Toyota yaris s automatom do cca 11000 EUR

Diskusia ohľadne vozidiel značky Toyota

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

jojko1001
Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Zdieľať na Facebook

Re: Toyota yaris s automatom do cca 11000 EUR

Príspevok od používateľa jojko1001 »

snád takú baterečku by i nechcel trápiť DCčkom. mám 22jku wallbox,keby bola na nule tak za hodku aj niečo je plná a ked sa neponáhľam dám to na 8A a celý deň sa to láduje,fúkam to na stovku a vyfukujem pod 10 a parametre furt ako nová,ale šak treba si kúpiť to čo vyhovuje, poprípade čo sa páči
:3dcline:
cobo77
Dátum registrácie: 27.05.2007 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cobo77 »

Ako som už písal vlastním hybridnú RAV 4 s e-cvt do mesta a mimo mesta pianko priemer 6.4L/100km , na dialnici sa tiež nestratí....hybrid do mesta super ,tsk preto volba padla na yarisku akurát či to pozerať v hybride alebo s 1.0 ,1.33 klasike atmosfere bez hybridu....
Ešte som pozeral na hondu jazz tá stojí podobne okolo 11 000eur avsak s hondou nemám ziadne skúsenosti....ale japonci to s benzínom vedia...hyundai i20 má dct prevodovku,tie suche spojky stoja za prd,mal som predtým tucsona a ta prevodovka nebola etalon spolahlivosti...dakujem za radu...a inteligenti typu že musí byt zena neschopna ked chce len automat ,opak je pravdou prvých 8 aut sme mali s manželkou v manuále a nebol problém s radením,prečo si to neuľahčiť ak je na výber....auto si platí manželka,je to na jej dochádzanie do práce takže piánko...
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

oco, ešte raz a naposledy - napíšeš nebotyčnú kravinu, potom ešte raz, potom ju preformuluješ a znova zopakuješ. Potom 3x pretočíš. A potom si naserieš do huby a odvoláš čo si odvolal... :::
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Clapče - nemýliš si svoje poslanie a nepreceňuješ svoju dôležitosť? Chceš kdekoho hodnotiť no sám často píšeš ako idiot!
Naposledy upravil/-a tatkotom v 07.11.2025 20:55, upravené celkom 1 krát.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

cicmanec942 napísal: 07.11.2025 19:03 oco, ešte raz a naposledy - napíšeš nebotyčnú kravinu, potom ešte raz, potom ju preformuluješ a znova zopakuješ. Potom 3x pretočíš. A potom si naserieš do huby a odvoláš čo si odvolal... :::
Cico samozrejme že je to tak ak to povie riaditel zemegule. :4012:
ale podla toho čo píšeš by som mal ísť do politiky. :3906:
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Alebo do riti...
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Tak ten smer ti predsa nebudem brať , ten máš vyarendovaný ty. :300f:
autolaik
Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autolaik »

oco13 napísal: 07.11.2025 15:36 Cico sorry , ale vymenuj niekoho z tejto stranky kto s tebou verejne otvorene suhlasil?
Oco spomen na casy ked sem cicmanec daval neskutocne vela navodov,clankov,"ako na to" , oskenovaneho materialu. Boli aj casy ked tu bola partia ludi co si navzajom zadarmo pomahali, nie takato husta atmosfera co teraz. Netusim kedy sa to vlastne posralo,dost vela casu som bol uplne mimo po spitaloch, no posralo sa to tu,a riadne. Teraz je to tu o "5-6" ludoch" co sa hlasia o slovo v kazdej teme.. skoda dalsej reci. Vlastne ani neviem kedy si skocil Milan s Petom (cicmanec) az tak do vlasov,ze je z toho uz vlastne nenavist. Ja stale prizvukujem ze netreba brat forum az tak vazne, zivot,realita je vonku,nie za klavesnicou pocitaca.
volvic
Dátum registrácie: 14.07.2016 12:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa volvic »

cobo77 napísal: 02.11.2025 20:59 Zdravím,hľadám auto pre manželku na dochádzanie do práce,,podmienkou je automat a cúvacie senzory...hľadáme ideálne malé auto a hlavne spolahlive s jednoduchým atmosferickým 4-valcovým mototom....v tejto yariske je na výver z 3 motorov...1.0 nechcem je to trojvalec...potom pozerám hlavne benzín s objemom 1330cm3 je to 4valec a automat je cvtčko a poslednou moznostou je 1500cm3 a tá je s hybridom a automatom...hybridnú rav4 2021 vlastním,hybrid nie je podmienkou...do úvahy prichádza este suzuki swift s automatom poprípade poradte auto s automatom ideálne od roku 2015 ....dakujem za rady....
čo je zlé na 3-valci? Občania, vy ste tak neskutočne hlúpo konzervatívni a zakomplexovaní až to bolí.....Žiaden racionálny dôvod na diskvalifikáciu 3-valca (špeciálne v Yarise) NE-E-XIS-TU-JE!.....Prečo? Menej valcov - menej problémov: menšie čerpacie a trecie straty na daný objem, nižšia hmotnosť, nižšia spotreba, lacnejšia a jednoduchšia údržba (o jeden valec menej, viac priestoru pod kapotou).....ani kultúra chodu nie je handycap, je to obvykle riešené vyvažovacím hriadeľom/mi.....v modernejších vozidlách na volnobehu benzínový trojvalec neodhalí už ani odborník (trebárs v Toyote Corolle 1.5 - áno, čuduj sa svete je to tiež trojvalec a veselo na tom jazdia státisíce).....posledné ostáva špecifický zvuk....to je čisto subjektívne, niekomu sa môže páčiť, niekomu nie.....mne napríklad príde zaujímavý, netuctový.....zaujímavé, že napr. pri moto je trojvalec veľmi vyhľadávaný najmä kôli zvukovému prejavu, ale pri autách tým istým ludom rovnaký počet valcov zrazu vadí.....neskutočne obmedzené a sedliacke myslenie :441f: ..........Ale späť konktrétne k Yarisu: 1.0L agregát má v tomto modeli povesť nezmaru, ktorý veselo najazdí aj 600.000km bez vážnejšieho zásahu aj bez zvýšenej spotreby oleja (ako je to známe práve v prípade štvorvalca 1.33L)......1.5 hybrid je kapitola sama o sebe, preto je aj cenovo relatívne vyššie ako pri štandardných 1.0 a 1.33......Čiže summa-sumárum: pre bežné jazdenie po meste (ale úplne bez problémov zvládne so cťou aj diaľničné tempo) by som volil pri nízkom badžete práve 1.0L benzín, pokiaľ je rozpočet vyšší, tak 1.5 hybrid a až na poslednom mieste by bol štvorvalec 1.33....ten mimochodom býva často paradoxne (ale logicky) ako jazdený lacnejši, než práve ten 1.0L, nad ktorým nezaslúžene väčšina slovače ohŕňa rypák
Moonshine
Dátum registrácie: 12.06.2018 15:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Moonshine »

Som na Toyota fóre a 1.33 rozhodne neodporúčajú, vraj piestne krúžky aka žrút olaja a spolu s 1.0 budú asi len s CVT klasickou prevodovkou.
Sám by som šiel keď tak do aurisu krátkeho 1.8 hybrid.
A keď žena chodí sama, možno swift má 1.25 4valec s hydromeničom ale 4 st. no je ich ako šafranu. Tiež lacný servis

Návrat na "Toyota fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní