Prepis jazdeného auta
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Re: Prepis jazdeného auta
Pod toto sa podpíšem , kto vybavoval F značky vie o čom hovorím
Edit : v NZ ešte v roku 2023 pri každom prepise (bol som 2x) prefotili PZP a prikladali ho k spisom, v 2024 ako sa zmenil prepis na súčasné odhlasenie aj prihlasenie tak už netreba. Nezdá sa mi že by sa tí ístí pracovníci len tak cez vianoce ococotili, ak by neprišiel nejaký rozkaz zhora.
Na druhú stranu mi to pripadá detinské riešiť to, pretože ak pani za okienkom povie prosím si PZP tak poviem moment a do 2 minút ho mám uzavreté. A to som starý sedliak čo ovláda online svet tak na 20%
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
kedysi dávno (2004) som kupoval 4 ročné Nakladné auto.
na prihlásenie som si nachystal všetko a aj PZP dovtedy to nebolo treba. Predo mnou asi 6 ludí.Ani jeden z nich nemal pzp a tej dobe si to nevybavil cez tlačidlový telefon.takže zrazu som bol na rade ja .Lenže firma čo mi auto predávala to napísala na ičo.Tak som im dal kopiu koncesie ale chceli originál.A prešiel ma smiech.za 15 minút som bol späť (15km tam 15 späť) a furt som bol na prvý na rade.
teraz si všetko sťahujú a overujú online
na prihlásenie som si nachystal všetko a aj PZP dovtedy to nebolo treba. Predo mnou asi 6 ludí.Ani jeden z nich nemal pzp a tej dobe si to nevybavil cez tlačidlový telefon.takže zrazu som bol na rade ja .Lenže firma čo mi auto predávala to napísala na ičo.Tak som im dal kopiu koncesie ale chceli originál.A prešiel ma smiech.za 15 minút som bol späť (15km tam 15 späť) a furt som bol na prvý na rade.
teraz si všetko sťahujú a overujú online
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
pritom sa len menil stary za novy a dokladovat pzp?ako vravim co okres to ine pravidla.
neviem ako sa vola to co kontroluje pzp mne tak prisla pokuta.po 8 mesiacoch.nemal som 3.5 mesiaca pzp.dal som ku koncu roka vypoved a novu som spravil az v polovici marca ---boli lepsie ceny---.autom som nejazdil jednalo sa o veterana.
pokuta bola 15 euro + vypocitali zo starej ceny pzp tych 3.5 mesiaca.bola to mala suma ale aj tak tu dieru v neplateni pzp som musel dorovnat.ten urad sedi hned vedla DI.
preto u nas policajti neriesia na ceste ci ma auto platnu pojistku.pokuta pride automaticky kazdemu.mozu to poslat do 2 rokov.
a prehlad maju dobry.nic neunikne.raz ma prekvapili,pred koronou,2 mesiace pred uplynutim 2 rokov pokuta za 50 euro.osobne dorucenie ---nepreberaneho--- doporuceneho listu policajtami o 9.00 rano v sobotu na parkovisku,vybaloval auto po prichode domov zo zahranicia.bolo to len tych 50 euro preklepli si ze niesom doma a pracujem mimo slovensko.
neviem ako sa vola to co kontroluje pzp mne tak prisla pokuta.po 8 mesiacoch.nemal som 3.5 mesiaca pzp.dal som ku koncu roka vypoved a novu som spravil az v polovici marca ---boli lepsie ceny---.autom som nejazdil jednalo sa o veterana.
pokuta bola 15 euro + vypocitali zo starej ceny pzp tych 3.5 mesiaca.bola to mala suma ale aj tak tu dieru v neplateni pzp som musel dorovnat.ten urad sedi hned vedla DI.
preto u nas policajti neriesia na ceste ci ma auto platnu pojistku.pokuta pride automaticky kazdemu.mozu to poslat do 2 rokov.
a prehlad maju dobry.nic neunikne.raz ma prekvapili,pred koronou,2 mesiace pred uplynutim 2 rokov pokuta za 50 euro.osobne dorucenie ---nepreberaneho--- doporuceneho listu policajtami o 9.00 rano v sobotu na parkovisku,vybaloval auto po prichode domov zo zahranicia.bolo to len tych 50 euro preklepli si ze niesom doma a pracujem mimo slovensko.
-
vykopanafosilia
- Dátum registrácie: 15.09.2022 16:18 Zdieľať na Facebook
Ďalšia zbytočná fake téma, ako vždy pri nových nickoch.milanrybar93 napísal: ↑24.09.2024 12:34 Dobrý deň. Kúpil som jazdené auto prepis robil predávajúci a veľký tp mi má prísť poštou môžem natom aute jazdiť na pôvodný malý tp ktorý je písaný na pôvodného majiteľa??
-
zuzu2
- Dátum registrácie: 14.07.2009 00:22 Zdieľať na Facebook
Ak dovolíte, tak niečo k téme. Na pomerne zrozumiteľnú otázku zadávateľa jednoduchá odpoveď: ÁNO. Ak treba zdôvodnenie: Prevod držby vozidla nie je dokonaný pokiaľ si nový držiteľ neprevzal doklady. V tomto stave teda môžeš jazdiť s OE pôvodného držiteľa. Až keď Ti kurier odovzdá doklady na Tvoje meno a potvrdí tento úkon v systéme, je prevod dokonaný a od tejto chvíle jazdiš s OE na Tvoje meno. Len pre úplnosť, keď Ti kurier prinesie nové OE, bude od Teba pýtať staré doklady, takže maj pripravené.
-
jasnelka
- Dátum registrácie: 15.10.2014 12:02 Zdieľať na Facebook
ozivim tuto temu....idem kupovat jazdene auto, auto je na SVK ECV, auto je pisane na firmu. Auto idem kupovat ako fyzicka osoba (ziadne odpocty DPH, ziadne uvery/leasingy, atd.), peniaze mam na ucte.
Aky je v dnesnej dobe bezne zauzivany postup pri prepise/uhrade? Obaja sme z rovnakeho okresu, osobne stretnutie na dopravnom inspektorate neni problem.
dakujem
Aky je v dnesnej dobe bezne zauzivany postup pri prepise/uhrade? Obaja sme z rovnakeho okresu, osobne stretnutie na dopravnom inspektorate neni problem.
dakujem
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Pred vyše 8 rokmi som v Blave v klientskom centre platil pôvodnému majiteľovi z ruky do ruky.
-
jasnelka
- Dátum registrácie: 15.10.2014 12:02 Zdieľať na Facebook
zakonny limit na hotovostne platby je v sucasnosti 15tis. Auto stoji viac. Hotovost nepripada do uvahy.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
obaja pridete na DI on odhlasi na teba ty prihlasis na seba.ak si nechava svoje spz tak si zaplatis nove matovicove AA spz a ides domov.
-
prochy894603
- Dátum registrácie: 24.09.2025 19:30 Zdieľať na Facebook
ODOVZDAJ OBCIANSKY ,RODNY LIST, VODICSKY PREUKAZ.milanrybar93 napísal: ↑24.09.2024 12:34 Dobrý deň. Kúpil som jazdené auto prepis robil predávajúci a veľký tp mi má prísť poštou môžem natom aute jazdiť na pôvodný malý tp ktorý je písaný na pôvodného majiteľa??
-
info9755
- Dátum registrácie: 05.10.2025 19:59 Zdieľať na Facebook
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
A niečo také teraz máme?
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Reaguješ na AI...
-
info9755
-
info9755
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných