Kúpa prvého auta
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
jergusd
- Dátum registrácie: 30.06.2012 18:16
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
-
ivko1
- Dátum registrácie: 02.08.2006 15:31 Zdieľať na Facebook
-
jergusd
- Dátum registrácie: 30.06.2012 18:16
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
-
autobazar.eu24
- Dátum registrácie: 23.05.2025 14:47 Zdieľať na Facebook
Re: Kúpa prvého auta
Možno to pre niekoho bude príliš triválne, ale na webe sme mali aj takéto články v kontexte témy, možno niekoho usmernia:
https://magazin.autobazar.eu/pat-najlep ... 9174.html
https://magazin.autobazar.eu/jazdene-au ... k9260.html
https://magazin.autobazar.eu/pat-najlep ... 9174.html
https://magazin.autobazar.eu/jazdene-au ... k9260.html
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Ten prvý članok je blbosť vyhodiť 5 litrov do koša je hlúpe. Druhý povedzme, ale je to skor reklama na inzerciu tu na tomto fore. Bežne kupujem autá cez Bazoš za 3 - 6 stoviek a majú STK a dá sa na nich rok dva jazdiť.
Za 1200 som kúpil žene cukríkovú C3 v nafte ktorá bola vyvarená a ma vymenenu polovicu podvozka.
Len z tohto modrého koníka sa mi nejako žiadne auto nepozdáva.
Za 1200 som kúpil žene cukríkovú C3 v nafte ktorá bola vyvarená a ma vymenenu polovicu podvozka.
Len z tohto modrého koníka sa mi nejako žiadne auto nepozdáva.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
AI od AB.eu? Lebo snáď nie sú takí zúfalí, aby reagovali na post z r. 2012! 
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Téma je aktualna stále, tak prečo si nespraviť reklamu. 
Cico ak som do 20ky jazdil na motorkách, potom 40 rokov nič, a teraz k 60ke si chcem zase kupiť - je to zase "prvá" motorka, alebo nie. Lebo podobnosť medzi tými vtedy a dnešnými už asi nie je skoro žiadna.
Cico ak som do 20ky jazdil na motorkách, potom 40 rokov nič, a teraz k 60ke si chcem zase kupiť - je to zase "prvá" motorka, alebo nie. Lebo podobnosť medzi tými vtedy a dnešnými už asi nie je skoro žiadna.
-
miroslavhoc530
- Dátum registrácie: 20.09.2025 23:59 Zdieľať na Facebook
Niečo s LPG a budeš vysmiaty , a na Octaviu by som zabudol ,ja osobne mám voči nim odpor
-
fuxx0
- Dátum registrácie: 01.07.2019 13:12 Zdieľať na Facebook
Ahoj,
pred pár rokmi som sa rozhodoval tiež kupovať svoje prvé auto a rovnako ako ty som bol nerozhodný. Chalani ti správne písali choď do benzínu, je lacnejšie o dosť na údržbu a pri tvojom nájazde neušetríš skoro nič na palive resp. návratnosť je strašne dlhá ak dlhodobo budeš jazdiť spomínané trasy. Byť tebou tak pozerám sa po nejakej Honde CIVIC 1.8 VTEC, Accord 2.0 VTEC nezmar motor ak meníš olej pravidelne (max 10 tisíc), obdobe Auris 1.6VVTi, prípadne Avensis ak nájdeš ešte, Mazdy tiež nie sú zlá voľba už to, že hnijú dávno neplatí, Kia Ceed, Suzuki SX4 prípadne Vitara, ideálne by bolo niečo pre teba bez turba a budeš vysmiaty ešte na dlhé roky. A neboj sa aj vyššieho nájazdu, nezabúdaj že pozeráš sa na stav vozidla a nie len na nabehané km, preto si zober so sebou nejakého mechanika, ktorý ti vie zhodnotiť stav vozidla.
Držím palce pri výbere prvého autíčka a veľa štastných km!
pred pár rokmi som sa rozhodoval tiež kupovať svoje prvé auto a rovnako ako ty som bol nerozhodný. Chalani ti správne písali choď do benzínu, je lacnejšie o dosť na údržbu a pri tvojom nájazde neušetríš skoro nič na palive resp. návratnosť je strašne dlhá ak dlhodobo budeš jazdiť spomínané trasy. Byť tebou tak pozerám sa po nejakej Honde CIVIC 1.8 VTEC, Accord 2.0 VTEC nezmar motor ak meníš olej pravidelne (max 10 tisíc), obdobe Auris 1.6VVTi, prípadne Avensis ak nájdeš ešte, Mazdy tiež nie sú zlá voľba už to, že hnijú dávno neplatí, Kia Ceed, Suzuki SX4 prípadne Vitara, ideálne by bolo niečo pre teba bez turba a budeš vysmiaty ešte na dlhé roky. A neboj sa aj vyššieho nájazdu, nezabúdaj že pozeráš sa na stav vozidla a nie len na nabehané km, preto si zober so sebou nejakého mechanika, ktorý ti vie zhodnotiť stav vozidla.
Držím palce pri výbere prvého autíčka a veľa štastných km!
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Videl som dosť zničených motorov kde to bolo vyslovene dielo LPG. Takže vysmiaty bude len v prípade že LPG bude inšatalované na vhodnom motore. Úplne iný vesmír sú továrenské kombinácie,vid typicky napr Dacia. Motor je k použitiu konštrukčne zmenený, to klasicky tak nemá bežný motor.Jeden znesie veľa,iný kľakne,treba udávať konkrétne motory a km ubehnuté z plynom.Až sa na tom potom zhodne viacero použivateľov tak je čas o tom premýšlať. Bez toho je to ako rada nepriateľovi.miroslavhoc530 napísal: ↑11.10.2025 08:31 Niečo s LPG a budeš vysmiaty , a na Octaviu by som zabudol ,ja osobne mám voči nim odpor
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Továrenské kombinácie so zástavbou mimo fabriky alebo dielmi úplne rovnakými ako motor bez LPG, to je fakt úúúúplne iný vesmír...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: mhlavaty a 4 neregistrovaní