Nafta v chladiacej tekutine
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Re: Nafta v chladiacej tekutine
Autobazar eu nie je " normalna " stranka!!
V kuse naskakuje odkaz" prihlaste sa"....
Ja sa NECHCEM prihlasit, lebo ani na x-ty pokus ma NEPRIHLASI z tabletu, tak si NE M O Z E M pozriet inzeraty!
Je toto normalne?!
Z mobilu mozem, ale ten je na prezerenie fakt idealny..
Ako sa da z tejto srandovnej stranky ODHLASIT??
Toto nie je normalne.
V kuse naskakuje odkaz" prihlaste sa"....
Ja sa NECHCEM prihlasit, lebo ani na x-ty pokus ma NEPRIHLASI z tabletu, tak si NE M O Z E M pozriet inzeraty!
Je toto normalne?!
Z mobilu mozem, ale ten je na prezerenie fakt idealny..
Ako sa da z tejto srandovnej stranky ODHLASIT??
Toto nie je normalne.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Mne to ide v PC aj mobile normálne. Skús: https://www.autobazar.eu/kontakt/
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
zimovcak
a nebudes mat ten tablet uz stary?stary android.take zariadenia z pred roku 2016 uz velmi nefunguju.
ani mne stary mobil samsungS6 edge uz nezobrazuje napr you tube.bez sance.uzivma to uz len na drona mavic2.
alebo stary notebok kde je Win 7 bez sance dnes uzivat na internet.Win 8 10 nevezme nenahraje.stary hardware ho nepusti.nevyhoda niektorych notebokov.sluzi mi uz len v garazi na diagnostiku a este stare pc hry z mojej mladosti na tom idu.
ale stolny pocitac to ide aj 10 rocny v pohode.WIn 7 to bol dobry soft pc bol rychly.ked som dal windows 10 tak bezi.moj je z roku 2016 amd 3+ FX 4000mhz 8 jadro.jedine co ho brzdi vo vykone na tom WIn 10 je stary hdd western digital 1TB z roku 2011.ked som skusil druhy hdd western digital z roku 2018 6TB rychlost je 3x vyzsia.ma to aj slot na hdd SSD m2 ale naco mi to bude.vsetko bezi aj stara graficka saphire amd radeon 4gb varpor-x 512bitova.stiha to dodnes vsetko len ho treba chladit kvapalinovym chladicom + pumpa aby sa nezadychal
pootvaranych mam kopec okien you tube slicer na 3d tlac a okolo toho bezala aj GTA 5 hral som to minulu zimu.len cakam kedy padne ten stary pomaly 7200 otackovy 1TB hdd ktory ma odkrutene 102 000 hodin.zevraj tie klasicke hdd vydrzia 500 000 hodin.
a nebudes mat ten tablet uz stary?stary android.take zariadenia z pred roku 2016 uz velmi nefunguju.
ani mne stary mobil samsungS6 edge uz nezobrazuje napr you tube.bez sance.uzivma to uz len na drona mavic2.
alebo stary notebok kde je Win 7 bez sance dnes uzivat na internet.Win 8 10 nevezme nenahraje.stary hardware ho nepusti.nevyhoda niektorych notebokov.sluzi mi uz len v garazi na diagnostiku a este stare pc hry z mojej mladosti na tom idu.
ale stolny pocitac to ide aj 10 rocny v pohode.WIn 7 to bol dobry soft pc bol rychly.ked som dal windows 10 tak bezi.moj je z roku 2016 amd 3+ FX 4000mhz 8 jadro.jedine co ho brzdi vo vykone na tom WIn 10 je stary hdd western digital 1TB z roku 2011.ked som skusil druhy hdd western digital z roku 2018 6TB rychlost je 3x vyzsia.ma to aj slot na hdd SSD m2 ale naco mi to bude.vsetko bezi aj stara graficka saphire amd radeon 4gb varpor-x 512bitova.stiha to dodnes vsetko len ho treba chladit kvapalinovym chladicom + pumpa aby sa nezadychal
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
Ja som teraz na tomto fóre na PC s Windows 7 Professional 64-bit SP1
CPU
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz 44 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
4,00GB Single-Channel DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Dell Inc. 0200DY (CPU)
Graphics
HP L1955 (1280x1024@60Hz)
Intel Q45/Q43 Express Chipset (Dell)
Storage
238GB Patriot P210 256GB (SATA (SSD)) 32 °C
Optical Drives
PLDS DVD+-RW DH-16ABS
Audio
High Definition Audio Device,
čo som kúpil pred 10 rokmi za 60eur aj s monitorom, idem na Win7, v pohode mi všetko ide, jediné čo som na tomto počítači spravil, že som premigroval HDD na SSD a teraz to lieta ako blesk, z úplného vypnutia nabehne za 16s, Chrome už nejde aktualizovať, tak mám ten posledný čo išiel a všetko mi na tom ide a ešte má aj strašnú výhodu, lebo na youtube stále dokáže blokovať do dnešného dňa reklamy. Na notebookoch tiež takých starších, ale so stále aj dneska výbornými parametrami čo mám s Win 10 alebo 11 sa mi reklamy už blokovať až tak dobre na youtube nedarí, inde ešte stále áno. Takže nie je všetko iba o tom aký je hardvér. Skoro všetko sa stále dá rozchodiť, len niekedy to nejde samo a treba tomu pomôcť.
