčasného zriadenia (ktoré nie je kapitalizmus) je obhajovaním penty, skorupmpovaných politikov a zlodejských kvázipodnikatelov.cicmanec942 napísal: ↑20.11.2025 16:57 Veď vravím, že sprostý - kde vidíš, že by som obhajoval Pentu, alebo ako si dospel k tomu, že by som ňou bol platený?!![]()
Je odpoveď dostatočne zrozumitelná?
-
cicmanec942
Pochybujem, že tvoje bláboly sú dostatočne zrozumiteľné aj tebe samému... 
-
lubos zimovcak
Oco ma niekedy svojske nazory
, ale pravdu ma castejsie, nez by sa nam malo pacit.., este vela ludi bude rado, ze sa bude moct hrabat v zemi, na vlastnom poli..
Kazdy, kto obhajuje sukromne poistovne, ktore si robia biznis zo statnych penazi, je regulerny pablb.
Sukromne poistovne maju fungovat na zaklade komercneho pripoistenia, je nenormalne, ze im stat nahaňa peniaze a ten isty stat nedokaze zabranit uliat si 300, ci 400 mil eur zo zdravotneho poistenia.., jasne, coze je to 300 mil, ved je to iba 9 MILIARD byvalych korun.., coze je to pre Cicmanca a tych " spravodlivych" a mudrych, z oboch taborov, ze ano...
Treba si precitat, ako sa vyjadaril big boss o svojich zakaznikoch pocas volieb a nie mat klapky na ociach.
A ked Cicmancovi a spol neprekaza predaj el.za 10 rocny zisk, pricom za min rok dosiahli elektrarne zisk za aky sa predali v 2006, ci kedy...
Ked niekto nevidi, ze zaklad buduceho krachu, ci buducich problemov ma zaklad v neuvazenon predaji strategickych podnikov, pred ktorymi varovali vsetci stari ludia, neuvazenom prijati eura, v zlodejskom myte, ktore zdrazelo dopravu, v dotovani nakupov aut, s ktorym prisiel genius Fico v 2010
, nekonecne " elektronicke sluzby" za miliardy,
ci v rozdrbavani penazi pocas covidu a sparania v nosoch...., a xxx dalsich veci, kde sa rozum zastavuje...
Tak musi dat za pravdu, tusim to bol Danko, ktory povedal, ze penazi v state je dost..
Len....
Kazdy, kto obhajuje sukromne poistovne, ktore si robia biznis zo statnych penazi, je regulerny pablb.
Sukromne poistovne maju fungovat na zaklade komercneho pripoistenia, je nenormalne, ze im stat nahaňa peniaze a ten isty stat nedokaze zabranit uliat si 300, ci 400 mil eur zo zdravotneho poistenia.., jasne, coze je to 300 mil, ved je to iba 9 MILIARD byvalych korun.., coze je to pre Cicmanca a tych " spravodlivych" a mudrych, z oboch taborov, ze ano...
Treba si precitat, ako sa vyjadaril big boss o svojich zakaznikoch pocas volieb a nie mat klapky na ociach.
A ked Cicmancovi a spol neprekaza predaj el.za 10 rocny zisk, pricom za min rok dosiahli elektrarne zisk za aky sa predali v 2006, ci kedy...
Ked niekto nevidi, ze zaklad buduceho krachu, ci buducich problemov ma zaklad v neuvazenon predaji strategickych podnikov, pred ktorymi varovali vsetci stari ludia, neuvazenom prijati eura, v zlodejskom myte, ktore zdrazelo dopravu, v dotovani nakupov aut, s ktorym prisiel genius Fico v 2010
ci v rozdrbavani penazi pocas covidu a sparania v nosoch...., a xxx dalsich veci, kde sa rozum zastavuje...
Tak musi dat za pravdu, tusim to bol Danko, ktory povedal, ze penazi v state je dost..
Len....
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Máš v tom hokej...
-
cicmanec942
Ľuboško, tvoje kognitívne schopnosti sa limitne blížia nule. Znova sa ťa pýtam ako si dospel k záverom, že niečo z toho tebou vymenovaného mi môžeš pripisovať! 
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
chlapi ,toto by chcelo nejaký zraz (stretko)
Nech pokecáte/me naživo
"Z huby do huby"

Nech pokecáte/me naživo
"Z huby do huby"
-
cicmanec942
Bol som na dvoch. Zimovčáka a oca som tam nevidel. Našťastie...
-
db69
na to že si tu od júla , stihol si toho dosť "Dátum registrácie: 18 Júl 2025"
to je vtip, snažím sa to tu odľahčiť .
ale nebola by sranda keby sa na stretko dovalil oco13 na nejakej starej vražde ?
A ešte aj s prívesným vozíkom aby využil cestu na kúpu nejakého stroja.
to je vtip, snažím sa to tu odľahčiť .
ale nebola by sranda keby sa na stretko dovalil oco13 na nejakej starej vražde ?
A ešte aj s prívesným vozíkom aby využil cestu na kúpu nejakého stroja.
-
oco13
Nepochopil - tak skúsim citát " Nehádžte sviniam perly"cicmanec942 napísal: ↑21.11.2025 01:42 Pochybujem, že tvoje bláboly sú dostatočne zrozumiteľné aj tebe samému...![]()
-
oco13
-
db69
oco13 "dvor nie je nafukovací"
Malý ale vysoký
Malý ale vysoký
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Amazon [Bot] a 7 neregistrovaných