CPU
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz 44 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
4,00GB Single-Channel DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Dell Inc. 0200DY (CPU)
Graphics
HP L1955 (1280x1024@60Hz)
Storage
238GB Patriot P210 256GB (SATA (SSD)) 32 °C
Optical Drives
PLDS DVD+-RW DH-16ABS
Audio
High Definition Audio Device,
čo som kúpil pred 10 rokmi za 60eur aj s monitorom, idem na Win7, v pohode mi všetko ide, jediné čo som na tomto počítači spravil, že som premigroval HDD na SSD a teraz to lieta ako blesk, z úplného vypnutia nabehne za 16s, Chrome už nejde aktualizovať, tak mám ten posledný čo išiel a všetko mi na tom ide a ešte má aj strašnú výhodu, lebo na youtube stále dokáže blokovať do dnešného dňa reklamy. Na notebookoch tiež takých starších, ale so stále aj dneska výbornými parametrami čo mám s Win 10 alebo 11 sa mi reklamy už blokovať až tak dobre na youtube nedarí, inde ešte stále áno. Takže nie je všetko iba o tom aký je hardvér. Skoro všetko sa stále dá rozchodiť, len niekedy to nejde samo a treba tomu pomôcť.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Prečo storočné deravé okná keď existujú alternatívy? 
-
tuninka
Existujú, ale veľa ľudí ich nepozná, nevyužíva, skúšal som v minulosti, ale bolo tak v tom čase veľa problémov s kompatibilitou a ovládačmi. Okná sú deravé, preto ak idem na nejakú pochybnú, alebo nejako nebezpečnú stránku, idem s ďalším ntb, v ktotom nič nemám, cez ktorý nerobím prevody, neprihlasujem sa do banky, nechodím na mail, nie som prihlásený nikde a podobne, čiže čo sa môže stať?
-
cicmanec942
Na to, aby sa niečo stalo, netreba nikam chodiť ani nič aktívne vyhľadávať. Oni si ťa nájdu sami.
Sa dajú nájsť články ako nainštalovali čistý Windows bez aktualizácií a antivíru, nič na ňom nerobili, len ho nechali bežať a koľko trvalo, kým ho napadli...
Sa dajú nájsť články ako nainštalovali čistý Windows bez aktualizácií a antivíru, nič na ňom nerobili, len ho nechali bežať a koľko trvalo, kým ho napadli...
-
tuninka
Keď ho napadli sa čo stalo? Prišiel o peniaze na účte, alebo o email, alebo čo sa stalo??? Nič, 30 rokov nemám nainštalovaný antivirák a nič... nainštalujem raz za pol roka, dám skontrolovať počítač, nič nenájde a zase odinštalujem.
-
cicmanec942
Keď máš dieru do systému, diery v neaktualizovanom prehliadači a pod., tak sa môže stať hocičo - nainštalujú ti tam nejaký sledovač, zachytávač a sledujú všetko čo tam robíš - všetky prihlasovacie údaje do mailov, banky, teleoperátora, čísla kariet pri platení... Ja viem, bežný človek asi nie je primárny cieľ a 20 rokov sa nemusí nič stať...
BTW, reklamy na YT stále nemám. KLOP-KLOP-KLOP!!!!!!!
BTW, reklamy na YT stále nemám. KLOP-KLOP-KLOP!!!!!!!
-
tatkotom
Presne tak - liezť do netu (alebo pripájať cudzie USB kľúče) v nezabezpečenom počítači je...každého vec no nieje otázka či ale ako rýchlo sa niečo stane. Občas to bolí - bývalého suseda napríklad keď prišiel o VŠETKY fotky detí.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Mne fotky zalohuje blbec Google a už ich mám 80GB to je niekolko 10 tisíc - kto a kedy to bude pozerať, kto v tom má hladať????
A fotky na ktorých naozaj záleží sú doma v papierovej forme, rovnako ako košielky od krstu, alebo detské fusaky čo majú už hádam aj 100rokov
A fotky na ktorých naozaj záleží sú doma v papierovej forme, rovnako ako košielky od krstu, alebo detské fusaky čo majú už hádam aj 100rokov
-
cicmanec942
Zálohovať ti ich síce môže, ale s ukradnutým heslom k účtu o ne prídeš ani nestihneš žmurknúť... 
-
tatkotom
Google robí čo má "prikázané". Mne fotky nezálohuje, to mám vyriešené inak. Ostatne kto by platil priestor? Tých dôležitých mám skromných 110 000 - časť 14 a 24 megabajtových...
No zas sme OT.
No zas sme OT.
-
fufino
- Dátum registrácie: 30.07.2009 22:02
Ďakujem že sa venujete téme
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Cico ale kedže ich je tolko tak už o ne ani nestojím - rodina pozerá tie čo sú v starých albumoch. Nikoho nezaujíma Tesla čo má príbuzný teraz, ale každý hladá fotku kde je pradedo na nejakej Tatre na drevoplyn.cicmanec942 napísal: ↑11.11.2025 13:14 Zálohovať ti ich síce môže, ale s ukradnutým heslom k účtu o ne prídeš ani nestihneš žmurknúť...![]()
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní